Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(-Gyte- @ 2012 07 31, 11:27)
Nežinau net, daug norėčiau, geltono, balto, juodo, gal dar raudono ar persikinio biggrin.gif

Kitaip tariant - visu spalvu biggrin.gif

Labai graziai ziurisi verinys. As kiek dairiausi, man turkio spalva graziausia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benita: 31 liepos 2012 - 10:33
QUOTE(Benita @ 2012 07 31, 10:32)
Kitaip tariant - visu spalvu  biggrin.gif

Labai graziai ziurisi verinys. As kiek dairiausi, man turkio spalva graziausia  wub.gif

Mane Lyn turimas raudonas vėrinys sužavėjo, tai šalia turimo turkio spalvos, dar ir raudoną papirkau biggrin.gif wub.gif Nors man turkio spalvos irgi wub.gif wub.gif wub.gif Ir niekuomet nelieka nepastebėtas thumbup.gif
Atsakyti
JCrew treningiukai lotuliukas.gif
http://www.jcrew.com...96623/96623.jsp
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 07 31, 13:20)

ir devimi su aukstakulniais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 07 31, 13:20)

o treningiukai dar ir šilkiniai biggrin.gif
Atsakyti
Gal pildymo laikas pasikeitęs? g.gif Visos nuorodos tuščio, ar ir jums tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Mote @ 2012 07 31, 13:55)
Gal pildymo laikas pasikeitęs? g.gif Visos nuorodos tuščio, ar ir jums tas pats?

man antrą dieną tas pats
Atsakyti
Siandien Vilniuje Gedo prospekte maciau praeive su silkinuke su inkariukais thumbup.gif niu labai labai graziai atrode thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 07 31, 14:02)
Siandien Vilniuje Gedo prospekte maciau praeive su silkinuke su inkariukais  thumbup.gif niu labai labai graziai atrode  thumbup.gif

Nepilkit druskos ant žaizdos biggrin.gif gailiuos jau, kad nepirkau aš jos...
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 07 31, 14:02)
Siandien Vilniuje Gedo prospekte maciau praeive su silkinuke su inkariukais  thumbup.gif niu labai labai graziai atrode  thumbup.gif

kazkaip itariu, kad gitaaa matet smile.gif manikeniska eisena? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 07 31, 14:05)
kazkaip  itariu, kad  gitaaa  matet  smile.gif  manikeniska  eisena?  lotuliukas.gif

as taip pat pagalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekas nelieka nepastebėta biggrin.gif Tuo pačiu galit prisipažinti, kas penktadienį žvėryne vaikštinėjo su rausva lorelei cool.gif

QUOTE(Dzinte @ 2012 07 31, 12:20)

lotuliukas.gif Parašyta, kad sleep pant, bet vis tiek su aukštakulniais reklamuoja. Pateikimas svarbiausia thumbup.gif
Atsakyti