sesės kiemo vidurio klomba (nesu garantuota,ką tiksliai reišia tas žodis )
Amarrile, įspūdinga , kiekis daro savo. o kitu metu čia niekas neauga, tai vieta lelijoms tik karaliaut?
Papildyta:
o čia ne laukinė morka?
Papildyta:
QUOTE(vi_ @ 2012 08 07, 15:28)
Queen Anne's Lace, bet irgi ant LT nesimato.
o čia ne laukinė morka?
Eureka - radau temą ir įkritau Ir kas nebūdinga man - ėmiau paskaitinėti šen bei ten senas temas Smagu matyti pažįstamus "veidus"
man iš daugiamečių viso sezono metu savo vaizdu patinka katžolė "Walker's Low", įvairios alūnės, vilkpupės (šilokai), šilagėlės, sibiriniai vilkdalgiai.
P.S. gražios foto iš pačios ir mamos gėlynų
QUOTE(jot.ka @ 2012 07 25, 09:26)
būtų įdomu visų jūsų nuomonė, kokios daugiametės jums yra viso sezono augalai.
man iš daugiamečių viso sezono metu savo vaizdu patinka katžolė "Walker's Low", įvairios alūnės, vilkpupės (šilokai), šilagėlės, sibiriniai vilkdalgiai.
QUOTE(leliumai @ 2012 08 07, 15:45)
Eureka - radau temą ir įkritau Ir kas nebūdinga man - ėmiau paskaitinėti šen bei ten senas temas Smagu matyti pažįstamus "veidus"
ačiū, labai smagu matyt šioje temoje Walker's Low ir man patiko, pamažu išlydėsiu iš gėlynų rūšines, ir liksiu prie minėtosios veislinės. ir labai smalsu, ką kitąmet parodys nepeteta grandiflora 'Pool Bank', ravėdama pažiūrėjau, kad visas galingas krūmas, tėra vienas stiebas, tiesiog atsigulęs ant žemės, o stiebo storis įspūdingas
o kaip šilagėlės atrodo šiuo metu? kažkaip nelabai domėjausi šiuo augaliuku, bet pradedu įtart, kad be reikalo.
QUOTE(jot.ka @ 2012 08 07, 16:55)
ačiū, labai smagu matyt šioje temoje Walker's Low ir man patiko, pamažu išlydėsiu iš gėlynų rūšines, ir liksiu prie minėtosios veislinės. ir labai smalsu, ką kitąmet parodys nepeteta grandiflora 'Pool Bank', ravėdama pažiūrėjau, kad visas galingas krūmas, tėra vienas stiebas, tiesiog atsigulęs ant žemės, o stiebo storis įspūdingas
o kaip šilagėlės atrodo šiuo metu? kažkaip nelabai domėjausi šiuo augaliuku, bet pradedu įtart, kad be reikalo.
tikrai be reikalo. Štai kaip ji atrodė prieš gerą mėnesį. Čia baltažiedė, violetinės burbuliukai pilkšvi.
QUOTE(leliumai @ 2012 08 07, 16:14)
ir lapija tokia dekoratyvi visąlaik? kokio aukščio? nepanašu, kad būtų iš smulkiųjų
QUOTE(jot.ka @ 2012 08 07, 17:16)
ir lapija tokia dekoratyvi visąlaik? kokio aukščio? nepanašu, kad būtų iš smulkiųjų
Tiesiog šalia esantis veigelės krūmelis nedidelis, tai gaunasi optinė apgaulė nuotraukoje. Šiaip yra panašaus dydžio kaip kad ir rašė Knifofija.