QUOTE(jot.ka @ 2012 09 15, 17:41)
pasistengsiu, bet gal labai nesugadinsiu veido jei kartais pavadinsiu jūs , nes man kažkaip natūralu, jei žmogaus asmeniškai nepažįstu, tai netujinu
oi ne, nepyksiu, jokiu būdu, tik šiaip jau čia senokai šnekučiuojamės, tai kaip ir virtualiai pažįstamos
QUOTE(Elar @ 2012 09 15, 18:12)
Rodziau savo blakezude vasara, parodysiu dabar zydincia Siemet gausiai zydi
fantastiška maniškė kol kas lapų krūvą užsiaugino, tai labai lauksiu nors vieno žiedeliuko kitais metais
aš tiksliai nežinau kokią turiu, tik žinau, kad tamsiai vyšniniais lapais ir pigiai, už 10lt iš bobulytės praeitą mugę pirkta, o tokios tamsios lyg ir trys populiariausios yra - Brunette, Black Negligee ir Pink Spike. Dabar jau sportinis interesas pamatyt žiedus, kad suprast kokią auginu
QUOTE(jot.ka @ 2012 09 15, 18:26)
Velėną lupčiau dabar, gal net apversčiau, kad peržiem, kažkiek papūtų, o pavasarį tuomet perkasčiau ir išrinkčiau visas šaknis, pridėčiau komposto ir tuomet sodinčiau.
Aš tai savo gėlynuose velėną išlupu, išvežu į komposta tik vos ją padaužiusi, o į tą pažemėjusią vietą parvežu juodžemį iš komposto - labai greit taip darbas vyksta Tsakant karutis kompostinėn ir atgal keliauju jau su karučiu juodžemio
............
Kad jį kur nesikeikiant - toooooooooooooks azartas pagavęs gėlyną gražint, o lietus vis protarpiais užpuola
Papildyta:
QUOTE(jot.ka @ 2012 09 15, 18:26)
Kokia 'Jenny' spalva, googlas labai nevienodas meta, ji daugiau rožinė ar į raudonumą? Ir kiti astriukai labai gražūs, man šalia gėlialigės smarkiai progresuoja astraligė
Tas, kurį aš pirkau, tai vyšninis