Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Svajaaa @ 2012 08 06, 14:58)
Mergaitės, o kaip lyginate silkinės palaidinukes? blush2.gif

Jogle labai gerai ir isvalo, ir islygina biggrin.gif
Bet galima ir paprastuoku budu su lygintuvu smile.gif

Geras ir gerai priziurimas kasmyras tikrai nei ypatingai veliasi, nei tamposi. Ir apskritai yrs nepamainomas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2012 08 06, 12:13)

Man su 95-96cm klubais sis sijonukas 4 dydzio pats tas.Is Petite skyriaus imu 6 dydi, ilgis man net labiau patinka nei regular, mano ugis apie 167cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2012 08 06, 15:04)
Jcrew kasmyras visai neblogas. Pasivelia kazkiek, bet taip pat, kaip ir kiti megztukai...

Reiskia patapsiu ir as konkurente kasmyriuku zvejyboj biggrin.gif Mano dabartinis turimas (ne Jcrew) toks pukis trumpom rankovem. Svelnus, mielas, skanios spalvytes, bet kazkaip kompleksuoju su juo tokiu pukuotu vasara i zmones eit doh.gif
Atsakyti
Kažkada buvo diskusija dėl kašmyrų , tai atsimenu , kad normalus kašmyro pradinė kaina prasideda nuo ~200$
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 08 06, 13:42)
kašmyras taipogi vilna, tik žymiai brangesnė už merino  4u.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(karolinc' @ 2012 08 06, 14:12)
Jogle labai gerai ir isvalo, ir islygina biggrin.gif
Bet galima ir paprastuoku budu su lygintuvu smile.gif

Tikrai ne, Joglė man yra sudeginusi vieną šilkinę bliuskutę iš jcrew, paskui taisė, bet taip ir nebedėviu aš jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2012 08 06, 15:39)
Kažkada buvo diskusija dėl kašmyrų , tai atsimenu , kad normalus kašmyro pradinė  kaina prasideda nuo ~200$

Cia Jus apie jcrew ar apskritai?
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2012 08 06, 06:50)
3" chino short - su 98cm klubais galvoju imti 6, kaip ir chino kelniu.. Ar labai jau sortai didinti..? g.gif

As turiu 6 dydzio su tokiom apimtim. Negaliu pasakyt kad skendu, labai patogiai man.
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2012 08 06, 13:42)
O man Jcrew kasmyras labai  wub.gif Ir nieko panasaus i skystala  schmoll.gif Merino plonyciai, o kasmyriukai man ziema super
Tu ilgarankoviu jau pernai pirkau, labai liuks man jie prie visko  thumbup.gif Neseniai gavau bright persimon spalvos  wub.gif Dar laukiu neoninio rozinio ir melyno  wub.gif

Negaliu nepritarti del jcrew kasmyriuko wub.gif Turiu viena su sagutemis trys ketvirciai rankoves royal blue spalvyte wub.gif
Plaut neplaunu, valau Joglej ir jei apsivelia turiu ta toki is jcrew pirkta "skrebuka" kasmyrui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 06 rugpjūčio 2012 - 14:57
Pernai metu: http://www.jcrew.com...39523/39523.jsp
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2012 08 06, 15:49)
Cia Jus apie jcrew ar apskritai?

Apskritai mirksiukas.gif , jcrew , jau prie normaliu wub.gif

Nors turiu keleta pirktu is bon-ton , tai labai gerai nesiojasi , o pirkti buvo uz kapeikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 06 rugpjūčio 2012 - 15:39
QUOTE(ramka @ 2012 08 06, 16:22)
Man su 95-96cm klubais sis sijonukas 4 dydzio pats tas.Is Petite skyriaus imu 6 dydi, ilgis man net labiau patinka nei regular, mano ugis apie 167cm 4u.gif

Ačiū. 4u.gif Jei rytoj neatsiras mano norimos spalvos regular, mėginsiu ir aš 6 dydį petite pasiimti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 08 06, 15:57)
ir jei apsivelia turiu ta toki is jcrew pirkta "skrebuka" kasmyrui smile.gif

čia šitas daiktas būtų?
Atsakyti