Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras padeda rūpintis vaiku? - 2

QUOTE(relita @ 2012 10 31, 15:23)
labas  smile.gif
va cia turbut raset apie mane. tiksliau, kas buvo netolimoj praeity.  smile.gif pradzia buvo ideali, paskui prasidejo nuovargis po darbo ir atsiplalaidavimas prie teliko ar kompo. vienas jis niekur neina, neuliavoja, negeria, nesimusa ir pan, viskas butu grazu, tik kaip ir jus rasete, reikdavo sakyti, kad paziuretu maze, ta ana padarytu ir pan. aisku s...o budavo mazai, nes man po kasdieniniu darbu tik pagalve rupedavo, pykomes, bet ir as netylejau, sakiau kas negerai, kodel as pita ir pan. po eilinio barnio kuriam laikui viskas pageredavo, bet po kiek laiko vel tas pats. jis buna namie, bet jam tv ir kompas idomiau. maze paaugo ir as ja mokinu, kad viska teciui nestu parodyt, kad ji kviestusi zaist ir pan.  smile.gif ir as iseinu kazkur viena, negostroliuoju kazkur, bet va karta per savaite einu i baseina viena, ten vyksta aerobikos uzsiemimai, kartais dar kokiu reikalu TIK MAN atsiranda.
ka as dar noriu pasakyti, mamos, kaip mes pacios pakreipsim savo vyrus-tecius, taip jie ir elgsis. norite kazkur iseiti viena, neklauskite, ar gali pabuti ir pan, tiesiog konstatuokite fakta - as vakare eisiu pas drauge viena, pamaitink tuo ir tuo, pazaiskit, pabusiu pora valandu ir grisiu. kitas vyras gal nesupranta, kad moteris VIENA be vaiko nori kazkur iseit, netylekit, sakykit pacios.
kai mes turesim antra vaikeli, as manau daug ka darysiu kitaip. nes pradzioj irgi buvau per daug nusileidau.  ax.gif

Laba diena
labai pritariu šiai mamytei ir mano išgyvenimai tokie patys..pradžia graži graži..o paskui tiesiog gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuss2 @ 2012 11 02, 15:12)
Laba diena
labai pritariu šiai mamytei ir mano išgyvenimai tokie patys..pradžia graži graži..o paskui tiesiog gyvenimas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif na bet kaip bebutu, mes vis dazniau pagalvojam apie antra vaikeli (abu!!!), planuojam netolimoj ateity, dabar situacija tikrai yra gera, tikiuosi nepasikartos. ax.gif daug kalbames ta tema.
mamytes, netylekit!!! kiti vyrai gal tiesiog nesupranta, kad mes be vaiku norim kazkur iseiti.
Atsakyti
QUOTE(Andriana @ 2012 10 09, 22:11)
sveikutes,

man vyras nepadeda, mes su juo kartu vaikus auginam. smile.gif

mes moterys daznai pacios per daug sau darbu prisiimame, o paskui pykstame, kad mums nepadeda.

va aukso žodžiai... drinks_cheers.gif kartu vaiko norėjom, kartu "gaminom" rolleyes.gif kartu auginam biggrin.gif niekada nesupratau to padeda/nepadeda... kiekvienas, aišku, daro pagal galimybes... naktį visada keldavaus aš.. nes vyras, kad ir koks jau idealus tėtis bebūtų, papo vis tiek nepaduos... biggrin.gif O visą kitą dalinamės smile.gif
Atsakyti
Mano vyras buvo tikras pagalbininkas pirmuosius du menesius, kol buvo kartu namuose. kasryt vaika pasiimdavo i lauka kartu ir leisdavo mamytei kokias 3-4 valandas pasivartyti lovoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Andriana @ 2012 10 09, 22:11)
sveikutes,

man vyras nepadeda, mes su juo kartu vaikus auginam. smile.gif

mes moterys daznai pacios per daug sau darbu prisiimame, o paskui pykstame, kad mums nepadeda.

Tai pat yra ir musu seimoje drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba visos smile.gif 4u.gif as turiu pasigirti,kad va mano vyras tai super.labai padeda,kaip sakot: kartu auginam ax.gif nakti ir jam ir man sunku keltis, as maitinu,jis palaiko stacia,kad atsirugtu,pakeicia pampersa,neisivaizduoju kaip isvis buciau pavargus jeigu jis neprisidetu 4u.gif schmoll.gif
Atsakyti
Vyras padėjo, t.y. viską darė kartu, nuo pat pirmos dienos ir dabar padeda. Bet kad tai nepavadinčiau pagalba, tiesiog kartu auginam vaikutį, kartu juo rūpinamės ir žodis ,,pagalba''čia net nelabai tinka smile.gif
Atsakyti
Maniskis irgi labai padejo pirma menesi, po to isejo dirbti ir gryzes tik prie tv sededavo. Sakydavo, kad pavargsta, nors stumdavo laika tik tam darbe. Ir taip kuo toliau tuo maziau tos pagalbos buvo, tai prie tv, tai prie kompo, tai pas draugus reikia nulekt ar pazvejot. Maziu paimdavo palaikydavo pora min ir padedavo. Dabar jau 3 men kai vyras uzsieni, tai viska darau viena. Sunkiausia jei reikia kur iseiti, tada reikia prasyt, kad ar sese, ar mama prie vaiko pabutu, salta lauke vaiko kartu juk netempsi. Vyras grys tik liepos menesi, bet atsilus orams bus lengviau, galesim kartu su vaiku visur eit. Dar diplomini reikia rasyt, tai rasau kai vaikis miega, arba naktim.

Taip kad si vaikeli auginu viena galima sakyt, gal su antru pasiseks labiau smile.gif
Atsakyti
Mes auginame pametinukus (1,5 metu skirtumo), tai man tik vyras ir te padeda, nei is mamos, nei is anytos jokios pagalbos. Per visa diena as rupinuosi vaikais, namais, o vakare, kai grizta vyras, vaikai jo: jis pamaitina, keicia pampersus, nuprausia pries einant miegot ir t.t. Savaitgaliai taip pat visi jo. O as tuo metu tvarkaus buities darbus, gaminu valgyti.
Atsakyti
Abu vaikai yra mūsų abiejų rūpestis, vargas, džiaugsmas ir akių šviesa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapanka @ 2013 01 25, 16:27)
Mes auginame pametinukus  (1,5 metu skirtumo), tai man tik vyras ir te padeda, nei is mamos, nei is anytos jokios pagalbos. Per visa diena as rupinuosi vaikais, namais, o vakare, kai grizta vyras, vaikai jo: jis pamaitina, keicia pampersus, nuprausia pries einant miegot ir t.t. Savaitgaliai taip pat visi jo. O as tuo metu tvarkaus buities darbus, gaminu valgyti.

Pas mus lygiai taip pat smile.gif Kai vyras namie - vaikas jo smile.gif
Atsakyti
Pas mumis irgi viskas paskirstyta taip, kad kai tėvelis pareina vakare namo, jis daro vakarienę vaikui, keičia pamperius, prausia ir guldo miegoti. Aš tik įsikišu, jei pagalbos reikia arba kažką ne taip daro. Savaitgaliais, jei tėvelis nedirba ir nesimokina, rūpinamės bendrai vaiku.
Atsakyti