Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

ir as dar siandienini imetu. tik aisku musu su Gyte dydziai nesiojami skiriasi bent per 3 lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 09 rugpjūčio 2012 - 09:23
QUOTE(Lyn @ 2012 08 09, 09:19)
ir as dar siandienini  imetu. tik aisku musu su Gyte  dydziai  nesiojami skiriasi bent per 3  lotuliukas.gif

user posted image

Lyn, praeik apie 12 Gedo pr., noreciau gyvai pamatyt biggrin.gif man labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2012 08 09, 10:25)
Lyn, praeik apie 12 Gedo pr., noreciau gyvai pamatyt  biggrin.gif  man labai wub.gif

aciu, bet man atostogos lotuliukas.gif jau vakar eidama per pietus sutikau gedo pr daug kolegu, tai klause ar per atostogauti be gedo pr negaliu lotuliukas.gif tai siandien jau neisiu
Atsakyti
Merginos, kokie meztukai jcrew yra trumpi? g.gif
Man reikia trumpucio prie sijonuko ax.gif
Atsakyti
Gyte tikrai labai,labai grazu thumbup.gif
Tik va man idomu,as turiu irgi blythe neon rose spalvos ir nesugalvoju ar su ryskiai neon pink ar neon yellow dzinsas graziai atrodys ir ar spalvos nesipjaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 08 09, 10:29)
Gyte tikrai labai,labai grazu thumbup.gif
Tik va man idomu,as turiu irgi blythe neon rose spalvos ir nesugalvoju ar su ryskiai neon pink ar neon yellow dzinsas graziai atrodys ir ar spalvos nesipjaus doh.gif

pasipuosi, nusifotkini ir idedi cia, patarsim su kuo geriausiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Gyte,

fantastiškai gražūs derinukai thumbup.gif

o sijonukų 0 dydis? kiek cm per klubus? nes aš vis noriu kokio sijonuko, bet nedrįstu, bijau su dydžiu prašauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 08 09, 10:19)
ir as dar siandienini  imetu. tik aisku musu su Gyte  dydziai  nesiojami skiriasi bent per 3  lotuliukas.gif

Gražu, ir jokio "per 3" čia nesimato schmoll.gif Koks čia dydis ir kokia jūsų krūtinės apimtis? Jau kaupiuosi ir aš kokiai nors šilkinei bliuzelei doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 09 rugpjūčio 2012 - 09:59
Kaip Blythe graziai atrodo ant abieju wub.gif

Laukiu ir as tokios ryskiai geltonos, uzsakiau Tall2 dydi su 92cm. Gal nebus maza unsure.gif Perfect shirt 2T dydis tai man geras, net didoki man marskiniai siek tiek smile.gif
Atsakyti
vis gaudziau Blythe ir forume, ir j.crew puslapy, dabar jau nebeturiu vilciu pagaut po tokios reklamos biggrin.gif doh.gif labai graziai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 08 09, 11:09)
Kaip Blythe graziai atrodo ant abieju wub.gif

Laukiu ir as tokios ryskiai geltonos, uzsakiau Tall2 dydi su 92cm. Gal nebus maza unsure.gif Perfect shirt 2T dydis tai man geras, net didoki man marskiniai siek tiek smile.gif

O geltona - tai čia ta kiwi? Jei bus maža, parašykit ax.gif
Atsakyti
Gyte wub.gif wub.gif wub.gif
Įmeskit Blythe nuorodą biggrin.gif
Atsakyti