QUOTE(VVaiva @ 2012 08 07, 10:41)
Brangokai gaunasi tos priemones Kasmyro skalbiklis apie 80lt Jei viska susipirkti, tai bus virs 200Lt Idomu, ar skalbiklis kazkuo ypatingas, ar tik aprasymas grazus. As skalbiu su sampunu arba siaip su skystu skalbikliu vilnai...
Man ploviklis labai patiko, labai malonaus švelnaus kvapo, sakyčiau su levandomis, nors dabar skalbiu su LT esančiomis priemonėmis, tai mane erzina kvapai Purškiklį taip pat turiu, man jis ir labai patinka, skirtas rūbų atšviežinimui, kai dar nereikia skalbti, arba aš su juo išpurkšdavau megztukus, kurių nenešioju, jis taip pat su levandom. Ir turiu šukytes, šiaip man jos visai nieko, bet kaip kažkas rašė labai panašios į statybose naudojamą medžiagą, mano vyras pamatęs iš manęs juokėsi, kad aš tokius pinigus mokėjau, jis galėjo man už kelis Lt tokias padaryti Pukų surinkėją irgi turiu, tik dabar retai naudoju, nes buvau kašmyriuke skylę padarius, ant sagytės pataikiau, bet kadangi mano mama auksarankė viską sutvarkė
QUOTE(Laputa @ 2012 08 07, 10:47)
Sita, jei nieko nemaisau, zakiene turi. Gal parasys ar veiksmingas.
QUOTE(zaRAza @ 2012 08 07, 10:59)
Tas jusu aptarinejamas burbulu surinkejas paprasciausias statybinis sveitimo tinklelis Statybinese parduotuvese pardavinejamas. Reiks isbandyt, nes elektriniai puku surinkejai man nelabai patinka. Du turejau, abejais nusivyliau, nes nenurenka taip, kad butu idealu, mano akimis ziurint