Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

Nu super atrodo Lyn! bigsmile.gif
Pakartok dar (nes turbut jau rasei) koks cia dydis..?
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2012 08 08, 08:44)
Nu super atrodo Lyn! bigsmile.gif
Pakartok dar (nes turbut jau rasei) koks cia dydis..?

6 smile.gif ji platesnes uz 6 dydzio talithas siek tiek. jei talithos dar gal tiktu 8, sitos 8 dydzio nesinori visai.

Marsele galiu pamatuoti , jei reikia

teko ja vakar po pirmo devejimp plauti, nes lietaus lasu gavau ir kai isdziuvo, tai plemai ir liko. bet aisku atsiplove
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 08 rugpjūčio 2012 - 07:50
Labai grazu Lyn, o kaip vadinasi spalva sita ?
Atsakyti
Imeskit tos Blythe nuoroda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 08 08, 08:55)
kaip norėčiau pamatyti tą vaizdelį thumbup.gif Numanau - atrodei nuostabiai thumbup.gif

nufotkinsiu siandien wink.gif net politklinikoje krauja emusios sesutes zarste koplimentus ir karoliams ir aplamai isvaizdai lotuliukas.gif buvau labai ryski - ryzos jcrew balerinos ir TH ryski tase su raudonais ir melynais dryziais lotuliukas.gif

spalva - marrakech purpple
Atsakyti
Lyn, kaip gražu wub.gif
Man vienintelis Blythe blouse minusas - tai,kad ji su kišenėmis. Man asmeniškai visą vaizdą gadina, suteikia kažkokio militarizmo ir boyfriend stiliuko. Mane vien tai ir sulaikė nuo šios palaidinukės įsigijimo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloja: 08 rugpjūčio 2012 - 08:04
QUOTE(Chloja @ 2012 08 08, 09:04)
Lyn, kaip gražu wub.gif
Man vienintelis Blythe blouse minusas - tai,kad ji su kišenėmis. Man asmeniškai visą vaizdą gadina, suteikia kažkokio militarizmo ir boyfriend stiliuko. Mane vien tai ir sulaikė nuo šios palaidinukės įsigijimo blush2.gif

o as kaip tik del to jos norejau, nes visos kitos mano jcrew silkinukes be kiseneliu, puosnesnes - todel butent tokios su kisenemis ir norejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2012 08 08, 09:04)
Lyn, kaip gražu wub.gif

Bliuskyciu su kisenemis as irgi nemegeja , cia mano pirma tokia smile.gif
Bet kazkaip ant sios jos labai graziai ziurisi, atrodo, kad jei ju nebutu, tai ir bliuske taip graziai neatrodytu, cia jos toks puikus akcentukas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2012 08 08, 08:46)

teko ja  vakar po pirmo devejimp plauti,  nes  lietaus  lasu gavau  ir  kai  isdziuvo, tai plemai  ir  liko.  bet  aisku atsiplove

o nelyginot dar? ax.gif
kazkaip man taip nedrasu del tokios delikacios bliuskytes lyginimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 08 08, 09:10)
o nelyginot dar? ax.gif
kazkaip man taip nedrasu del tokios delikacios bliuskytes lyginimo rolleyes.gif

ne bet greit eisiu lyginti smile.gif lyginsiu is isvirkscios puses, kaip visas silkinukes lyginu smile.gif nemanau, kad turetu buti bedu
Atsakyti
Lyn, grazu smile.gif

QUOTE(VVaiva @ 2012 08 08, 08:59)
Imeskit tos Blythe nuoroda  ax.gif

http://www.jcrew.com...D=1341480531150
Atsakyti
As irgi jau dabar noriu tos blythe doh.gif biggrin.gif

Gyte, maciau 0 dydis mazokas Jums, tai man su 84/64 taip pat gaudyt 2 dydi, ar ne g.gif 4u.gif

Cia rozine tam video blythe ar ne? g.gif
http://www.youtube.c...h?v=yT7NuClOiZ4
Atsakyti
Lyn, gražu, o koks čia sijonas? 4u.gif
Atsakyti