QUOTE(vi_ @ 2012 09 19, 21:07)
Sakot, džiunglės neįbrendamos, per marga..., blogai vienžo.<...>
O kas dėl margumo, tai nejau jums nepatinka gėliapuokštės? Na tos, kurias iš įvairių gėlių skoningai susuka moterytės? Man jos užvis mieliausios, ypač rudenį. Tobulas grožis. Tai šito grožio jūs dabar turite daug turite didžiulę gėliapuokštę, kurią susukote, nė kiek neabejoju, tam kartui skoningai. Belieka tik džiaugtis. Akimis.
Tai dabar metus tinginiausite... Tikiuosi, nepaliksite mūsų, velėnas lupančių?
Po mano nuolatiniu radimu trūkumų tikrai nesislepia absoliučiai viskas blogai
, džiunglės man patinka, bet kažkokia harmonija ir ten turėtų būti, dabar be abejo džiaugiuosi, bet pavieniais kadrais, nes visumos nėra, o ji siekiamybė. Va kuo džiaugiuosi, kasdien
, kelis kart dienoj
mano mylimukas 'Lovely' ir dar jis ne pilname žydėjime, vadinasi bus dar gražiau
pagaliau pradeda saliutus ir rykštenė 'Fireworks', toliau astras 'Little Carlow'
pasirodė ir korėjinio lendrūno uodegos
nenuilstanti rūgtis, mano favoritė 'Taurus' su aromatiniu astru 'October skies', o jis išties, neskuba visų žiedų rodyt, labai palengva savo mėlynumą skleidžia
na o dėl gėliapuokščių...tai gražu man jos, bet savo gėlyne norisi ne tik margumyno chaotiško, o ir kažkokios tvarkos, kaip sakant kad gėliapuokštė būtų skoninga, ją reikia gerai sukomponuot
.
p.s. iš čia nedingsiu, net jei gėlynuose revoliucijos ir nebus.