QUOTE(vi_ @ 2012 10 06, 10:48)
jot.ka, užuojauta dėl škvalo nuniokoto gėlyno. Belieka guostis, kad spalis jau, tad džiaugsmo gėlynais atimta tik kokios 2 savaitės. Bet visvien, reikia jums medžių vėjams kiek patramdyti (beje, žemiau pakabintoje foto visi medžiai, galima sakyti, miškas, yra pasodinti mūsų rankelėmis prieš 10-12 metų, prie nekurių pušelių jau keli metai kaip kazlėkai auga...).
būtent todėl ir labiausiai gaila, kad laiko gėlėm lieka vis mažiau, man šitos paskutinės savaitės brangesnės nei pirmos pavasarinės.
gerai jums, tokią užuovėją turint, mielai ir aš sodinčiau, tačiau kur??? savo kiemo per maža užuovėjai formuot iš medžių, auga gyvatvorė, o gretimi sklypai dirvonuoja, bet jie ne mano, o gaila
parėjau iš kiemo su chrizantemos puskrūmiu, tikiuos sužydės namie mano gražuolė, vazoje nu ir vėl, mano mylimi kvietkai etery, kadrai gaudyti, kad nesimatytų kenksmingų vėtros padarinių
mano nuskriaustoji chrizantema ir ant jos užgriuvęs lendrūnas
iš kito krašto
jau nužydėję 'Matrona' ir gludas 'Moonbeam', dabar jau šampaninės spalvos
Papildyta:
vi_, man ta aispros idėja graži, gal ir jsų aplinkoje tiktų, na prie svirno tai man gražu, be to nelabai žinau erdvės kas ir kaip, bet taip kaip matosi nuotraukoje, tai man tas miškiukas toks fainas, ir beržas šalia, man po juo tas gėlynas . bet vėlgi, čia man šituo rakursu žiūrint taip atrodo.