Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(jurgina@ @ 2012 08 10, 13:32)
nu va ir man nepanašu į kartą dėvėtą verysad.gif nė vieno po daugelio skalbimų nesu taip sunešiojus jokio merino vilnos rūbo doh.gif
nebežinau net ką daryt, gal prašyt gražint pionigus, bet taip nesitarėm, nemačiau tam reikalo, kadangi rašė, kad būklė kaip naujo doh.gif
Papildyta:

tą patį, būtų labai fainas,  bet...
http://www.supermama...;#entry57223067

gal nufotografuoti imanoma? paziuretume visos
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 08 10, 14:28)
man  ir po  keliu devejimo ir plovimo  nei kiek  neapsiburbuliavo

As irgi turiu si TIPPI , skalbiu masinoje, bet nera apsiveles schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 08 10, 13:33)
gal  nufotografuoti imanoma?  paziuretume  visos

tą patį norėjau rašyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 08 10, 13:33)
gal  nufotografuoti imanoma?  paziuretume  visos
abejoju ar matysis tie apsivėlimai, reiktų labai gero fotoaparato. Pabandysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2012 08 10, 13:34)
abejoju ar matysis tie apsivėlimai, reiktų labai gero fotoaparato. Pabandysiu g.gif

pabandykite apsivėlusią vietą iš arčiau pritraukti 4u.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=jurgina@,2012 08 10, 13:34]
[/quote]

aha, irgi as manau, kad nelabai matysis foto....
Atsakyti
Ar kas galėtų pamatuoti S dydžio Collection cashmere long-sleeve tee? 4u.gif

http://www.jcrew.com...D=1342601967328
Atsakyti
nu va ir man nepanašu į kartą dėvėtą verysad.gif nė vieno po daugelio skalbimų nesu taip sunešiojus jokio merino vilnos rūbo doh.gif
nebežinau net ką daryt, gal prašyt gražint pionigus, bet taip nesitarėm, nemačiau tam reikalo, kadangi rašė, kad būklė kaip naujo doh.gif

Jeigu tikrai tik karta devetas, tai man sunku patiket, kad butu apsiveles, nes kaip ir minejau, man po daugelio kartu neapsiveles g.gif
Meskit foto 4u.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau ir aš savo leopardą , po dviejų apsirengimų , apsiburbuliavęs vienas šonas doh.gif ir net labai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 08 10, 13:47)
Jeigu tikrai tik karta devetas, tai man sunku patiket, kad butu apsiveles, nes kaip ir minejau, man po daugelio kartu neapsiveles  g.gif
Meskit foto  4u.gif

Bet čia ne su visai merinais taip, turiu suknutę merino, tai siaube kaip nusiburbuliavo po pirmojo karto blink.gif
Bet su Tippiais viskas gerai man, bet aš turiu tuos spalvotus, šio leopardo ne unsure.gif
Atsakyti
[

As toki apsivelusi esu gavus kita merino megztuka. Su etiketemis buvo, bet atrode, kaip devetas ir nemazai doh.gif Peciai, rankoves, krutine buvo ziauriai apsiburbulave... doh.gif
Bet kadangi labai pigiai pagavau, nuskutau tuos pukus ir pasilikau... Tiesa, per tarpininke pirkau is pardes nauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 10 rugpjūčio 2012 - 12:54
QUOTE(Dzinte @ 2012 08 10, 13:52)
Bet čia ne su visai merinais taip, turiu suknutę merino, tai siaube kaip nusiburbuliavo po pirmojo karto blink.gif
Bet su Tippiais viskas gerai man, bet aš turiu tuos spalvotus, šio leopardo ne unsure.gif

As turiu kelis merino megstukus, tai nei vienas neapsiburbuliaves schmoll.gif
Atsakyti