sveiki,
labai džiaugiamės, kad mūtų tėvelis be galo myli savo dukrytes ir labai labai padeda jų auginime psuryčius, pietus gaminu aš ir pasirūpinu mergaitėmis, o vaakrienes gaminame kartais vyras, kartais aš, kartais visi keturi kartu tėvelis laukia nesulaukia, kada dukros perims samtį
o šiaip vakare irgi tėvelis prausia mergaites, - man belieka sutvakryti rūbelius ir užmigdyti mergaites, nes jos vėlia eina gulti , o tėvelis greitia užmiega
žaisti tėvelis irgi nelabai noromis žaidžia su mergaitėmis... pro retą..... kūrybiniai darbeliai- ammytės pareiga
skalbimas- mano intencijoje. lyginimas- kaip kuris turime laiko
žodžiu, tėvelis labai daug padeda- kuo mes labai džiaugiamės
MV padeda kaip ismano, taciau man, noredavosi ir tebesinori daugiau rupescio, bet gal persudau as pati Labai tikiuosi, kad su antru bus viskas kitaip, ty dar daugiau rupescio ir pagalbos is tecio sulauksime
musu tevelis padeda, kaip sugeba,nes daug dirba,pavargsta, na ka gali padeda, svarbu kad mus myli
Smagu, kad tėčiui vaikai reikalingi ir svarbūs ne mažiau nei man. Daug skiria dėmesio, laiko, tad drąsiai galiu sakyt "padeda" - šiuo metu labiau užsiima su vyresnėliais, bet paprašytas visada pabūna su mažiuke. Visiškai lygiaverčiai mes vaikų auginime: priežiūroje, lavinime ir t.t.
mes svieziai iskepta seima 8 men. santuokoj ir 5men.kaip tevai esam pradzioj vyras sake kad jau kako tikrai nevalys, nemaitins su sauksteliu, ar nedarys dar kokio rizikingesnio darbelio, bet e...kai jis namie, mamyte is lovos ritasi paskutine vaikiukas buna sausas, pavalges, ir zaidzia kai as pareinu daznai reikia tetukui rinktis, ar pusrycius mums taisyti ar sunu maitinti, sausinti, ir jis renkasi sunu! labai dziaugiuosi, kad nera is tu tetuku kur tik vakarais paciupineja leliuka ir viskas.musu tetis LABAI saunus
Sveikos
Vyras labai rūpinosi, padėjo. Pirmą parą praleidome visi atskirai. Antrą perkėlė į palatą, tačiau kartu buvome trečioje paroje, kaip atsilaisvino mokama palata. Po Cezario, pati kaip sraigė, vos judėjau. Vyras keitė sauskelnytes, perrengdavo. Tėvystės atostogų metu taip pat prižiūrėjo, padėjo. Pastebėjau, kad didelį pliusą turi aplinka darbe, pas mano vyrą visi kolegos labai rūpestingi, šeimyniški.
Vyras labai rūpinosi, padėjo. Pirmą parą praleidome visi atskirai. Antrą perkėlė į palatą, tačiau kartu buvome trečioje paroje, kaip atsilaisvino mokama palata. Po Cezario, pati kaip sraigė, vos judėjau. Vyras keitė sauskelnytes, perrengdavo. Tėvystės atostogų metu taip pat prižiūrėjo, padėjo. Pastebėjau, kad didelį pliusą turi aplinka darbe, pas mano vyrą visi kolegos labai rūpestingi, šeimyniški.
Turim tikrai super teti po 3 gimdymo kolkas dar sunkiai vaikstau,tetis rupinasi seimos buitimi,ir valgyt daro,ir mergaitem rupinasi,ir nakti keliasi mazyli paduoda maitint,gerai kad yra menesis teveliams atostogu tikrai labai padeda.Turim super super teti
Ligoninėje visas dienas ir naktis buvo šalia, padėjo. Grįžus namo pagalba sumažėjo, išėjo į darbą. Sakyčiau minimaliai padėjo, tiek buitį, tiek su vaiku. Aš pati puikiai susitvarkydavau ir tebesusitvarkau. Geras vaikas nuo gimimo