QUOTE(smth1 @ 2012 10 24, 10:20)
Apgailestauju, taciau is tiesu nenori viesai laikyti. Kai bus atnaujintas mano tinklalapis, gali buti, kad kazka idesiu ir pranesiu.
Jauciuosi jus visas apgaunanti, kai rodau tas nuotraukas, nes ten is tiesu toks eksperimentinis poligonas, kuriame ir tusciu tarpu, ir pradetu-nebaigtu kampu ir t.t. Nuotraukos kuria iliuzija. Taigi, nieko nezemisko ten nera. Geriau man kalbeti apie klaidas ir trukumus:)
Gaila, nors suprantu
Tik dėl iliuzijų nesijaudinčiau. Manau, kad dauguma rašančių šiame forume puikiai supranta, kad nuotraukose visuomet tik gabalėlis tikrovės ir dar parodytas pačiu gražiausiu kampu. Bet juk tai kaip tik ir yra įrodymas, kad tas gražus kampas yra
Tokios iliuzijos labiausiai ir motyvuoja kažką keisti ir kurti.
Nors labai abejojau, bet pasirodysiu ir aš. Jau kurį laiką buvo apėmęs jausmas, kad manęs forume šiek tiek per daug, o rodyti ir blevyzgoti apie savo augaliukusi vis tiek norėjosi. Taigi savo svaisčiojimus perkėliau čia:
http://nesnausk.org/smeliadeze/ Nedrąsu rodyti, nes tai nėra tik nuotraukos,bet dar ir šiek tiek neprofesionalių ir nepatyrusių minčių srauto
Be to tikrai sąmoningai rodomos tik iliuzijos
Tikiuosi, kad akmenimis neužmėtysit