Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės V tema

žadėjau savo numylėtinę parodyt

user posted image

iš arčiau, labai gražiai ir švelniai keičiasi žiedlapių spalva

user posted image

šioji kraujalakė nelabai patiko vidurvasarį, taip greit išblukdavo, įgaudavo ''šlapio katino'' vaizdelį, o dabar man ji net labai patinka, matyt apniukę dienos taip greit spalvos neblukina, drėgmės daugiau negu reikia, ir ta nuodingoji spalva vėlyvą rudenį man net labai patinka smile.gif

user posted image

čia jau nekartą rodytas pirmametis 'Lovely', neatsigrožiu, ir net neįsivaizduoju koks debesis bus kitąmet, juk čia viso labo pirmametis augaliukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 10 16, 15:24)

čia jau nekartą rodytas pirmametis 'Lovely', neatsigrožiu, ir net neįsivaizduoju koks debesis bus kitąmet, juk čia viso labo pirmametis augaliukas

user posted image

bus prarijes jau viska, kas dar matosi nuotraukoj. nu gal ryskstene kiek pasprings biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 16 spalio 2012 - 14:29
QUOTE(vobla @ 2012 10 16, 15:16)
vanduo tikrai neuzsibus. plius absoliuti saulekaita... doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif

wub.gif

Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 10 16, 15:16)
toj vietoj, kur ikisau- tikrai neuzteks verysad.gif . ale gi babytes turguj paklausiau kokia dirva ji megsta- tai kaip kazkas cia rase- ''ko paklausi- ta gausi''. gavau, kaip megstancia sausra biggrin.gif  kol  vi  neislido su tuo zoliuku, buvau ji pamirsus..

Tai gal pas tave avižuolė - Arrhenatherum bulbosum ‘Variegatum’. Turguj dažnai babytes su avižuolėmis tenka matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 10 16, 16:21)
Tai gal pas tave avižuolė - Arrhenatherum bulbosum ‘Variegatum’. Turguj dažnai babytes su avižuolėmis tenka matyt  mirksiukas.gif

o, kad as zinociau., bet fotkeje, ta visai tokia pat kaip pas vi...
kazkaip maniau, kad jei jau variegata- tai saulekita turetu tikt.paskui begooglindama uzropojau, kad ji gali but ir dregnamege ir pavesiuku augalas... siaip, tai bus matyt kas is jos bus pavasari... unsure.gif
Atsakyti

Jungiuosi prie Ledum wub.gif Nebuvau atradus, kad tokių žavių daugiamečių chrizantemų būna.
Atsakyti

Fantastiški gėliukai bigsmile.gif wub.gif O tokią chrizantemą kur galima gaut - laaaaaaaaaaaaaaabai prisireikė blush2.gif
Atsakyti
ši chrizantema iš Rasos, 'Mary Stoker', gavau ją kaip eksperimentinį augaliuką, nes anot Rasos, Vilniaus krašte nelabai spėja parodyt savo grožio, ir dabar neseniai kalbėjom, sakė kad pas ją mažiau žiedų . O man pasisekė, tikrai labai labai graži, ir jei ne vėtra to grožio būtų dvigubai tiek.
Atsakyti
žadėjau savo numylėtinę parodyt <...>

Graži. Ir iš toli, ir iš arti. Be to, dargi savo įmantria pasteline spalvele dailiai įsipaišė į bendrą vaizdelį. Rasa man visai kitokią siūlė – pilnavidurę, ryžai/bronzinės spalvos bei ankstyvą.
O jūsų kraujalakė yra iš vėlyvųjų, ar jai šiltuose kraštuose tiesiog taip gaunasi? Manosios kraujalakės, kaip, beje, ir saulainė ‘Rubinzwerg‘ jau tarė atia, tad teko jas suruošti (nušienauti...) žiemos miegui.

Atsakyti
jot.ka, labai gražiai žiūrisi švelni oranžinė chrizantemos spalva su tamsiais šilokais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 10 16, 19:14)
Graži. Ir iš toli, ir iš arti. Be to, dargi savo įmantria pasteline spalvele dailiai įsipaišė į bendrą vaizdelį. Rasa man visai kitokią siūlė – pilnavidurę, ryžai/bronzinės spalvos bei ankstyvą.
O jūsų kraujalakė yra iš vėlyvųjų, ar jai šiltuose kraštuose tiesiog taip gaunasi? Manosios kraujalakės, kaip, beje, ir saulainė ‘Rubinzwerg‘ jau tarė atia, tad teko jas suruošti (nušienauti...) žiemos miegui.

žinau apie kurią su Rasa kalbėjot, man irgi rodė, irgi graži, gal tik labai chrizantemiška biggrin.gif , o manoji labai subtilios spalvos, ir stambiais tuščiaviduriais žiedais, kas man labai patinka.
kraujalakė visai ne vėlyva, ji ir vasarą žydėjo, bet man nepatiko, o dabar prasidėjo antroji banga, nežinau ar čia norma, ar pirmamečio augalo išsišokimas.

leliumai, man ir pačiai netikėtas šios chrizantemos ir šiloko duetas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 10 16, 21:24)
žinau apie kurią su Rasa kalbėjot, man irgi rodė, irgi graži, gal tik labai chrizantemiška  biggrin.gif

Paskutiniame Rasos dienoraščio skyrelyje ji su astriuku ‘Brilliant‘ parodyta. Jei kam įdomu, apie ką mes čia.
Beje, ten pat, foto, kurioje astras ‘Anja‘s Choice‘ pagirtas (alia ir išties gražus...), papuolė ir gludas ‘Moonbeam‘, ir čia jo spalva matosi akivaizdžiai ne šampaninė. Vis pakalbėdavome čia apie šio augaliuko spalvos atitikmenį, ir nuomonės vis išsiskirdavo, o foto-įrodymų nepavykdavo pateikti. Gal dėl to, kad greta kitų gėliukų spalvų apšnekamojo spalvikė kitaip žiūrisi? O gal tiesiog apšvietimas būna toks, kad šampanas pavirsta furacilinu ir atvirkščiai. smile.gif

Atsakyti