QUOTE(Gaudvilė @ 2012 10 05, 08:54)
Raudoną drakoniuką tai vakar mačiau mugėj, Parko medelyno sekcijoj.
Vat vat, aš apie šitą medelyną ir galvojau, nes ten ne viena rūgtis slystelėjo pro akį (bet dabar pasitikrinau, kad iki ano taško asortimento, jiems dar laaaabai toli).
QUOTE(smth1 @ 2012 10 05, 09:23)
Snaputis Geranium sanguineum `Striata`
Ačiū
QUOTE(jot.ka @ 2012 10 05, 11:37)
na tikiuosi po ateinančio viesulo kvietkai liks stati
Oi, laikykitės ten
, ir stogus laikykit
QUOTE(aispra @ 2012 10 05, 12:44)
Bitule, o kodėl neturėtų peržiemoti? Įvairiuose šaltiniuose nurodoma nuo 4 iki 6 zonos, dažniausiai 5
Turiu šį drakoniuką, kol kas nėra jis pas mane labai laimingas, per vasarą ne itin sutankėjo, taip ir liko pavienės šakos, kaip ir buvo pasodintas. Bet dabar jau leidžia naujų šakelių, žydi, tai viliuosi, kad gal kaip nors įsikabino
Oli_vija rašė, kad trumpaamžis augalas, bet neatsispyriau pagundai pabandyti
Bėda yra supuolusi šlapia žemė. Tokioj vietoj purios derlingos dirvos mėgėjai labai vargsta ir atitinkamai blogai žiemoja
Bet grožis tai grožis
gal, kad vienoj vietoj daugybė jų sustatyta buvo, tai tiesiog traukė akį iš tolo.
QUOTE(vobla @ 2012 10 05, 14:27)
aisku, viena galima pabandyti ikast, gal nebankrutuosiu
QUOTE(adija5 @ 2012 10 05, 15:48)
Pas mane 4 viržiai pirkti augalų centre nušalo
Pamiršau paminėti, kad visos erikos pas mane iš vietinio medelyno, ir tikrų tikriausio vietinio dauginimo, tas man atrodo irgi duoda savo
Šiaip tai erikos ir dauginasi nelabai mandriai. Atkėlus senesnes šakas matosi, kad kai kurios būna jau apsipūkavusios šakniukais. Belieka įkišti kokioj lengvesnėj vietoj. Esu bandžiusi, tik kad mažiukės auga jau taaaaaaip lėtai