QUOTE(Z*rena @ 2006 05 02, 11:03)
Vyro vardu registruoti keturi mūsų telefonai (taip pat ir sūnaus). Gal prieš dvi savaites sūnus parodo man žinutę, atsiųstą į jo telefoną: "Mama, aš pakliuvau į bėdą, paskambink šiuo telefono Nr.". Mes niekam neskambinom, tačiau buvo labai keista.
mano mama irgi tokią pačią žinutę buvo gavusi, tik kai ji grįžo namo, nebuvo jos perskaičiusi, na kai perskaitė, man parodė, iškart supratom kad sukčiai. Mano pusseserei labai nelaimingai buvo. Jai paskambino telefonu kažkoks diedas jai esant vienai namie, prisistatė policininku, pasakė kad jos mama nuo laiptų nuvertė moterį, ir kad ji dabar yra kalėjime, ir kad ji iš jo išeitų turi sumokėti, ir liepė visais namie esančiais telefonais kažkokiais numeriais paskambinti ir taip palikti (kad niekas negalėtų prisiskambinti ir pasakyti kad mamai nieko nėra), ir kad jie atsiųs taksistą, kuris ją atveš pas juos sumokėti. Pusseserė patikėjo, kažkur surado 500lt, ir nuvažiavo tuo taksu. Tie sukčiai pasakė, kad per mažai, ir kad atvežtų daiktų. Ji grįžo, paėmė neseniai pirktą kompiuterį, kamerą, auksinių papuošalų, atvažiavo tuo pačiu taksu ir atidavė. Kai mama grįžo, išsiaiškino kad ją apgavo, jai buvo šokas. Dar bandė su policija tuos daiktus atgaut, jie net su jais atvažiavę susitikt buvo (be policijos mašinos), bet neatgavo. Gerai nors, kad nieko pusseserei nepadarė.