Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Gailiute @ 2012 08 07, 20:39)
I regular dydi neziurejau, nes esu 183cm ugio biggrin.gif

tikrai,su tokiu ugiu regular jau niekaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 08 07, 20:39)
Kaip isgasdinot, taip noriu kazkaip as jas bandyti pataisyti doh.gif . Nunesiu i isgirtaja juozapo pasazo siuvykla, gal ten gales man padeti unsure.gif
Papildyta:
Siaip man 2T dydis per liemeni tinka ir krenta graziai, na tas kantas matosi. Bet va per klubus neispildau as ju unsure.gif Manau 0 dydis butu per mazas per liemeni man. I regular dydi neziurejau, nes esu 183cm ugio biggrin.gif

Gerai sakot, man per liemenį mažesnis dydis irgi turbūt netiktų, nes liemuo lyg ir vietoj 4 dydžio doh.gif O jūs šiaip jcrew kelnes dėvite ir jos jums tinka, tik šitos netiko?
Dėl siuvyklos nesigąsdinkit, čia individualu, kiekvienai figūrai kitaip krenta, gal jums pagelbės.

Beje, ta siuvykla pas Juozapą rugpj. 11 - 26 dienomis nedirbs, nes abi siuvėjos atostogaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 07 rugpjūčio 2012 - 20:12
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 07, 19:57)
Gerai sakot, man per liemenį mažesnis dydis irgi turbūt netiktų, nes liemuo lyg ir vietoj 4 dydžio doh.gif O jūs šiaip jcrew kelnes dėvite ir jos jums tinka, tik šitos netiko?
Dėl siuvyklos nesigąsdinkit, čia individualu, kiekvienai figūrai kitaip krenta, gal jums pagelbės.

Beje, ta siuvykla pas Juozapą rugpj. 11 - 26 dienomis nedirbs, nes abi siuvėjos atostogaus.

Nepasiseke :/ reiks tada nest i kita siuvykla. Bet baisu kad nesugadintu.

Cia mano pirmos Jcrew kelnes, kurios turi tokia numeracija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 08 07, 19:18)
~45cm. Bet man su 85cm krūtine šiek tiek mažoka. Aišku ir pečiai mano nėra siauri labai, normalūs

As Blythe turejau 00 dydi, tarp pazastu jos panasiai buvo 44-45 cm, krutine mano irgi panasi. Tai ji tokia platoka buvo, bet ir man lyg skete, toks keistas modelis, kaip ir platus, bet per krutine kazkas ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2012 08 07, 21:37)
As Blythe turejau 00 dydi, tarp pazastu jos panasiai buvo 44-45 cm, krutine mano irgi panasi. Tai ji tokia platoka buvo, bet ir man lyg skete, toks keistas modelis, kaip ir platus, bet per krutine kazkas ne taip  g.gif

Na ji turi būti apdribusi. Čia labai wub.gif

http://www.thepinkpe...e-cheveron.html
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 08 07, 22:59)
Na ji turi būti apdribusi. Čia labai  wub.gif

http://www.thepinkpe...e-cheveron.html

Zinau. Ir man grazu apdribus, bet tas sketimas per krutine, nes siaip juk ji laisva g.gif

Ir cia grazu rolleyes.gif
http://www.sydnestyl...ag/glitter-bag/
Atsakyti
Gavau Blythe 2T dydi.
Tall emiau vien del savo ilgu ranku, db galvoju, gal net butu uzteke Regular g.gif , nors ir sios rankoves kai pakankamai ilgos, tai labai graziai sukrenta smile.gif
Pati bliuskyte man galetu buti ir trumpesne, nes mano ugis 172 cm, bet apskritai paemus esu laaabai patenkinta pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 08 08, 07:56)
Gavau Blythe 2T dydi.
Tall emiau vien del savo ilgu ranku, db galvoju, gal net butu uzteke Regular g.gif , nors ir sios rankoves kai pakankamai ilgos, tai labai graziai sukrenta smile.gif
Pati bliuskyte man galetu buti ir trumpesne, nes mano ugis 172 cm, bet apskritai paemus esu laaabai patenkinta pirkiniu thumbup.gif

O kiek per krūtinę pas jus? Regular rankovės irgi laabai ilgos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 08 08, 08:15)
O kiek per krūtinę pas jus? Regular rankovės irgi laabai ilgos  smile.gif

Per krutine su stebuklinga liemenele ~89 smile.gif

Niekur neskecia, laisvai krenta, peciai vietoje, neverzia, patogu , grazuuuuu biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodykit kuri su Blythe blouse rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 08 08, 08:32)
as 4u.gif jeigu dar imanoma
tik kokia ta azalea spalva,rozine?Nes pas mane neon rose spalvyte,noriu patikslinti blush2.gif

tokia neon azalea 4u.gif
http://dietcokestrai...nd-red-hot.html
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 08 08, 08:26)
Pasirodykit kuri su Blythe blouse  rolleyes.gif

user posted image

prasom , tik foto nelabai kokybiska. Vakar sita bliuskute palaida dejausi ant raudonu dzinsu ir su raudonais bubble karoliais buvau smile.gif super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 08 rugpjūčio 2012 - 07:39