Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės V

QUOTE(Oli_vija @ 2012 08 02, 15:41)

o čia mano mergelė "pasišvaistė" vakar su fotoaparatu  wub.gif

tegu dažniau pasišvaisto, taip malonu akis paganyt, tokios tapybiškos nuotraukos, net nagai panižo teptuko ieškot....ačiū, kad dalinatės.
Atsakyti
Gal galėtumėt padėt atpažint kas čia per "ramunė" ir ar ji daugiametė g.gif Kažkada gavau iš kažko sėklų, pasisėjau, dabar jau žydi ir nežinau kas ji tokia doh.gif Įtariu vienmietė - jei taip, tai su tokiom visai nedraugauju, o jei ne, tai teks ieškot nuolatinės vietos g.gif Lapeliai mėsingi, pilkšvai melsvi, ne tokie plonučiai kaip sakykim bobramunio, aukščio kokie 40-50cm 4u.gif

user posted image

atsiprašau už nekokybišką nuotrauką - išbėgau vėlai vakare, pliaukštelėjau ir bais tingėjau perfotografuot pamačiusi, kad rezultatas ne koks blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 02 rugpjūčio 2012 - 19:00
Man rodosi, kad čia vienmetukė, pagal žiedo ir pumpuro formą turėtų būt kažkas iš chrizanteminių. Nuskynus patrink lapuką ir paaiškės.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2012 08 02, 21:47)
Man rodosi, kad čia vienmetukė, pagal žiedo ir pumpuro formą turėtų būt kažkas iš chrizanteminių. Nuskynus patrink lapuką ir paaiškės.

iš kart nubėgau, patryniau - kvapo jokio, tiksliau kaip bet kokios žolės, sakykim kaip salotos g.gif vienžo keliaus ana kur į daržo kampą ir jei po žiemos rodys gyvybę, tada ir suksiu galvą kur ją padėt biggrin.gif
Atsakyti
tos ''skaisčiosios ežiuolės'' su mano fotiku jos dusliai rudai raudonos, kokiu paros metu befotkint, ant saulės ar šešėly...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 08 03, 07:49)
tos ''skaisčiosios ežiuolės'' su mano fotiku jos dusliai rudai raudonos, kokiu paros metu befotkint, ant saulės ar šešėly...

Labai graži, matosi, kad turėtų švytėti wub.gif Graži šilta ir kompanija. Bet suprantu,kad ryškumas gali ir erzinti - jau rašiau, kad pas mane tokia pat situacija su per ryškiomi viendienėmis doh.gif Grūsiu aš jas turbūt kur nors į kampą.
Atsakyti
Turiu nusipirkusi PLOKŠČIOSIOS ZUNDOS gumbelių,kažin kada geriausia sodinti.Nelabai randu informacijos,kerą skaidyti geriausia pavasarį,o iš gumelio gal galima ir vasarą g.gif
Atsakyti
Žydi baltas rododendras,pavasarį nežydėjo. Kuo čia viskas baigsis? Džiaugiausi,kad gerai auga šią vasarą,ar neteks liūdėti,kaip visada,pasidžiaugus unsure.gif
Kažkodėl paieška neranda temos dabartinės šių gėlyčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 08 03, 15:30)
Žydi baltas rododendras,pavasarį nežydėjo. Kuo čia viskas baigsis? Džiaugiausi,kad gerai auga šią vasarą,ar neteks liūdėti,kaip visada,pasidžiaugus  unsure.gif
Kažkodėl paieška neranda temos dabartinės šių gėlyčių  g.gif

4u.gif http://www.supermama...?...0150&st=372
Atsakyti
Tik išlėk trumpam laikeliui, grįžti, o čia jau nauja gryčia stovi. Ir dar palikta tuščia jau kelios dienos kaip. Įtariu, kad visos išpuolė pažiūrėti į Londonuose vykstančias lietuviškąsias tragedijas. Ką jau ten tos gėlės, kai Krupeckaitei dviratis prastai minasi... sad.gif
Netikėtai 10 dienų ištrūkau pas savo gėliukus. Daug nudirbau. Dar nebaigiau. Toli gražu. Bet vaizdelis jau darosi. Kai prisiruošiu sukilnoti ten, kur reikia nuotraukas, pasidemonstruosiu mažumėlę. Na bet kraujalakės su saulainėmis, kad pasiuto žydėti! Gal jau kiek ir persistengia gėliukės... Beje, drebančia širdim nutipenau pasižiūrėti, kas iš geltonlapio auskarėlio belikę – ogi stovi it naujas, švyti, tik kad nežydi. Štai tau ir prašom. Ko nepasakysi apie vingiorykštę – nudžiuvo ir pradėjo gyvenimą per naują. Dar škvalas buvo gėliukus užpuolęs. Galvojau, kad išraus su šaknimis ir nutrenks į ežerą, bet tik ant šonų suguldė ir kiekvienam ant galvos po kibirą vandens užpylė. Teko kiekvieną kelti, purtyti nuo vandens ir prie kuolo rišti, kad ant kojų laikytųsi. Tiek gėliadaržio naujienų. Pirmai pradžiai čia. smile.gif

O kaip jūsų gėliukai gamtos kaprizus atlaiko? Klaipėdoje šiandien stačiai velniava dėjosi...

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 08 06, 22:23)
<...>
O kaip jūsų gėliukai gamtos kaprizus atlaiko? Klaipėdoje šiandien stačiai velniava dėjosi...

doh.gif baisiai... dar tik isskraidziusius vazonus su pelargonijom aprinkau, visa kita ryt apziuresiu, bet daug kas tiesiog guli.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 08 06, 23:23)
Tik išlėk trumpam laikeliui, grįžti, o čia jau nauja gryčia stovi. Ir dar palikta tuščia jau kelios dienos kaip. Įtariu, kad visos išpuolė pažiūrėti į Londonuose vykstančias lietuviškąsias tragedijas. Ką jau ten tos gėlės, kai Krupeckaitei dviratis prastai minasi... sad.gif
Netikėtai 10 dienų ištrūkau pas savo gėliukus. Daug nudirbau. Dar nebaigiau. Toli gražu. Bet vaizdelis jau darosi. Kai prisiruošiu sukilnoti ten, kur reikia nuotraukas, pasidemonstruosiu mažumėlę. Na bet kraujalakės su saulainėmis, kad pasiuto žydėti! Gal jau kiek ir persistengia gėliukės... Beje, drebančia širdim nutipenau pasižiūrėti, kas iš geltonlapio auskarėlio belikę – ogi stovi it naujas, švyti, tik kad nežydi. Štai tau ir prašom. Ko nepasakysi apie vingiorykštę – nudžiuvo ir pradėjo gyvenimą per naują. Dar škvalas buvo gėliukus užpuolęs. Galvojau, kad išraus su šaknimis ir nutrenks į ežerą, bet tik ant šonų suguldė ir kiekvienam ant galvos po kibirą vandens užpylė. Teko kiekvieną kelti, purtyti nuo vandens ir prie kuolo rišti, kad ant kojų laikytųsi. Tiek gėliadaržio naujienų. Pirmai pradžiai čia. smile.gif

Mano gėliukai jau ketvirtą škvalą atlaikė ir ką jūs manot stovi stati stačiausi, užsigrūdino matyt. Gelveles tik panarinę buvo.
Atsakyti