Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(VVaiva @ 2012 08 10, 13:52)
As toki apsivelusi esu gavus kita merino megztuka. Su etiketemis buvo, bet atrode, kaip devetas ir nemazai  doh.gif Peciai, rankoves, krutine buvo ziauriai apsiburbulave...  doh.gif
Bet kadangi labai pigiai pagavau, nuskutau tuos pukus ir pasilikau...

Iš Jcrew tiesiai tokį gavai?
Atsakyti
Gal tą vieną sykį dėvėjo po kokiu kitu rūbu ir apsiburbulavo dėl to. Bet kuriuo atveju jei rašė, kad būklė ideali, tai melavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 10 rugpjūčio 2012 - 12:55
QUOTE(VVaiva @ 2012 08 10, 13:52)
As toki apsivelusi esu gavus kita merino megztuka. Su etiketemis buvo, bet atrode, kaip devetas ir nemazai  doh.gif Peciai, rankoves, krutine buvo ziauriai apsiburbulave...  doh.gif
Bet kadangi labai pigiai pagavau, nuskutau tuos pukus ir pasilikau... Tiesa, per tarpininke pirkau is pardes nauja

Gal jau i Jcrew buvo toks grazintas? unsure.gif
Atsakyti
Gal galetumete kuri parasyti S dydzio ismatavimus " Tippi sweater in garment-dyed linen Tippi sweater in garment-dyed linen "

Paprastai perku XS , bet tokio tipo noreciau laisvesnio, bijau, kad S nebutu kaip maisas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 10, 13:54)
Gal tą vieną sykį dėvėjo po kokiu kitu rūbu ir apsiburbulavo dėl to. Bet kuriuo atveju jei rašė, kad būklė ideali, tai melavo.

As irgi nesiojau ir po striuke ir po paltuku, bet neapsiburbulavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 08 10, 13:53)
Iš Jcrew tiesiai tokį gavai?

Taip taip... Ir dar ne viskas doh.gif Kai sugalvojau apsirengti, pastebejau, kad ir siules ties rankovem isirusios keliose vietose doh.gif Zodziu, tragiska visa toki gavau is pardes, su etiketem visom unsure.gif As net neisivaizduoju, kaip imanoma ruba taip sudrozti, jei jis kazkieno devetas ir grazintas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 08 10, 13:35)
pabandykite apsivėlusią vietą iš arčiau pritraukti 4u.gif

bandžiau lyg matosi, kad kažkas kitaip, bet fotikas nusėdo, tai tik kelias spėjau padaryt doh.gif gal matyt kažkiek g.gif
Čia rankovės, viršutinė visai gerai nieko ten blogo, bet kita, apatčioj, tai gerokai pavelta.
čia šonas, čia bandžiau iš labai arti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 10 rugpjūčio 2012 - 13:02
QUOTE(veiva @ 2012 08 10, 13:56)
Gal galetumete kuri parasyti S dydzio ismatavimus " Tippi sweater in garment-dyed linen  Tippi sweater in garment-dyed linen "

Paprastai perku XS , bet tokio tipo noreciau laisvesnio, bijau, kad S nebutu kaip maisas  smile.gif

Turėjau S, per krūtinę buvo 44 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2012 08 10, 13:57)
bandžiau lyg matosi, kad kažkas kitaip, bet fotikas nusėdo, tai tik kelias spėjau padaryt doh.gif gal matyt kažkiek g.gif

Prastai, bet matosi, kad megstukas nera idealios bukles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2012 08 10, 13:49)
Apžiūrėjau ir aš savo leopardą , po dviejų apsirengimų , apsiburbuliavęs  vienas šonas  doh.gif ir net labai blink.gif

nu va pas mane irgi viena pusė baisi, tokia net ir patįsusi, kita gera,. Bet tai ką pardavėja nematė g.gif aš su tokiu į miestą niekaip nedrysiu eit schmoll.gif , reikės tvarkyt, valyt pūkus, o sumokėjau 100 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2012 08 10, 14:00)
nu va pas mane irgi viena pusė baisi, tokia net ir patįsusi, kita gera,. Bet tai ką pardavėja nematė g.gif  aš su tokiu į miestą niekaip nedrysiu eit schmoll.gif , reikės tvarkyt, valyt pūkus, o sumokėjau 100 lt doh.gif

Rasykit pardavejai ir bandykit graziuoju kazkaip tartis 4u.gif Tokios bukles, jis nevertas 100 Lt, as uz naujuteli mokejau tiek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 10 rugpjūčio 2012 - 13:02
http://www.jcrew.com...D=1344596591436

Nu jau labai pigiai smile.gif
Atsakyti