QUOTE(smth1 @ 2012 10 18, 16:51)
Krumai, siaip jau, atjauninami genejimo pagalba. Pamazinus persodinti kas kazkiek metu - cia is zoliniu augalu pasaulio. Krumus reikia geneti, kad jie butu taisyklingos formos, kazkiek galima ir dydi koreguoti, taciau labai smarkiai pries gamta gal ir neiseis - netaps ji miniatiurine. Arba darzeli didinti, arba ji iskelti, palikus kruma. Bet kuriuo atveju, po ta hortenzija tikrai ne viskas sutinka augti, tai nori nenori kazkas kazkam turi uzleisti vieta.
Ačiū už pasidalintas žinias. Bet atsakymas toks, kad prisigimdė papildomų klausimėlių.
Kadangi nei krūmo, nei darželio kažkur išnešti nepavyks, o paskutiniojo praplatinti irgi (bent jau aplink hortenziją), teks genėti apkalbamąjį krūmą bei suktis aplink jį įmanomai-laisvame plotelyje. Bet sakote, kad ne visi sutiktų šalia hortenzijos augti. Čia ir klausimėlių atsiranda krūvelė... Man jūsų nuomonė įdomi, bet nežinau, kiek jums pačiai būtų įdomu padėlioti gėliukus užduota tema. Turiu omenyje, ne aplamaiminę temą, kas toleruotų ir gražiai žiūrėtųsi šalia hortenzijos, o dar neužduotą, kurioje yra hortenzija, keli neliečiami kaimynai, ribotas plotas, galbūt, kažkas dar. Man nereikia projekto. Man įdomios diskusijos, kuriose tikiuosi atrasti tai, ko iki šiol nemačiau. Tai kaip?