Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Semilė @ 2012 08 02, 16:15)
Negaliu nepasidziaugti gavusi, pagavusi su -40%, KENDOR cartigan'a - geris  wub.gif  - minkstutis, svelnutis, jaukutis, siltutis  wub.gif wub.gif Kas turi, tas zino, kas neturi - dar verta pazvejoti    mirksiukas.gif  cool.gif

http://www.jcrew.com...D=1339673887366

Fainas thumbup.gif megstu tokius kaip salta.

Koki dydi emete? ax.gif
gal galite pakomentuoti. Koks jusu ugis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2012 08 02, 21:45)
Fainas  thumbup.gif megstu tokius kaip salta.

Koki dydi emete?  ax.gif
gal galite pakomentuoti. Koks jusu ugis  ax.gif

Griebiau, ką siūlė tada su nuolaida biggrin.gif - M dydį. Žinojau iš anksto, kad jis man bus per didelis, bet tuo pačiu per daug nepergyvenau - mėgstu į tokio tipo laisvus pliunderius įsisukti, o ir su tokia sudėtim skalbiant vistiek pasitrauks - žodžiu, anksčiau ar vėliau bus idealus dydis smile.gif Šiaip bent jau man (mėgstu laisvesnius top'us) norėtųsi / reikėtų S dydžio cool.gif Ūgis - 168
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilė: 02 rugpjūčio 2012 - 20:07
QUOTE(Gailiute @ 2012 08 02, 20:34)
Gal kas galit patarti kokio dydzio reikia sio sijono: 2 ar 4, su 95cm klubais? Factory tinka analogisko sijono 4 dydis.

Tikrai ne 2, 4 reiktu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 08 02, 20:10)
Tikrai ne 2, 4 reiktu.

dekui 4u.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 08 02, 19:33)
Na ką, parėjo mano užsakytos cafe capri (dydis T4) ir jos man didokos doh.gif Kur ten ta geroji siuvykla pasaže Pas Juozapą?

Su kokiais klubais per dideles? Mano T2 turetu mane pasiekti uz keliu dienu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilė @ 2012 08 02, 17:02)
Griebiau, ką siūlė  tada su nuolaida biggrin.gif - M dydį. Žinojau iš anksto, kad jis man bus per didelis, bet tuo pačiu per daug nepergyvenau - mėgstu į tokio tipo laisvus pliunderius įsisukti, o ir su tokia sudėtim skalbiant vistiek pasitrauks - žodžiu, anksčiau ar vėliau bus idealus dydis  smile.gif Šiaip bent jau man (mėgstu laisvesnius top'us) norėtųsi / reikėtų S dydžio  cool.gif Ūgis - 168

Aciukas.. mano ugis 178 tai man jauciu irgi M.. nes kaip suprantu didintas jis g.gif
Bet jauciu ir L tiktu. na reikes gaudyti..

Aciu uz nuorodele ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 08 02, 22:15)
dekui 4u.gif
Su kokiais klubais per dideles? Mano T2 turetu mane pasiekti uz keliu dienu bigsmile.gif

Man su 97 cm per klubus Jcrew sijonas klasikinio stiliaus per platus per klubus, kiti mini ir seniau buvo toks pustas 4 dydis geri., Factory 6 dydis siek tiek laisvokas. Geriausiai , kad kas nors ismatavimus butent sio modelio parasytu.
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 08 02, 21:15)

98, bet platoka ir per juosmenį. Ir aš pirkau ne in wool, o tiesiog cafe capri (medvilnines). Jūsų atsiliepimų irgi vis dar laukiu 4u.gif

Parašykit, kas taisėtės rūbus pas Juozapą, kur ten tam pasaže eiti (lyg tai prieš tai buvo rašyta, kad ten dvi siuvyklos/taisyklos įsikūrusios) help.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2012 08 02, 21:37)
Man su 97 cm per klubus Jcrew sijonas klasikinio stiliaus per platus per klubus, kiti mini ir seniau buvo toks pustas 4 dydis geri., Factory 6 dydis siek tiek laisvokas. Geriausiai , kad kas nors ismatavimus butent sio modelio parasytu.

man tas pats - factory pencil 6 kiek didokas, pusti jcrew geri 4 dydzio. Siandien gavau sita 4 dydi - tai tik tik, dar cm ir turbut butu siauras. ant manikenes siek tiek platesnis nei ant manes
http://www.jcrew.com...D=1342414156560
Atsakyti
Lyn, as pasmalsausiu blush2.gif kodel parduodi ruzava neon suknele? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 08 03, 07:38)
i darba  su  ja  neisiu,  taip kad  nepamatysi  tongue.gif

per daug  sukneliu turiu  smile.gif beje  ji  is tiesu  ryskio, neonines spalvos smile.gif

O ta suknele dydi atitinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 08 03, 08:12)
O ta suknele dydi atitinka?  4u.gif

sakyciau taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 03 rugpjūčio 2012 - 07:33
bigsmile.gif Pamaciau. Spalva tikrai labai ryski, kur buvau radusi foto google, tai ne tokia ryski atrode. Sakyciau Lyn labai labai gaiviai atrodote, man grazu wub.gif
Atsakyti