QUOTE(mumrikas @ 2012 08 18, 17:28)
ketvirtadienį buvau palėkusi iki Rasos, tai ten irgi kvapą užima - trumpai tariant reik kažkokiu tai stebuklingu būdu gydytis nuo "gėlialigės"
Nesigydykite, o sirkite į sveiktą toliau.
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Buvau ir aš pas Rasą. Vakar. Elgiausi protingai
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
nusipirkau tik tiek, kiek turiu sodinukams vietos: porą miskantų, šluotsmilgių kapelą, dar kažką. O jūs ką?
Pas Rasą. Šiaip, palyginus su praeitais metais, pasijutau tartum kitas akis beturinti, kurioms užduota komanda Search. Nematydama visumos, gėlių džiunglėse (gerąja šio žodžio prasme) ieškojau ir radau įsisvajotus egzempliorius. Buvo ir netikėtų atradimų. Taigi pavardinsiu kiek iš užmatyto. Įžiūrėjau tarp kitų augalų sumaniai pasislėpusią įsisvajotąją
šventgaršvę. Žinojau, kad vertas grieko gėliukas, o pamačiau ir supratau, kad jis vertas daugiau... Gaila tik, kad dvimetis jis. Su Rasos pagalba išvydau gyvą įsisvajotąją
cefaliariją. Kiek žemesnis variantas už dvimetrinę dičkę, bet taip dargi geriau, jei ją sodinti už juodulio astro. Pamačiau ir gyvą įsisvajotąją
Perovskiją. Nenusivyliau anei kiek, nors ji dar skysta ir dirba gėlyne statiste. Ir dar įsitikinau, kad ji išbūna pas mus ne tik pamary. Gyvai įsitikinau, kad
Spodiopogon sibiricus yra akių džiaugsmas forever. Ir kaip gerai, kad pavasarį bus pas ką jį pajamti. Mačiau ir baltas kraujalakes. Ne tokias, kokias buvau išgooglinus ir čia parodžius, bet kabinančias irgi. Įsitinau, kad gludas Moonbeam yra šampaninės spalvos ir gali būti priskirtas prie baltukų, jei į jį nežiūrėti prisiplojus. Vienas iš atradimų buvo raudonstiebis, rudakis, ilgarankis ir bais aukštas saulakis. Aukštame gėlyne jis gali labai meiliai ir subtiliai apkabinti šalia esančius gėliukus, tuom juos dar labiau padabindamas bei priduodamas vertės. Galėčiau savo įspūdžius tęsti ir tęsti, bet gal geriau kada prie progos.
Neradau, nes ir nebuvo, tik karpažolės ir vyskupo kepurės.
Tokie dalykai.