QUOTE(smth1 @ 2012 09 06, 19:06)
O tai pasidalinimo kas kiek padidino savo daugiameciu kiekius nebus?
na galiu pasigirt- išmainymo būdu gavau monardą (na panašiai skamba), žieminį astrą ir astilbes kelias, dar kažkokią rietenėlę gražią margą, be to įsihijau šiemet gal 3naujus daugemečius plencus,tai dabar mano fazendoj bando pasidaugint:
žieminiai astrai aukšti 2 spalvų, žemi įprastiniai violetiniai, hortenzijos ružavos 2, neiškasinėjamos žiemai, paskui užkrito pavadinimas visžalio krūmo, jis ant kalėdinių atributų vis būna
, dar raganė, nakvišos ir toki kaip ajeriukai dryžuoti keli jau prigijo gražiai. Dar melsvių turiu eilę, bei lanksvą ir dar vieną gražų krūmelį, kur bitės labai mėgsta. Rožinė vingiorykštė, miskantas ir topinambai 9 jie pas mane vietoj gėlių
) Kolkas tiek daugiamečių. viso 15 išvardintų augalų, ir dar gal keli pamiršti paminėt, viskas paskleista 30arų teritorijoje, praktiškai vaizdo dar jokio, auga grupelėmis kas kur-astrai aukštieji kaip gyvatvorė nuo kaimynų tarnauja, žemieji- kitą patvorį puošia kartu su hortenzija ir žalialapiu kalėdinuku (bugienis gal???), ir kai jau bus pakankamai dideli ir formuosim sklypo vaizdą- iškeliaus į pastovias augimvietes. dar viliojuosi jukom, gal pavyks anytai padaugint bent kelias, ir labai noriu flioksų senovinių,man jie labai
pamiršau rožę ir bijūną paminėt kad turiu