Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Svajaaa @ 2012 08 09, 11:26)
Gyte  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Įmeskit Blythe nuorodą biggrin.gif

http://www.jcrew.com...d4a4ce54f42ce48
Atsakyti
Kaip man čia gražu, tik top iš zaros, bet panašūs labai i blythe wub.gif
user posted image
Atsakyti
O as savo Blythe niekaip nepriderinu doh.gif Nusipirkau zalios smaragdines spalvos ir kabo jau pusmetis spintoj, nes nesugalvoju, kas prie jos tiktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 08 08, 21:31)

Wow, viskas nerealiai gražu, ypač derinukas su šviesiais džinsais thumbup.gif
Atsakyti
Gyte, labai labai grazu wub.gif
O ta taskuota tai natasha top?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 09, 10:58)
Gražu, ir jokio "per 3" čia nesimato  schmoll.gif Koks čia dydis ir kokia jūsų krūtinės apimtis? Jau kaupiuosi ir aš kokiai nors šilkinei bliuzelei  doh.gif

6 dydis, krutines apimtis 94
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 08 09, 11:09)

Laukiu ir as tokios ryskiai geltonos, uzsakiau Tall2 dydi su 92cm. Gal nebus maza unsure.gif Perfect shirt 2T dydis tai man geras, net didoki man marskiniai siek tiek smile.gif

Neturetu buti maza smile.gif Man Tall2 su ~89 tokia gerokai laisva mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2012 08 09, 10:19)
ir as dar siandienini  imetu. tik aisku musu su Gyte  dydziai  nesiojami skiriasi bent per 3  lotuliukas.gif

Grazu 4u.gif
Atsakyti
Lyn, nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2012 08 09, 12:42)
Gyte, labai labai grazu  wub.gif

taip, parasyta prie foto:mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 08 09, 10:29)

Tik va man idomu,as turiu irgi blythe neon rose spalvos ir nesugalvoju ar su ryskiai neon pink ar neon yellow dzinsas graziai atrodys ir ar spalvos nesipjaus doh.gif

Gal jau butu per daug ryyyysku biggrin.gif g.gif
Nors tikrai, imeskit foto, idomu butu paziureti 4u.gif

Man paciai si neon rose derinukuose graziausiai ziurisi su tokiom paprastom spalvytem kaip balta, pilka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 08 09, 10:19)
ir as dar siandienini  imetu. tik aisku musu su Gyte  dydziai  nesiojami skiriasi bent per 3  lotuliukas.gif

Bet to skirtumo nesimato tikrai smile.gif Gražu wub.gif
QUOTE(super_wife @ 2012 08 09, 10:29)
Gyte tikrai labai,labai grazu thumbup.gif
Tik va man idomu,as turiu irgi blythe neon rose spalvos ir nesugalvoju ar su ryskiai neon pink ar neon yellow dzinsas graziai atrodys ir ar spalvos nesipjaus doh.gif

Pasirodyk, patarsim biggrin.gif su pink gal jau kiek per vienoda būtų, man asmeniškai tai užtenka vieno neoninio rūbo derinyje biggrin.gif bet reik gyvai pamatyt
QUOTE(kriziukas @ 2012 08 09, 10:58)
o sijonukų 0 dydis? kiek cm per klubus? nes aš vis noriu kokio sijonuko, bet nedrįstu, bijau su dydžiu prašauti  doh.gif

Pas mane 92-93cm klubai, gal ir iš 2 neiškrisčiau, turiu miniukų ir 2 dydžio, kad ilgesni būtų biggrin.gif bet tie kur aukštu liemeniu imu 0, nes man su 65 liemeniu 2 dydis dideli
QUOTE(wife @ 2012 08 09, 11:42)
Gyte, labai labai grazu  wub.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 09, 10:22)
O geltona - tai čia ta kiwi? Jei bus maža, parašykit  ax.gif

Ne kiwi spalva, o va tokia:
user posted image

Cia kaip atrodo realiai:
http://www.phiphisbl...and-yellow.html
Atsakyti