Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

Gal nuorodėlę būtų galima suknelės su inkariukais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 07 31, 10:58)
Gal nuorodėlę būtų galima suknelės su inkariukais? 4u.gif

http://www.jcrew.com...83375/83375.jsp
Papildyta:
Merginos, kokį dydį JCrew maudymosi kelnaičių imtumėte su 96 klubais?
Atsakyti
Įspūdingas vėrinys wub.gif , man irgi gražiau briaunuotas rolleyes.gif
Atsakyti
Gyte, labai labai gražiai tas vėrinys atrodo bigsmile.gif viskas, reikia ir man doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 07 31, 11:01)
http://www.jcrew.com...83375/83375.jsp
Papildyta:

as turejau paysley S, man jos geros buvo.
Atsakyti

Tikrai tik S, aš turiu su tiek M, tai nukarę man jos, negražiai atrodo cool.gif
Atsakyti
Mano irgi neblizgus ax.gif Visa grandinele tokia matine, kaip ir pas visas turbut, bet uzbaigimai, jei iseina iziuret tokios kaip gelytes kiauravidures ax.gif Geresnes foto kol kas neturiu ax.gif O verinys nors ir plastmase, bet svorio turi, taciau tikrai ne per sunkus ax.gif
user posted image
Papildyta:
Taip, briaunos priklauso nuo spalvos ax.gif Bet man nebriaunuoti solidesni, maziau plastmase primena, labiau akmeni biggrin.gif Pati planuoju pirkt dar vienus,k bet del spalvos dilema... Ar parduot situs ir pirkt nebriaunuotus, ar situs pasilikt ir pasirinkt kazkuria is gausybes spalvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 07 31, 11:14)
Mano irgi neblizgus ax.gif Visa grandinele tokia matine, kaip ir pas visas turbut, bet uzbaigimai, jei iseina iziuret tokios kaip gelytes kiauravidures ax.gif Geresnes foto kol kas neturiu ax.gif O verinys nors ir plastmase, bet svorio turi, taciau tikrai ne per sunkus ax.gif
Papildyta:
Taip, briaunos priklauso nuo spalvos ax.gif Bet man nebriaunuoti solidesni, maziau plastmase primena, labiau akmeni biggrin.gif Pati planuoju pirkt dar vienus,k bet del spalvos dilema... Ar parduot situs ir pirkt nebriaunuotus, ar situs pasilikt ir pasirinkt kazkuria is gausybes spalvu smile.gif

Nu va irgi skirtingai, aš ieškojau kad būtent be gėlyčių būtų biggrin.gif Čia aišku kaip kam, pagal skonį, visiem skirtingai drinks_cheers.gif Originaliam irgi lyg be gėlyčių tos detalės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 31 liepos 2012 - 10:17

S.
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 07 31, 11:14)
,

Gal tikrai nori parduot? bigsmile.gif bigsmile.gif davai tu pirk kitą, man ir šitas bus gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 07 31, 11:17)
Nu va irgi skirtingai, aš ieškojau kad būtent be gėlyčių būtų  biggrin.gif Čia aišku kaip kam, pagal skonį, visiem skirtingai  drinks_cheers.gif  Originaliam irgi lyg be gėlyčių tos detalės  g.gif

Tas tai taip- skoniui draugu nera ax.gif Apie kokia spalva dar mastot? Ar uztenka vieno kol kas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 07 31, 11:25)
Tas tai taip- skoniui draugu nera ax.gif Apie kokia spalva dar mastot? Ar uztenka vieno kol kas? ax.gif

Nežinau net, daug norėčiau, geltono, balto, juodo, gal dar raudono ar persikinio biggrin.gif Bet iš kitos pusės, dar šito nebuvau užsidėjus biggrin.gif Šiandien va proga bus.
Atsakyti