Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(monikas33 @ 2012 08 06, 12:27)
as gavau kaip tik toki M, noretusi man S...bet gerai ir toks, labai grazi spalvyte, ruzavukas wub.gif , bet idomiai, jis toks plonesnis man rodos, nes turiu kasmyriuka toki trumpom, tai jis toks storesnis uz ta ilgom.. g.gif , bet siaip labai mielas smile.gif ...

O jei nepaslaptis su kokiom apimtim jum noretusi S? g.gif

Kokie grazuoliai marskiniai, ciupkit kam 4 dydis tinka:
http://www.jcrew.com...~~~~~/86109.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gailiute: 06 rugpjūčio 2012 - 12:31
QUOTE(monikas33 @ 2012 08 06, 13:27)
as gavau kaip tik toki M, noretusi man S...bet gerai ir toks, labai grazi spalvyte, ruzavukas wub.gif , bet idomiai, jis toks plonesnis man rodos, nes turiu kasmyriuka toki trumpom, tai jis toks storesnis uz ta ilgom.. g.gif , bet siaip labai mielas smile.gif ...

o su kokiais jus ismatavimais turite M? 4u.gif nes taip ir nesupratau jie didinti ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2012 08 06, 13:31)
o su kokiais jus ismatavimais turite M?  4u.gif  nes taip ir nesupratau jie didinti ar ne  g.gif

80B, tiksliau neparasysiu dabar 4u.gif
siaip geras tas M, bet kas megsta labiau aptempesnius megztukus nesioti tai gal S reiketu g.gif ...nors turiu M trumpom rankovem toki, tai jis man sakyciau pasitrauke kazkiek, tai kaip tik.
Atsakyti
http://www.jcrew.com...344249397852#sf

grazi ta violetine spalva ar ne? niekaip neapsisprendziu reikia man ar nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monikas33 @ 2012 08 06, 13:37)
80B, tiksliau neparasysiu dabar 4u.gif
siaip geras tas M, bet kas megsta labiau aptempesnius megztukus nesioti tai gal S reiketu g.gif ...nors turiu M trumpom rankovem toki, tai jis man sakyciau pasitrauke kazkiek, tai kaip tik.

Pas mane irgi B, pries pora dienu uzsisakiau sita kasmyriuka S dydi, tai mastau jei dar kartais ju butu pasiimciau kitos spalvos.. bet kad ju nelabai yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(monikas33 @ 2012 08 06, 13:49)
manau visos cia jo nori mirksiukas.gif

As nenoriu ax.gif Nezinau kaip JCrew, bet siaip kasmyras kaip medziaga man toks skystalas, kad nelabai man patinka. Su silku maisytas dar dar, bet 100proc. man nelabai ax.gif Jau geriau merino vilna smile.gif

Atsakyti
QUOTE(monikas33 @ 2012 08 06, 14:49)
manau visos cia jo nori mirksiukas.gif  ...bus dar tu nuolaidu 4u.gif , labai fainas toks ir trumpom rankovytem...ir vienas grazu ir ant marskinuku...ir spalvu yra daug 4u.gif

ogal galetumete jo ismatavimus parasyti?smile.gif butu lengviau orientuotis, nes as tai nesioju 75 C tai nezianu koki gaudyt S ar M:)
Atsakyti
O man Jcrew kasmyras labai wub.gif Ir nieko panasaus i skystala schmoll.gif Merino plonyciai, o kasmyriukai man ziema super
Tu ilgarankoviu jau pernai pirkau, labai liuks man jie prie visko thumbup.gif Neseniai gavau bright persimon spalvos wub.gif Dar laukiu neoninio rozinio ir melyno wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 08 06, 14:13)
As nenoriu ax.gif Nezinau kaip JCrew, bet siaip kasmyras kaip medziaga man toks skystalas, kad nelabai man patinka. Su silku maisytas dar dar, bet 100proc. man nelabai ax.gif Jau geriau merino vilna smile.gif

kašmyras taipogi vilna, tik žymiai brangesnė už merino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 08 06, 14:42)
kašmyras taipogi vilna, tik žymiai brangesnė už merino  4u.gif

As tai zinau tongue.gif Brangumas man ne rodiklis ax.gif Tiesiog mano turimi kasmyryniai megztiniai tokie skystoki (ypac kai skalbi), pukuoti, veliasi ax.gif Merino man labiau patinka, nes neturi puko ax.gif Nebent Jcrew kasmyras kazkaip kitaip isdirbtas blink.gif Tiesa, tik dabar save pagavau, kad vieno kasmyrinio norec, bet ne todel, kad kasmyrinis, o todel, kad grazus. Tas "kreivai" spalvotas ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kaip lyginate silkinės palaidinukes? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 06 rugpjūčio 2012 - 13:58
QUOTE(zaRAza @ 2012 08 06, 14:51)
As tai zinau tongue.gif Brangumas man ne rodiklis ax.gif Tiesiog mano turimi kasmyryniai megztiniai tokie skystoki (ypac kai skalbi), pukuoti, veliasi ax.gif Merino man labiau patinka, nes neturi puko ax.gif Nebent Jcrew kasmyras kazkaip kitaip isdirbtas blink.gif Tiesa, tik dabar save pagavau, kad vieno kasmyrinio norec, bet ne todel, kad kasmyrinis, o todel, kad grazus. Tas "kreivai" spalvotas ax.gif

Kasmyras kasmyrui nelygu mirksiukas.gif Yra brangus ir pigus ir jis labai skiriasi kokybe. Siaip neturi jis but nei tisalas, nei skystalas rolleyes.gif Jcrew kasmyras visai neblogas. Pasivelia kazkiek, bet taip pat, kaip ir kiti megztukai...
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2012 08 06, 14:58)
Mergaitės, o kaip lyginate silkinės palaidinukes? blush2.gif

As tai paprastai, kaip ir viska g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 06 rugpjūčio 2012 - 14:04