ir as dar siandienini imetu. tik aisku musu su Gyte dydziai nesiojami skiriasi bent per 3
QUOTE(special @ 2012 08 09, 10:25)
Lyn, praeik apie 12 Gedo pr., noreciau gyvai pamatyt man labai
aciu, bet man atostogos jau vakar eidama per pietus sutikau gedo pr daug kolegu, tai klause ar per atostogauti be gedo pr negaliu tai siandien jau neisiu
Merginos, kokie meztukai jcrew yra trumpi?
Man reikia trumpucio prie sijonuko
Man reikia trumpucio prie sijonuko
Gyte tikrai labai,labai grazu
Tik va man idomu,as turiu irgi blythe neon rose spalvos ir nesugalvoju ar su ryskiai neon pink ar neon yellow dzinsas graziai atrodys ir ar spalvos nesipjaus
Tik va man idomu,as turiu irgi blythe neon rose spalvos ir nesugalvoju ar su ryskiai neon pink ar neon yellow dzinsas graziai atrodys ir ar spalvos nesipjaus
QUOTE(super_wife @ 2012 08 09, 10:29)
Gyte tikrai labai,labai grazu
pasipuosi, nusifotkini ir idedi cia, patarsim su kuo geriausiai atrodo
Gyte,
fantastiškai gražūs derinukai
o sijonukų 0 dydis? kiek cm per klubus? nes aš vis noriu kokio sijonuko, bet nedrįstu, bijau su dydžiu prašauti
fantastiškai gražūs derinukai
o sijonukų 0 dydis? kiek cm per klubus? nes aš vis noriu kokio sijonuko, bet nedrįstu, bijau su dydžiu prašauti
Kaip Blythe graziai atrodo ant abieju
Laukiu ir as tokios ryskiai geltonos, uzsakiau Tall2 dydi su 92cm. Gal nebus maza Perfect shirt 2T dydis tai man geras, net didoki man marskiniai siek tiek
Laukiu ir as tokios ryskiai geltonos, uzsakiau Tall2 dydi su 92cm. Gal nebus maza Perfect shirt 2T dydis tai man geras, net didoki man marskiniai siek tiek
vis gaudziau Blythe ir forume, ir j.crew puslapy, dabar jau nebeturiu vilciu pagaut po tokios reklamos labai graziai atrodo
QUOTE(Gailiute @ 2012 08 09, 11:09)
Kaip Blythe graziai atrodo ant abieju
O geltona - tai čia ta kiwi? Jei bus maža, parašykit