Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesio!Paauglių tėvams.

sakot, one.lt blogis tuo klausimu. ko gero pritariu. ale dabar galvoju - frype.lt turetu but dar didesnis blogis - ten gi neleidzia kitaip registruotis, kaip tik su vardu ir pavarde, ir dar fotke liepia uzsidet doh.gif ties cia mano reikalai su jais ir baigesi, pagalvojau, kad kazkokia interneto erdve tai jau man nenurodines. tai nezinau, kaip ten kas. bet jei tikrai ten vis dar kaupiasi vardas pavarde ir tel.nr - tai tiesiog informacijos lobynai sukciams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2006 05 02, 11:03)
Vyro vardu registruoti keturi mūsų telefonai (taip pat ir sūnaus). Gal prieš dvi savaites sūnus parodo man žinutę, atsiųstą į jo telefoną: "Mama, aš pakliuvau į bėdą, paskambink šiuo telefono Nr.". Mes niekam neskambinom, tačiau buvo labai keista.

as cia naujoke bet kuo toliau to labiau pradeda man cia patikt as dar nebuvau nieko panasaus girdejusi reiks but atsargesnems nes kam reikia tas ir visus duomenis suzino.
Atsakyti
liudniausia, kad ir policija nieko negali padaryti tiems sukciams,
net nieko nesiima kol neivyko ivykio,
ir tada reikia rasyti pareiskima, ir tai jeigu nebuvo liudininku (bent 2) nieko nepadarys, o jeigu viskas ivyko telefonu, na padiktavo kokius kodus,
tai daugiausia ka policija daro, raso prasyma, kad uzblokuotu ta numeri ir viskas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkas @ 2009 04 07, 17:18)
liudniausia, kad ir policija nieko negali padaryti tiems sukciams,
net nieko nesiima kol neivyko ivykio,
ir tada reikia rasyti pareiskima, ir tai jeigu nebuvo liudininku (bent 2) nieko nepadarys, o jeigu viskas ivyko telefonu, na padiktavo kokius kodus,
tai daugiausia ka policija daro, raso prasyma, kad uzblokuotu ta numeri ir viskas... doh.gif

tikrai didžiulis MINUSAS mūsų teisėsaugai ir įstatymams jei viską ką pasakėte yra tiesa... schmoll.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
matyt ta salygoja daugelis dalyku, kaip finansavimas, asmens laisve, atsakomybe us virsitus igaliojimus ir t.t... g.gif
..sudetingas dalykas... kartais net kurioziskas doh.gif
Atsakyti
aš tai nepilnamete bet mano močiutei taip buvo nutike
vidurnakti gauna zinute su uzrasu : mama patekau į avarija močiutė iškart paskambino savo sūnui o tas ir sako: mama aš miegu kas atsitiko????
tada močiutė papasakojo o jis pradėjo juoktis

taigi....... g.gif g.gif g.gif soske.gif supermama.gif bijau.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos,

man 12, ir aš esu gavus 'gražias' žinutes, bet viena buvo tikia isimintina.
Buvo šeštadienis, su mama virtuvei valgyt darėm, man ateina sms, nueinu pasiimt, ir perskaitau, o ten parašyta ' Jūsų sūnus į avariją pateko ', na su mama nusprendėm, kad tai turėjo būti jai žinutė[nes aš turiu brolį], o mano brolis kambaryje muziką klausėsi, na į nieką nesikreipė.
ir dar vieną prisiminiau:
sėdžiu prie kompiuterio, tėvai žiūri filmą, ir man parašo žinutę, kad laimėjau telefoną, ir parašė numerį kuriuo paskambint reikia, nunešiau tėčiui, jis paskambino, ir pasiuntė toli toli. lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na man tai buvo paskambine syki, sako kad is naminuko zurnalo 1000 lt laimejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif iskart nepatikejau, pasiunciau juos toli lb, poto jai issidirbinet pradejo, zodziu... cool.gif
Atsakyti
Mums irgi buvo toks prikolas

Kazkada pateviui atejo tokia zinute

Mama, Pakliuvau i beda skambinkitie situo nr...

Tai paskambinom apie kazkokius vaikus pradejo kalbet...

Dabar galvoju jai gauciau tokia zinute

Tai susitarciau susitikt ir su chebra kaulus atidauzytume bash.gif
Atsakyti
ir man taip buvo karta parase i tel sms zinute kad tipo as laimejau telefona nes uzregistravau savo tel nr i kazkoki zaidima (nors as niekur savo nr neregistravau) ir tipo sake atvez man telefona o man reikia nusipirkti ezio kortele tada smile.gif tongue.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif as ten paskambinau ir paklausiau ar tai tiesa jis man pradejo makaronus kabint ant ausu o as lyg ir buvau patikejus tik staiga jis pasake visai avirksciai nei pradzioj sake nusipirkt tele2 kortele tai as viska supratu ir dar pasakiau apgavikai melagiai jus ir padejau rageli! tai va bukit atsargios nessakau biski kas ir as jau buciau patikejus tik jus nepatikekit!
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2006 05 02, 11:03)
Vyro vardu registruoti keturi mūsų telefonai (taip pat ir sūnaus). Gal prieš dvi savaites sūnus parodo man žinutę, atsiųstą į jo telefoną: "Mama, aš pakliuvau į bėdą, paskambink šiuo telefono Nr.". Mes niekam neskambinom, tačiau buvo labai keista.

mano mama irgi tokią pačią žinutę buvo gavusi, tik kai ji grįžo namo, nebuvo jos perskaičiusi, na kai perskaitė, man parodė, iškart supratom kad sukčiai. Mano pusseserei labai nelaimingai buvo. Jai paskambino telefonu kažkoks diedas jai esant vienai namie, prisistatė policininku, pasakė kad jos mama nuo laiptų nuvertė moterį, ir kad ji dabar yra kalėjime, ir kad ji iš jo išeitų turi sumokėti, ir liepė visais namie esančiais telefonais kažkokiais numeriais paskambinti ir taip palikti (kad niekas negalėtų prisiskambinti ir pasakyti kad mamai nieko nėra), ir kad jie atsiųs taksistą, kuris ją atveš pas juos sumokėti. Pusseserė patikėjo, kažkur surado 500lt, ir nuvažiavo tuo taksu. Tie sukčiai pasakė, kad per mažai, ir kad atvežtų daiktų. Ji grįžo, paėmė neseniai pirktą kompiuterį, kamerą, auksinių papuošalų, atvažiavo tuo pačiu taksu ir atidavė. Kai mama grįžo, išsiaiškino kad ją apgavo, jai buvo šokas. Dar bandė su policija tuos daiktus atgaut, jie net su jais atvažiavę susitikt buvo (be policijos mašinos), bet neatgavo. Gerai nors, kad nieko pusseserei nepadarė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Internautė: 31 liepos 2009 - 15:17
QUOTE(GAGA @ 2006 11 03, 13:26)
Nu pakraupau paskaičius,niekada negirdėjau kad ir su vaikais taip vyksta g.gif dabar žinosiu ir vaikams paaiškinsiu nono.gif Aš buvau gavusi telefonu žinutę kad TOPO centre laimejau 1000Lt ir Nokia telefoną,bet kažkaip pagalvojau kad čia aferistai ,tai ištryniau ir viskas cry.gif o dėl kreipimosi į policiją tai kažkaip abejoju ar tokiems reikalams jie turi laiko g.gif

mano mamai taip pat buvo atsiunte kad laimejo 1000 lt ir nokia telefona bet mes su sesem paziurejom topo centre kad tokios akcijos ir pan. nera blink.gif
Atsakyti