Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(driu @ 2012 08 07, 15:55)
gal tada nemeginti, baisiai nenoriu besipukuojancios sad.gif

Tai ir kaina nera ach, rudeni ideeli, hautellok, ruelala daznai pukiniu ismeta uz 30-50$.
Atsakyti
Gavau blythe blouse neon rose spalvos. Superinė bliuskytė wub.gif Tik mažokas man tas 0 dydis doh.gif skečia truputį per krūtinę, bandysiu ieškot norinčios keisti biggrin.gif

Natasha top in polka dot irgi labai patiko, 00 dydis tiko

Jackie cardigan irgi labai fainas, mano sodriai mėlynas, dydį daug maž atitinka
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 08 07, 18:12)
Gavau blythe blouse neon rose spalvos. Superinė bliuskytė  wub.gif  Tik mažokas man tas 0 dydis  doh.gif  skečia truputį per krūtinę, bandysiu ieškot norinčios keisti  biggrin.gif

Oho, kaip skiriasi dydziai palaidiniu g.gif

Gal galetumete pamatuoti Blythe palaidine per pazastukus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2012 08 07, 14:30)
teko ka nors uzsakineti, kai raso tarkim "expected to ship Sep 4, 2012"? kazin verta laukt, nebus taip, kad visai neatsius?  g.gif

As kiek esu pirkus, visada esu gavus, kartais net anksciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2012 08 07, 18:24)
Oho, kaip skiriasi dydziai palaidiniu  g.gif

Gal galetumete pamatuoti Blythe palaidine per pazastukus?  ax.gif

~45cm. Bet man su 85cm krūtine šiek tiek mažoka. Aišku ir pečiai mano nėra siauri labai, normalūs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 07 rugpjūčio 2012 - 18:22
Radau suknele Jules in wildcat, bet kaina doh.gif
http://www.ebay.com/...=item4abaa8b818
Atsakyti
Gavau siandien ir as Jcrew siunta biggrin.gif

Na ka, pagaliau joje buvo mano ilgai lauktos bright dahlia cafe capri in wool wub.gif Atsimenu, kazkuri mamyte prase pranesti ar tiks 2T dydis. Deja man su 95cm klubais didokos.. per liemeni pats tas, o va per klubus truksta man keliu cm turbut g.gif Nes jos negraziai sukrenta zemiau klyno. Kazin, galvoju ar iseitu jas graziai pataisyti siuvykloje, gal kam buvo panasi situacija?
Kitas klausimas, ar jus bandot pacios lyginti ta kelniu kanta? Vienoje vietoje jis man siek tiek susigulejes, noreciau bandyti pati sulyginti, bet bijau sugadint unsure.gif nes parasyta tik dry clean.

Dar gavau per 40% off prisipirkus dirziuku, maikuciu doh.gif Visai su dydziais nusigrybavau. Bet ir tarkim dirzas dirzui dar nelygus - Vieno M smarkiai ilgesnis nei kito modelio M dydzio dirzas (patent leather trumpesnis nei italian leather skinny dirzo). Nors abeji buvo "made to wear on hips". Gal kam bus aktualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 08 07, 19:57)
Gavau siandien ir as Jcrew siunta biggrin.gif

Na ka, pagaliau joje buvo mano ilgai lauktos bright dahlia cafe capri in wool wub.gif Atsimenu, kazkuri mamyte prase pranesti ar tiks 2T dydis. Deja man su 95cm klubais didokos.. per liemeni pats tas, o va per klubus truksta man keliu cm turbut g.gif Nes jos negraziai sukrenta zemiau klyno. Kazin, galvoju ar iseitu jas graziai pataisyti siuvykloje, gal kam buvo panasi situacija?

Aš laukiau atsiliepimo apie cafe capri in wool. Tai, vadinasi, kaip merginos ir rašė, man (klubai 98) tikriausiai būtų buvęs geras 2 dydis doh.gif Šiaip tą pačią problemą kaip aprašėt turiu su 4 dydžio cafe capri - apkritę kur nereikia. Buvau siuvykloj, bet pasakė, kad jei siaurintų, tai tada atsirastų raukšlės ir kad nieko negalima padaryti unsure.gif Įdomu, ką jums pasakys siuvėja.
Atsakyti
As visgi tos nuomones,kad tall ir i ilgi,ir siek tiek i ploti..Reguliar 2 tikrai butu buves geras,o tall rekejo imt 0?I 2 dydi tikrai niekaip neitalpinciau 98, o jei ir italpinciau,tai butu ,,apteskes,,be elastano biggrin.gif .Jos turi graziai graziai krist,kantas matytis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 07 rugpjūčio 2012 - 19:34
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 07, 19:27)
Aš laukiau atsiliepimo apie cafe capri in wool. Tai, vadinasi, kaip merginos ir rašė, man (klubai 98) tikriausiai būtų buvęs geras 2 dydis  doh.gif Šiaip tą pačią problemą kaip aprašėt turiu su 4 dydžio cafe capri - apkritę kur nereikia. Buvau siuvykloj, bet pasakė, kad jei siaurintų, tai tada atsirastų raukšlės ir kad nieko negalima padaryti unsure.gif Įdomu, ką jums pasakys siuvėja.

Kaip isgasdinot, taip noriu kazkaip as jas bandyti pataisyti doh.gif . Nunesiu i isgirtaja juozapo pasazo siuvykla, gal ten gales man padeti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(RII @ 2012 08 07, 19:32)
As visgi tos nuomones,kad tall ir i ilgi,ir siek tiek i ploti..Reguliar 2 tikrai butu buves geras,o tall rekejo imt 0?I  2 dydi tikrai niekaip neitalpinciau 98, o jei ir italpinciau,tai butu ,,apteskes,,be elastano biggrin.gif .Jos turi graziai graziai krist,kantas matytis...

Siaip man 2T dydis per liemeni tinka ir krenta graziai, na tas kantas matosi. Bet va per klubus neispildau as ju unsure.gif Manau 0 dydis butu per mazas per liemeni man. I regular dydi neziurejau, nes esu 183cm ugio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 08 07, 19:57)
Kitas klausimas, ar jus bandot pacios lyginti ta kelniu kanta? Vienoje vietoje jis man siek tiek susigulejes, noreciau bandyti pati sulyginti, bet bijau sugadint unsure.gif nes parasyta tik dry clean.

Bandykit garinti pakabinusi.
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 08 07, 18:57)

Aš lyginu, nes jis ir kreivas ir nedalygintas būna, kaip ir viskas gerai biggrin.gif

O aš pasigirsiu gavau šias gražuoles 2 dydį, per klubus idealiai, tik per liemenį kokį kilogramą reiktų numesti, kur per vasarą prisiauginau doh.gif
http://www.jcrew.com...D=1324465760419
Taip pat šiandien gavau šią suknelę 4 dydį, truputį per krūtinę laisvoka, bet šiaip labai wub.gif http://www.jcrew.com...D=1342604223427
Atsakyti