smth1, ačiū už pastebėjimus, tikrai nepyksiu nuotraukos ir darytos ryte, bet jei taip neatrodo, vadinasi reikia labiau stengtis
Bagi, ačiū už info, tiek to ieškosiu kitur, mačiau Vyšniauskai turi. o kaip šiaip įspūdis gyvai jų prekyvietę pamačius?
QUOTE(jot.ka @ 2012 07 31, 14:02)
o kaip šiaip įspūdis gyvai jų prekyvietę pamačius?
geras daugybė augalų, galva sukasi
geriau pirktis gyvai, nei kad internetu. Nes foto kai kur nesutampa (augalų spalvos), ir gyvai kažką kito pamatai, į ką internete neatkreipei dėmesio
Maloni moteriškė viską aprodė, ką saraše turėjau, o paskui pati sprendžiau ką noriu paimt, ko ne.
Tik kai kurių gėlių krūmeliai nedideli pasirodė (pvz ežiuolė), galėtų būt su keliais koteliais daugiau, o ne su 1, jei kartais nuvystų...
jot.ka, kur monardų nuotraukos tolumoje matosi keli krūmeliai šilokų vyšniniais lapais - ar tai Matronos ?
QUOTE(mumrikas @ 2012 07 31, 15:44)
jot.ka, kur monardų nuotraukos tolumoje matosi keli krūmeliai šilokų vyšniniais lapais - ar tai Matronos ?
taip
Labai laukiau rudbekijų
Ir buvo labai smalsu, ar ežiuolė užaugins antrą aukštą. Nenuvylė
Ir buvo labai smalsu, ar ežiuolė užaugins antrą aukštą. Nenuvylė
o gal kas kur esat užmatę matronų Vilniuj pirkt - kaip tik turiu vietelę, bais man jos reik ir sunku iki rudens parodos iškęst
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 01, 10:25)
o gal kas kur esat užmatę matronų Vilniuj pirkt - kaip tik turiu vietelę, bais man jos reik ir sunku iki rudens parodos iškęst
galiu duoti telefono nr moteriškės, kur Kalvarijų turguj prekiauja, gal ji turėtų?
QUOTE(Bagi @ 2012 08 01, 12:20)
galiu duoti telefono nr moteriškės, kur Kalvarijų turguj prekiauja, gal ji turėtų?
noooooooooooooooriu ir būčiau labai labai dėkinga
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 01, 11:25)
esu ne karta macius Rudaminos turguj. bet aisku, galima ir nepataikyti specialiai nuvaziavus . bet kiek ten bunu- tiek matau visokias babytes su matronom ir tos matronos buna jau ne matronytes, o viedro didumo
Aispra, didelių simpatijų rudbekijai nejaučiau, bet šita labai daili, gal ir žiedeliai jos nėra labai stambūs?čia gal 'Goldsturm' ?, ir kompanija labai labai, rūgtis??
o ežiuolė 'Double decker'? manoji tikiuosi šiemet irgi turės kuodą, nes pernai vyniojo vyniojo kažką, bet į karūną panašu nebuvo skaičiau, kad ant pirmamečių nebūna, nors pas mane ji keturmetė, bet kai porąkart keliavus iš vietos į vietą, tai normalaus vaizdo ir neturėjo kada parodyt.
pavasarį įsigijau oranžinę ežiuolę, nusvirusiais žiedlapiais. sulaukiau, spalva išties ryški,skaisti, šviečianti, mano gėlyne iškrentanti iš konteksto
o ežiuolė 'Double decker'? manoji tikiuosi šiemet irgi turės kuodą, nes pernai vyniojo vyniojo kažką, bet į karūną panašu nebuvo skaičiau, kad ant pirmamečių nebūna, nors pas mane ji keturmetė, bet kai porąkart keliavus iš vietos į vietą, tai normalaus vaizdo ir neturėjo kada parodyt.
pavasarį įsigijau oranžinę ežiuolę, nusvirusiais žiedlapiais. sulaukiau, spalva išties ryški,skaisti, šviečianti, mano gėlyne iškrentanti iš konteksto
QUOTE(jot.ka @ 2012 08 02, 08:07)
Aispra, didelių simpatijų rudbekijai nejaučiau, bet šita labai daili, gal ir žiedeliai jos nėra labai stambūs?čia gal 'Goldsturm' ?, ir kompanija labai labai, rūgtis??
Rudbekija 'Goldsturm', nėra ji stambi, o šalia rūgtis 'Red Dragon'
Ežiuolė 'Double decker' pirmametė, todėl ir buvo smalsu, kaip su tuo kuodu. Skaičiau, kad neaugina pirmais metais, o internete daug nusivylimo, kad neaugina apskritai Bet ją paradavusi moteris įspėjo, kad labiausiai kuodus lemia drėgmės kiekis, jei užteks drėgmės - bus ir kuodai Panašu, kad pasitvirtino.
Oranžinės ežiuolės Gal dar kils idėjų, kaip ją geriau įkomponuoti