QUOTE(Knifofija @ 2012 09 21, 11:22)
Baisuma. Ir zmonems susidaro toks ispudis, kad krastovaizdzio dizainas yra gamtos pagrazinimas. Kai zole pabosta, tai pagrazinkite man visais dekoratyviais augalais, kokiu esama. Jau nekalbu apie tai, kad pvz paprasta rusini berza, ar bet koki rusini sumedejusi, kurio reik kaip foninio augalo gali gauti tik valstybiniam medelyne. Ir tai ne visur, ne visada, kartais tik kitoj Lt pusej randi. Nes prekybininku aikstelese vyrauja dekoratyvios formos. Vien. Tai cia kaip puokste sukurti vien is skirtingu spalvu ir auksciu roziu, freziju ir leliju. Visos solistes, o kur papildantieji augalai?
Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2012 09 21, 11:17)
kadangi mano mazoji vis dar serga, tai mano naujo gelyno irenginejimas ir toliau pletojasi tik idejiniam lygmeny. jau rasiau, kad noriu susidorot su staciu slaitu. taigi ta dali, kur buvo veja, as pist pist ir iveikiau, o ta tikroji stacioji slaito dalis, kur buvo laukinis varputis/krienai/karpazoles/kieciai tiesiog nupurskiau roundapu. dabar graziai geltonuoja
ale visgi vis tiek jauciuosi issokusi auksciau bambos: planuose buvo sita dali ispint is berzu ar karklu saku, na kaip kopose- ale biski beivertinau, kad aplink vien pusynai
turiu kalnus akmenu, ale pati neismurysiu, o murininko samdymui seimos biudzete lesu nenumatyta. taigi pradet pradejau, lengvaja dali padariau, o ties sunkiaja- dziustu. staiga prisiminiau, kad esu kazkur maciusi apie slaitu formavima su durpiu brikelu pagalba. kazkaip jie ten sudedami tarsi atramines sieneles terasoms, o pacios gautos terasos pripildomos komposto ar siaip zemes. tada pagalvojau: vau-
geras!!! o vietos kur maciau neissisaugojau. plius maciau senokai, tai galvoje jau tik toks miglotas mirazas. gal kas netycia ka nors panasaus uzmatete interneto platybese, nes saudau vienaip, googlinu kitaip - nebeatrandu?
As tai nelabai, prisipazinsiu, supratau ka tu ten nori sutvarkyti. Slaito virsu ar pati slaita? Neaisku kokio jis aukscio, statumo ir pan, tai gal idek nuotrauka? Apie durpiu briketus slaitui tvarkyti nesu girdejus, idomu kaip jie nesudregsta ziema ir kokiu principu jie ta slaita laiko.
Dar norejau nuo saves prideti..praktiskumas praktiskumu, taciau jei aplink pusynas, tai ir vyteles, ir akmenys issisoks. Harmonija bus tada kai integruosies:)