Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras padeda rūpintis vaiku? - 2

sveiki,

labai džiaugiamės, kad mūtų tėvelis be galo myli savo dukrytes ir labai labai padeda jų auginime thumbup.gif psuryčius, pietus gaminu aš ir pasirūpinu mergaitėmis, o vaakrienes gaminame kartais vyras, kartais aš, kartais visi keturi kartu biggrin.gif tėvelis laukia nesulaukia, kada dukros perims samtį biggrin.gif

o šiaip vakare irgi tėvelis prausia mergaites, - man belieka sutvakryti rūbelius ir užmigdyti mergaites, nes jos vėlia eina gulti , o tėvelis greitia užmiega biggrin.gif

žaisti tėvelis irgi nelabai noromis žaidžia su mergaitėmis... pro retą..... kūrybiniai darbeliai- ammytės pareiga thumbup.gif

skalbimas- mano intencijoje. lyginimas- kaip kuris turime laiko

žodžiu, tėvelis labai daug padeda- kuo mes labai džiaugiamės thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Vyras labai padeda ,jis juk tetis ir jam labai svarbu buti su vaikais mirksiukas.gif
Atsakyti
MV padeda kaip ismano, taciau man, noredavosi ir tebesinori daugiau rupescio, bet gal persudau as pati mastau.gif Labai tikiuosi, kad su antru bus viskas kitaip, ty dar daugiau rupescio ir pagalbos is tecio sulauksime wub.gif
Atsakyti
musu tevelis padeda, kaip sugeba,nes daug dirba,pavargsta, na ka gali padeda, svarbu kad mus myli smile.gif
Atsakyti
Auginam kartu, dalinam dėmesį abiems vaikams, baisoka, kad pirmasis neimtų prastai jaustis. Kol kas pakanka dėmesio visiems.
Atsakyti
Smagu, kad tėčiui vaikai reikalingi ir svarbūs ne mažiau nei man. Daug skiria dėmesio, laiko, tad drąsiai galiu sakyt "padeda" - šiuo metu labiau užsiima su vyresnėliais, bet paprašytas visada pabūna su mažiuke. Visiškai lygiaverčiai mes vaikų auginime: priežiūroje, lavinime ir t.t. ax.gif
Atsakyti
mes svieziai iskepta seima 8 men. santuokoj ir 5men.kaip tevai esam smile.gif pradzioj vyras sake kad jau kako tikrai nevalys, nemaitins su sauksteliu, ar nedarys dar kokio rizikingesnio darbelio, bet e...kai jis namie, mamyte is lovos ritasi paskutine blush2.gif vaikiukas buna sausas, pavalges, ir zaidzia kai as pareinu smile.gif daznai reikia tetukui rinktis, ar pusrycius mums taisyti ar sunu maitinti, sausinti, ir jis renkasi sunu! labai dziaugiuosi, kad nera is tu tetuku kur tik vakarais paciupineja leliuka ir viskas.musu tetis LABAI saunus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vyras labai rūpinosi, padėjo. Pirmą parą praleidome visi atskirai. Antrą perkėlė į palatą, tačiau kartu buvome trečioje paroje, kaip atsilaisvino mokama palata. Po Cezario, pati kaip sraigė, vos judėjau. Vyras keitė sauskelnytes, perrengdavo. Tėvystės atostogų metu taip pat prižiūrėjo, padėjo. Pastebėjau, kad didelį pliusą turi aplinka darbe, pas mano vyrą visi kolegos labai rūpestingi, šeimyniški.
Atsakyti
Turim tikrai super teti thumbup.gif po 3 gimdymo kolkas dar sunkiai vaikstau,tetis rupinasi seimos buitimi,ir valgyt daro,ir mergaitem rupinasi,ir nakti keliasi mazyli paduoda maitint,gerai kad yra menesis teveliams atostogu tikrai labai padeda.Turim super super teti thumbup.gif
Atsakyti
Ligoninėje visas dienas ir naktis buvo šalia, padėjo. Grįžus namo pagalba sumažėjo, išėjo į darbą. Sakyčiau minimaliai padėjo, tiek buitį, tiek su vaiku. Aš pati puikiai susitvarkydavau ir tebesusitvarkau. Geras vaikas nuo gimimo smile.gif
Atsakyti
Rūpinamės vaiku kartu, man tokios kaip pagalbos apskritai nereikia - kiekvienas darbas malonus. Svarbiausia, kad nereikia vyrui pirštu kielviename žingsnyje baksnoti ir mokyti. Viską daro natūraliai.
Atsakyti
Mano vyras labai padeda, nesikejau is jo tokios pagalbos ir tokio svelnumo vaikui smile.gif zinojau kad jis pades, bet kad sitiek tai negalvojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulvė: 14 rugpjūčio 2014 - 22:54