Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės V tema

QUOTE(reg @ 2012 10 24, 10:07)
Nu antra karta pramiegojau!

Aš taip pat doh.gif Nespėju į tokius greitus traukinius biggrin.gif Darbe internetas veikia labai ribotai.
Atsakyti
Nu antra karta pramiegojau!
Kiek skaiciau tema, tai cia Smth debiutas buvo? Bet tikiuosi dar pamatysiu, smalsu be galo...
O del nuotrauku vieso dejimo tai pilnai suprantu, as irgi niekad nesu dejusi...  Kai dauguma mamyciu sioje temoje dejo nuotraukas ir klausinejo patarimu, buvau labai skeptiska - taciau ateitis parode ka kita - su gerais patarimais buvo padaryta stulbinama pazanga. O Smth patarimu nelabai reikia sad.gif, taip kad ir su pasirodymais sunkiau..... Bet vistiek lauksim

Apgailestauju, taciau is tiesu nenori viesai laikyti. Kai bus atnaujintas mano tinklalapis, gali buti, kad kazka idesiu ir pranesiu.
Jauciuosi jus visas apgaunanti, kai rodau tas nuotraukas, nes ten is tiesu toks eksperimentinis poligonas, kuriame ir tusciu tarpu, ir pradetu-nebaigtu kampu ir t.t. Nuotraukos kuria iliuzija. Taigi, nieko nezemisko ten nera. Geriau man kalbeti apie klaidas ir trukumus:)
Atsakyti
Kiek skaiciau tema, tai cia Smth debiutas buvo? Bet tikiuosi dar pamatysiu, smalsu be galo...
O del nuotrauku vieso dejimo tai pilnai suprantu, as irgi niekad nesu dejusi...

Tiek daug nuotraukų parodymo vienu metu, tai gal ir debiutas, bet gėlynuose, tai tikrai ne, nes matosi, kad augalai suaugę ir aplinkai ne vieni ir ne dveji meteliai thumbup.gif

Aš kažkaip nuotraukas dedu viešai (jei tuo "užknisu" duokit žinią blush2.gif ). Kartais nupasakot sudėtinga ir parodyt daug greičiau bei paprasčiau. Ir kritikos tikrai nebijau (kaip matau šioj temutėj niekas ir nebijo, tik teko sutikt keistų žmogeliukų kitur ir kur, matyt vieša paslaptis biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 10 24, 10:25)
Aš kažkaip nuotraukas dedu viešai (jei tuo "užknisu" duokit žinią blush2.gif ).

Kaip galima tuo uzknist.
As net nesitikejau, kad pas jus tokiu graziu vietukiu yra. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 10 24, 10:25)
Aš kažkaip nuotraukas dedu viešai (jei tuo "užknisu" duokit žinią blush2.gif ). Kartais nupasakot sudėtinga ir parodyt daug greičiau bei paprasčiau. Ir kritikos tikrai nebijau

Tikrai šaunu, kad temoje yra ne tik pasakojančių apie savo gėlynus ir kūrybinį procesą, bet ir iliustruojančių visa tai nuotraukomis. Teorija labai gerai, bet kai dar ir nuotraukas pamatai tada jau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gėlininkystės aukštumų dar nepasiekusiems, bet labai norintiems pasiekti, labai jų reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 24 spalio 2012 - 09:39
aš dėl nuotraukų internete visad buvau skeptiškos nuomonės, ir dabar savo asmeninių šeimos nuotraukų nededu, bet tai, kas liečia augmeniją man visai kas kita, galiausiai, juk tokiu būdu mes ir parodom ir išgirstam kritikos, kas veda tobulėjimo link, taip patogu mokytis ne tik iš savo bet ir kitų klaidų, randi atsakymus į sau kylančius klausimus.
Atsakyti
As del kitu priezasciu nededu, bet nepulsiu cia aiskintis:)
Kazka dar lyg ir norejau parasyti, bet doh.gif uzkrito.
Atsakyti
Artėja šaltmetis, galbūt, net 4 zona užgrius nekurių čia rašančių/skaitančių gėliukus. Pasidavusi gėlių žavesiui, įsigijau dalį gėliukų, kuriems 4 zona bus rimtas išbandymas. Soruolė (turiu omenyje ne tą egzotišką, o paprastąją, kokių čia ir pas jus mačiau), mentūrinis gludas (toks mėsos spalvos, apie kurį turguje viena iš gėlių pardavėjų pratarė, kad jis sunkiai žiemoja), pvz., yra dar keletas lepesnių. Iš lepūnėlių iki šiol turėjau tik siauralapę hortenziją. Tai pastaroji dėl nušalimų tiesiog nežydėdavo ir tiek. Kaip nepatyrusi tokių augaliukų turėtoja, norėčiau paklausti patyrusiąsias dėl gėliukų paruošimo žiemai plonybių bei asmeninės patirties. Kiek skaičiau internete, tai paprasčiausias būdas būtų – užpilti ant gėliuko viedrą durpių ir psio. smile.gif Ir dar, kad reikėtų sulaukti laiko, kai žemę šaltis suims. Ar išties to pakaktų? Turiu omenyje gėliukus, kurie žiemai gyvas pasilieka tik šaknis. Nors ir apie siauralapę hortenziją būtų įdomu sužinoti, ar elementarus durpių užpylimas (na, gal dar eglišakių užmetimas) padėtų išsaugoti gyvomis jos šakeles?

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 10 24, 11:21)
Iš lepūnėlių iki šiol turėjau tik siauralapę hortenziją.
Nors ir apie siauralapę hortenziją būtų įdomu sužinoti, ar elementarus durpių užpylimas (na, gal dar eglišakių užmetimas) padėtų išsaugoti gyvomis jos šakeles?

Ka jus vadinat siauralape hortenzija? Tokios rusies as nesu girdejusi.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2012 10 24, 10:20)
Apgailestauju, taciau is tiesu nenori viesai laikyti.  Kai bus atnaujintas mano tinklalapis, gali buti, kad kazka idesiu ir pranesiu.
Jauciuosi jus visas apgaunanti, kai rodau tas nuotraukas, nes ten is tiesu toks eksperimentinis poligonas, kuriame ir tusciu tarpu, ir pradetu-nebaigtu kampu ir t.t. Nuotraukos kuria iliuzija. Taigi, nieko nezemisko ten nera. Geriau man kalbeti apie klaidas ir trukumus:)

Gaila, nors suprantu 4u.gif Tik dėl iliuzijų nesijaudinčiau. Manau, kad dauguma rašančių šiame forume puikiai supranta, kad nuotraukose visuomet tik gabalėlis tikrovės ir dar parodytas pačiu gražiausiu kampu. Bet juk tai kaip tik ir yra įrodymas, kad tas gražus kampas yra biggrin.gif Tokios iliuzijos labiausiai ir motyvuoja kažką keisti ir kurti.

Nors labai abejojau, bet pasirodysiu ir aš. Jau kurį laiką buvo apėmęs jausmas, kad manęs forume šiek tiek per daug, o rodyti ir blevyzgoti apie savo augaliukusi vis tiek norėjosi. Taigi savo svaisčiojimus perkėliau čia: http://nesnausk.org/smeliadeze/ Nedrąsu rodyti, nes tai nėra tik nuotraukos,bet dar ir šiek tiek neprofesionalių ir nepatyrusių minčių srauto blush2.gif Be to tikrai sąmoningai rodomos tik iliuzijos biggrin.gif Tikiuosi, kad akmenimis neužmėtysit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2012 10 24, 11:34)
Ka jus vadinat siauralape hortenzija? Tokios rusies as nesu girdejusi.

Nė 1 iš esančių sodyboje hortenzijų nesu sodinusi ir iki šiol kaip nors prižiūrėjusi. Tad nenuostabu, kad mano žinios apie jas yra išgautos labiau dedukciniu metodu: jei yra didžialapės/plačialapės (o tokios tikrai yra), tai turėtų būti ir siauralapės smile.gif -> kadangi turimos šviesiosios hortenzijos lapai yra smarkiai platesni už kitos neidentifikuotos (dabar visa raudona), tai gaunasi, kad pastaroji yra siauralapė. smile.gif Tikrųjų hortenzijų mylėtojų ir pažinotojų prašau neįsižeisti dėl tokių samprotavimų. Tai tik nekompetencijos išdava. Galimas daiktas, kad jos abi yra didžialapės/plačialapės, tik rūšis skiriasi. Bet kadangi „siauralapės“ žydinčios nesu regėjusi, negalėčiau nieko daugiau apie ją pasakyti, nei jau pasakiau. Nebent nuotrauką įdėti, jei tai kuom nors padėtų.

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 10 24, 12:38)
Nė 1 iš esančių sodyboje hortenzijų nesu sodinusi ir iki šiol kaip nors prižiūrėjusi. Tad nenuostabu, kad mano žinios apie jas yra išgautos labiau dedukciniu metodu: jei yra didžialapės/plačialapės (o tokios tikrai yra), tai turėtų būti ir siauralapės smile.gif -> kadangi turimos šviesiosios hortenzijos lapai yra smarkiai platesni už kitos neidentifikuotos (dabar visa raudona), tai gaunasi, kad pastaroji yra siauralapė. smile.gif Tikrųjų hortenzijų mylėtojų ir pažinotojų prašau neįsižeisti dėl tokių samprotavimų. Tai tik nekompetencijos išdava. Galimas daiktas, kad jos abi yra didžialapės/plačialapės, tik rūšis skiriasi. Bet kadangi „siauralapės“ žydinčios nesu regėjusi, negalėčiau nieko daugiau apie ją pasakyti, nei jau pasakiau. Nebent nuotrauką įdėti, jei tai kuom nors padėtų.

Neatsiprasinekit:) Idekit, gal ten ne hortenzija.
Papildyta:
QUOTE(aispra @ 2012 10 24, 12:31)

Nors labai abejojau, bet pasirodysiu ir aš. Jau kurį laiką buvo apėmęs jausmas, kad manęs forume šiek tiek per daug, o rodyti ir blevyzgoti apie savo augaliukusi vis tiek norėjosi. Taigi savo svaisčiojimus perkėliau čia: http://nesnausk.org/smeliadeze/ Nedrąsu rodyti, nes tai nėra tik nuotraukos,bet dar ir šiek tiek neprofesionalių ir nepatyrusių minčių srauto blush2.gif Be to tikrai sąmoningai rodomos tik iliuzijos biggrin.gif Tikiuosi, kad akmenimis neužmėtysit tongue.gif

Jeigu ir toliau taip, tai man aisku nuo ko jus mirsit - nuo kuklumo:) Rasymo stilius, nuotrauku kokybe, mintys - 100 balu.
Einu sleptis po lapais. Dabar ju kaip tik daug.smile.gif
Atsakyti