QUOTE(mumrikas @ 2012 09 12, 22:31)
Aham, vadinasi reiks gal pabandymui iš pradžių žalioj zonoj paaugint ir jei patiks, tada gal ir į gėlynus atkeliaus
Reikia pačiai pamėginti ir pamatysit, ar patiks.. pas anytą auga violetiniai antri metai, tai jie tokie aukšti šiemet, vos ne mano ūgio, bet iš tolėliau augalai atrodo įspūdingai. Žiedynai laikosi itin ilgai. Lapija masyvi. Ir nepasakyčiau, kad nuo pernai jų daug pasisėjo.. gal koks vienas kitas.. Man tik keista, kad pernai patys augalai buvo tokie nedidukai, mažais žiedynais, o šiemet tokie monstriukai
Pas mane pačią auga pirmamečiai balti lofantai.. Irgi gražūs dėl ilgai dekoratyvių "žvakių"
Bet, jeigu jie irgi augs iki 1,50 metro (dabar nesiekia pusmetrio), reiks jiems naujos vietos ieškoti..
Man jie tiesiog per aukšli, bet čia "na vkus".. Nelabai suprantu, kaip jie rožių nenustelbia deriniuose su rožėmis, nes lapija ir aukštis įspūdingi
Kvepia skaniai, arbata skani
QUOTE(mumrikas @ 2012 09 07, 19:25)
O ta belangė siena yra garažas ir kiek aš jau vyrui "bimbiau", kad noriu ant jos vijoklių, bet maniškis sakė tik per jo lavoną kas nors prie klinkerio liesis
Kadangi vyras man kol kasbrangus, tai ir vijoklius nukeliu tolimesnei ateičiai
Gali būti metų citata
O vyrai jau tokie.. maniškis neleidžia liestis net prie paprastų medžio lentučių (kolektyvinio sodo namelio/pavėsinės sienų
).. šiukštu, jokių vijoklių