Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės V

user posted image
sesės kiemo vidurio klomba (nesu garantuota,ką tiksliai reišia tas žodis g.gif )
Atsakyti
Kaip gražu smile.gif
Atsakyti
Amarrile, įspūdinga , kiekis daro savo. o kitu metu čia niekas neauga, tai vieta lelijoms tik karaliaut?
Papildyta:
QUOTE(vi_ @ 2012 08 07, 15:28)
Queen Anne's Lace, bet irgi ant LT nesimato.

o čia ne laukinė morka?
Atsakyti
Eureka - radau temą ir įkritau biggrin.gif Ir kas nebūdinga man - ėmiau paskaitinėti šen bei ten senas temas lotuliukas.gif Smagu matyti pažįstamus "veidus" 4u.gif

QUOTE(jot.ka @ 2012 07 25, 09:26)
būtų įdomu visų jūsų nuomonė, kokios daugiametės jums yra viso sezono augalai.

man iš daugiamečių viso sezono metu savo vaizdu patinka katžolė "Walker's Low", įvairios alūnės, vilkpupės (šilokai), šilagėlės, sibiriniai vilkdalgiai.

P.S. gražios foto iš pačios ir mamos gėlynų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2012 08 07, 15:45)
Eureka - radau temą ir įkritau biggrin.gif Ir kas nebūdinga man - ėmiau paskaitinėti šen bei ten  senas temas  lotuliukas.gif Smagu matyti pažįstamus "veidus" 4u.gif
man iš daugiamečių viso sezono metu savo vaizdu patinka katžolė "Walker's Low", įvairios alūnės, vilkpupės (šilokai), šilagėlės, sibiriniai vilkdalgiai.

P.S. gražios foto iš pačios ir mamos gėlynų  smile.gif

ačiū, labai smagu matyt šioje temoje 4u.gif Walker's Low ir man patiko, pamažu išlydėsiu iš gėlynų rūšines, ir liksiu prie minėtosios veislinės. ir labai smalsu, ką kitąmet parodys nepeteta grandiflora 'Pool Bank', ravėdama pažiūrėjau, kad visas galingas krūmas, tėra vienas stiebas, tiesiog atsigulęs ant žemės, o stiebo storis įspūdingas smile.gif
o kaip šilagėlės atrodo šiuo metu? kažkaip nelabai domėjausi šiuo augaliuku, bet pradedu įtart, kad be reikalo.
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 08 07, 16:55)
ačiū, labai smagu matyt šioje temoje  4u.gif Walker's Low ir man patiko, pamažu  išlydėsiu iš gėlynų rūšines, ir liksiu prie minėtosios veislinės. ir labai smalsu, ką kitąmet parodys nepeteta grandiflora 'Pool Bank', ravėdama pažiūrėjau, kad visas galingas krūmas, tėra vienas stiebas, tiesiog atsigulęs ant žemės, o stiebo storis įspūdingas smile.gif
o kaip šilagėlės atrodo šiuo metu? kažkaip nelabai domėjausi šiuo augaliuku, bet pradedu įtart, kad be reikalo.

tikrai be reikalo. Štai kaip ji atrodė prieš gerą mėnesį. Čia baltažiedė, violetinės burbuliukai pilkšvi.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2012 08 07, 17:10)
tikrai be reikalo. Štai kaip ji atrodė prieš gerą mėnesį.  Čia baltažiedė, violetinės burbuliukai pilkšvi. 
user posted image

blink.gif wub.gif eina sau koks grozis...nezinojau, kad jos dar ir pakartotinai zydi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2012 08 07, 16:10)
tikrai be reikalo. Štai kaip ji atrodė prieš gerą mėnesį.  Čia baltažiedė, violetinės burbuliukai pilkšvi. 
user posted image

nugis grožis bigsmile.gif , tie pukeliai tokie žalsvai gelsvi ar čia mano kompas taip gražiai rodo?
Atsakyti
Dabar šilagėlės lapynas atrodo taip. Pavasarį žiedai, paskui gerą mėnesį sėklų "kamuoliukai" (kaip Knifofijos foto), vėliau tiesiog žali karpyti lapai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 07 rugpjūčio 2012 - 16:15
QUOTE(leliumai @ 2012 08 07, 16:14)
Dabar šilagėlės lapynas atrodo taip.

ir lapija tokia dekoratyvi visąlaik? kokio aukščio? nepanašu, kad būtų iš smulkiųjų g.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 08 07, 17:13)
nugis grožis  bigsmile.gif , tie pukeliai tokie žalsvai gelsvi ar čia mano kompas taip gražiai rodo?

Tikrai baltažiedės burbuliukai gelsvai salotiniai, o štai violetinės pilkai sidabriniai. Lapija graži visą sezoną. Apie 30 aukščio suaugęs krūmas. Čia violetinė žydėjimo pike.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 08 07, 17:16)
ir lapija tokia dekoratyvi visąlaik? kokio aukščio? nepanašu, kad būtų iš smulkiųjų  g.gif

Tiesiog šalia esantis veigelės krūmelis nedidelis, tai gaunasi optinė apgaulė nuotraukoje. Šiaip yra panašaus dydžio kaip kad ir rašė Knifofija.
Atsakyti