Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės V tema

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 10 23, 11:21)
užtenka palikti 10-15cm šviesiųjų hortenzijų stiebų.

Jei norisi genėjimu išgauti tobulą krūmą, reikia auginti šluotelines hortenzijas. Pastarąsias genint jau reikia skaičiuot 'akis', numatyt būsimą tankumą ir t.t. Labai labai smagus darbelis, neįmanoma sugadint, t.y. visada galima pataisyt. Reziume, kad ir kaip mėgstu hortenzijas, bet kūrybingumas prabunda tik prie šluotelinių  wub.gif

Gal galit issamiau aprasyt kaip genet sluotelines hortenzijas, kaip tas akis skaiciuot, po kiek palikt? ir kada tai geriau daryt, rudeni ar pavasari? 4u.gif
Atsakyti
Padariau viesa trumpam. Lendrunu rasite.
Metu laikai
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2012 10 23, 20:43)
Metu laikai

kelis kart sukau nuo pradžių iki galo ir vis atrodė dar dar dar. man labai wub.gif , pagaliau radau atsakymą į savo klausimą, ar rasakila randa savo vietą tarp žolių, dabar matau randa ir dar kaip , ačiū smile.gif
Atsakyti
Ir aš pataikiau apžiūrėti . bigsmile.gif

Ar teisingai matau, kad lendrūnai dar su smilgom stovi? Mano jau senokai nutrupėjo. Tik neaukštas kupstukas liko.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2012 10 23, 21:43)

Jausmas va maždaug toks user posted image wub.gif Eilinį kartą įsitikinu, kad teorija sausa šaka, tik praktika ir dar kartą praktika...

Po lendrūnu jau palūžau laugh.gif
Atsakyti
smth1, atvipo žandikaulis, burna išdžiūvo, žodžių nebeliko - nokautas nuo pirmos foto lotuliukas.gif Jaučiasi visuma, sodo nuotaika - super! Rodos gana nedideliame gėlyno plote (gal tik vizualiai taip atrodo) išgautas puikus vaizdas visiems metų laikams. Iš augalų akį labai traukia C. brachytricha ir mėlynas galingas snaputis (išduok jo "tapatybę").
Atsakyti
bitule, nezinau apie ka tu cia tiksliai, bet nespjauciau as ir i teorija. Su ja greiciau dvirati isradineji, nei be jos:)
leliumai, snaputis `Orion`. Patikimas augalas.
Ledum - as nezinau kaip ten dabar.
Kurgi ta vi, noreciau jau uzdarineti kromeli:)

Aciu, damos uz komplimentus, as tik lendrunus parodyt nemaciusioms tenorejau. Rakursiniai tie vaizdai, dirbti ir tobuleti dar oj kiek:)
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 10 23, 21:54)
kelis kart sukau nuo pradžių iki galo ir vis atrodė dar dar dar...

Aš irgi jau gal penktą kartą žiūriu.Kodėl taip ilgai žolinių augalų nevertinau?Aplamai visus smilgom vadinau blush2.gif Dabar iš naujo temas skaitau ir tikrai žinau,kad kitąmet šitų žolynų būtinai atsiras ir ne vienas.Norėčiau juos prisijaukinti...
Ir į melsves kitom akim pažiūrėjau.Ten kur nespėjau nupjaut,daug gražiau...
Atsakyti
smth1, galų gale išvydome jūsų gėlynus. Ačiū. Skoningai gražu. Kažko panašaus ir tikėjausi. Man labai patiko. Dar pagalvojau, kad gėlynai, kaip vaikai – visų gražūs ir visų skirtingi, ačiū Dievui. Apie pamatytą tvorelę jau keli metai svajoju, bet niekas nenupina... smile.gif
Kas dėl lendrūnų, tai... jiems labai tinka apvalus stalas. smile.gif Visgi, jų rudeninė spalvėkaita nepasimatė. Gal dėl to, jog metų laikuose trūksta vėlyvo rudens. Jau nekalbant apie žiemą bei pavasarį. Tiesiog gelsta, gelsta ir nugelsta? Ar dar atsiranda ir raudonio?

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 10 23, 22:48)
smth1, galų gale išvydome jūsų gėlynus. Ačiū. Skoningai gražu. Kažko panašaus ir tikėjausi. Man labai patiko. Dar pagalvojau, kad gėlynai, kaip vaikai – visų gražūs ir visų skirtingi, ačiū Dievui. Apie pamatytą tvorelę jau keli metai svajoju, bet niekas nenupina... smile.gif
Kas dėl lendrūnų, tai... jiems labai tinka apvalus stalas. smile.gif Visgi, jų rudeninė spalvėkaita nepasimatė. Gal dėl to, jog metų laikuose trūksta vėlyvo rudens. Jau nekalbant apie žiemą bei pavasarį. Tiesiog gelsta, gelsta ir nugelsta? Ar dar atsiranda ir raudonio?

Neturiu siu metu labai velyvo rudens foto. Jie pasidaro auksiniai. Kazkoks oranzines lasas gal imaisytas.
Atsakyti
P. Oudolf'o lendrūnai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 23 spalio 2012 - 21:52
QUOTE(smth1 @ 2012 10 23, 21:43)
Metu laikai

Dėkui už galimybę paganyt akis Metų laikuose ir nuotaikose thumbup.gif wub.gif
Atsakyti