Vyras nuo pat pirmos dienos padeda, nebijau jam patikėt vaiką pervystyti, maudyti, ar į laiką išleisti. Tuo labiau, kad pats vyras mielai ima vaiką ant rankų ir su juo žaidžia. Tiesa naktimis nevisada girdi kaip keliames maitintis, bet paryčiais būna pats pirmas prie vaiko puola
QUOTE(Kirisama @ 2012 09 28, 12:12)
Vyras nuo pat pirmos dienos padeda, nebijau jam patikėt vaiką pervystyti, maudyti, ar į laiką išleisti. Tuo labiau, kad pats vyras mielai ima vaiką ant rankų ir su juo žaidžia. Tiesa naktimis nevisada girdi kaip keliames maitintis, bet paryčiais būna pats pirmas prie vaiko puola
va cia tai tetis
P.S. maniskis irgi nakty kol gerai neduodi i kupra, kad atsikeltu miega ir vaiko negirdi
mano vyrukas man lb padeda kai bunam kartu didzioji mazyle buna jo rupestis, o mazasis jau mano nes 1 su 2 mazuikais susitvarkyti buna siek tiek sunkoka
Maniškis vaiku labai rupinasi, bet musu santykiai atšalo
Maniškis kaip ir Kirisamos vyras tik kad maniškis jautriai miega tai visada pirmas išgirzdavo menkiausia niurzgėjima ir lėkdavo iš lovytės pasiimt
Maniškis kaip ir Kirisamos vyras tik kad maniškis jautriai miega tai visada pirmas išgirzdavo menkiausia niurzgėjima ir lėkdavo iš lovytės pasiimt
O, maniskis daug dirba ir daug miega . Bet kaip buname kartu ir maudo mazyle ir pazaidzia su ja. Kartais as tiesio tiesiais sviesiai paprasau ka nors padaryti ir padaro. Jiegi VYRAI. Kol pirstu neparodysi ir nepasakysi, tai skaito ir daryti nereikia. Taip kad mes su dukra dbr savo vyrus varinejame.
kai tik buna namie tai 100procentu
QUOTE(Andriana @ 2012 10 09, 22:11)
sveikutes,
man vyras nepadeda, mes su juo kartu vaikus auginam.
mes moterys daznai pacios per daug sau darbu prisiimame, o paskui pykstame, kad mums nepadeda.
man vyras nepadeda, mes su juo kartu vaikus auginam.
mes moterys daznai pacios per daug sau darbu prisiimame, o paskui pykstame, kad mums nepadeda.
nors maniškis su pirmagimiu mažiau padėjo, tiksliau labiau visko bijojo, o gimus antram jis VISKĄ darė nuo pat pirmų minučių ligoninėj vaikus palieku jam be jokio sąžinės graužimo, žinau, kad jie su tėvu saugūs O ir namų ruošoj tikrai daug padeda
Maniskis nuo pat pirmos dienos padeda auginant vaikeli
maniskis taip pat dukra labai priziuri , ir maza ziuredavo. palikdavau be jokiu baimiu. mane dazniau isleisdavo nei pats iseidavo. vieno ko nedare tai nemaude, bet vonia, vandeni, ranksluoscius jis ruosdavo. misini kai paaugo padarydavo neragintas. pampersus keisdavo neklausinedamas . ir dabar jie kartu kaip kumstis. jis keliauja su ja visur jai viska leidzia labai graziai bendrauja. ir i sokius vedzioja kai as dirbu-kartais pabumba kad ten tik mamos . bet ka nepadarysi del savo turto.
ir uz vis graziausia kai jis ja paguldo miegot apklosto isbuciuoja meski paduoda. man taip gera tai matyti, nes mano tetis toks nebuvo uztai nera ir to artumo su juo.
ir uz vis graziausia kai jis ja paguldo miegot apklosto isbuciuoja meski paduoda. man taip gera tai matyti, nes mano tetis toks nebuvo uztai nera ir to artumo su juo.
labas
+2012 08 18, 00:30-->
va cia turbut raset apie mane. tiksliau, kas buvo netolimoj praeity. pradzia buvo ideali, paskui prasidejo nuovargis po darbo ir atsiplalaidavimas prie teliko ar kompo. vienas jis niekur neina, neuliavoja, negeria, nesimusa ir pan, viskas butu grazu, tik kaip ir jus rasete, reikdavo sakyti, kad paziuretu maze, ta ana padarytu ir pan. aisku s...o budavo mazai, nes man po kasdieniniu darbu tik pagalve rupedavo, pykomes, bet ir as netylejau, sakiau kas negerai, kodel as pita ir pan. po eilinio barnio kuriam laikui viskas pageredavo, bet po kiek laiko vel tas pats. jis buna namie, bet jam tv ir kompas idomiau. maze paaugo ir as ja mokinu, kad viska teciui nestu parodyt, kad ji kviestusi zaist ir pan. ir as iseinu kazkur viena, negostroliuoju kazkur, bet va karta per savaite einu i baseina viena, ten vyksta aerobikos uzsiemimai, kartais dar kokiu reikalu TIK MAN atsiranda.
ka as dar noriu pasakyti, mamos, kaip mes pacios pakreipsim savo vyrus-tecius, taip jie ir elgsis. norite kazkur iseiti viena, neklauskite, ar gali pabuti ir pan, tiesiog konstatuokite fakta - as vakare eisiu pas drauge viena, pamaitink tuo ir tuo, pazaiskit, pabusiu pora valandu ir grisiu. kitas vyras gal nesupranta, kad moteris VIENA be vaiko nori kazkur iseit, netylekit, sakykit pacios.
kai mes turesim antra vaikeli, as manau daug ka darysiu kitaip. nes pradzioj irgi buvau per daug nusileidau.
+2012 08 18, 00:30-->
QUOTE(Bridz @ 2012 08 18, 00:30)
Na as apie savo vyra pasakysiu taip: jis man labai padejo ligonineje ir kazkur savaite kai gryzom namo,o dabar ziurou kuo toliau , tuo labiau entuzijazmas blesta. Man pvz paciai yra labai sunku ir namus sutvarkyt spet , valgyt padaryt, apskalbt, apiplaut, islygint, dar vaikui demesio skirti ir kas lieka sau: nusimaudyt, knyga paskaityti ir pan. O vyras... Ka jis... Gryzta po darbo (pas ji nera reguliariu darbo valandu) tai jis matot nuolat pavarges, tas pasakymas tai per pusantro menesio daede iki guybo kaulo, na ir vakaras praeina ilindus I kompa ant tiek, kad kartais nelabai ir girdi kaip mazoji kiukset pradeda, matydama ji toki vis pasakau" nueik, paziurek" ar ta padaryk, ar ana. O jis sako "aha, tuoj" nu tai tas tuoj, tai rutoj. Kol neiduodi vaiko I rankas, tol nesusipranta kad reikia paimti,susisgrimba tada kai jau juodai pasiuntu, na tai tada skiria per diena valanda gal demesio.
va cia turbut raset apie mane. tiksliau, kas buvo netolimoj praeity. pradzia buvo ideali, paskui prasidejo nuovargis po darbo ir atsiplalaidavimas prie teliko ar kompo. vienas jis niekur neina, neuliavoja, negeria, nesimusa ir pan, viskas butu grazu, tik kaip ir jus rasete, reikdavo sakyti, kad paziuretu maze, ta ana padarytu ir pan. aisku s...o budavo mazai, nes man po kasdieniniu darbu tik pagalve rupedavo, pykomes, bet ir as netylejau, sakiau kas negerai, kodel as pita ir pan. po eilinio barnio kuriam laikui viskas pageredavo, bet po kiek laiko vel tas pats. jis buna namie, bet jam tv ir kompas idomiau. maze paaugo ir as ja mokinu, kad viska teciui nestu parodyt, kad ji kviestusi zaist ir pan. ir as iseinu kazkur viena, negostroliuoju kazkur, bet va karta per savaite einu i baseina viena, ten vyksta aerobikos uzsiemimai, kartais dar kokiu reikalu TIK MAN atsiranda.
ka as dar noriu pasakyti, mamos, kaip mes pacios pakreipsim savo vyrus-tecius, taip jie ir elgsis. norite kazkur iseiti viena, neklauskite, ar gali pabuti ir pan, tiesiog konstatuokite fakta - as vakare eisiu pas drauge viena, pamaitink tuo ir tuo, pazaiskit, pabusiu pora valandu ir grisiu. kitas vyras gal nesupranta, kad moteris VIENA be vaiko nori kazkur iseit, netylekit, sakykit pacios.
kai mes turesim antra vaikeli, as manau daug ka darysiu kitaip. nes pradzioj irgi buvau per daug nusileidau.