Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės V

smth1, ačiū už pastebėjimus, tikrai nepyksiu smile.gif nuotraukos ir darytos ryte, bet jei taip neatrodo, vadinasi reikia labiau stengtis smile.gif
Bagi, ačiū už info, tiek to ieškosiu kitur, mačiau Vyšniauskai turi. o kaip šiaip įspūdis gyvai jų prekyvietę pamačius?
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 07 31, 14:02)
o kaip šiaip įspūdis gyvai jų prekyvietę pamačius?

geras smile.gif daugybė augalų, galva sukasi biggrin.gif
geriau pirktis gyvai, nei kad internetu. Nes foto kai kur nesutampa (augalų spalvos), ir gyvai kažką kito pamatai, į ką internete neatkreipei dėmesio smile.gif
Maloni moteriškė viską aprodė, ką saraše turėjau, o paskui pati sprendžiau ką noriu paimt, ko ne.

Tik kai kurių gėlių krūmeliai nedideli pasirodė (pvz ežiuolė), galėtų būt su keliais koteliais daugiau, o ne su 1, jei kartais nuvystų...

Atsakyti
jot.ka, kur monardų nuotraukos tolumoje matosi keli krūmeliai šilokų vyšniniais lapais - ar tai Matronos ?
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 07 31, 15:44)
jot.ka, kur monardų nuotraukos tolumoje matosi keli krūmeliai šilokų vyšniniais lapais - ar tai Matronos ?

taip smile.gif
Atsakyti
Labai laukiau rudbekijų wub.gif
user posted image

Ir buvo labai smalsu, ar ežiuolė užaugins antrą aukštą. Nenuvylė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
o gal kas kur esat užmatę matronų Vilniuj pirkt - kaip tik turiu vietelę, bais man jos reik ir sunku iki rudens parodos iškęst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 01, 10:25)
o gal kas kur esat užmatę matronų Vilniuj pirkt - kaip tik turiu vietelę, bais man jos reik ir sunku iki rudens parodos iškęst  doh.gif

galiu duoti telefono nr moteriškės, kur Kalvarijų turguj prekiauja, gal ji turėtų?
Atsakyti
QUOTE(Bagi @ 2012 08 01, 12:20)
galiu duoti telefono nr moteriškės, kur Kalvarijų turguj prekiauja, gal ji turėtų?

noooooooooooooooriu ir būčiau labai labai dėkinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 01, 11:25)
o gal kas kur esat užmatę matronų Vilniuj pirkt - kaip tik turiu vietelę, bais man jos reik ir sunku iki rudens parodos iškęst  doh.gif

esu ne karta macius Rudaminos turguj. bet aisku, galima ir nepataikyti specialiai nuvaziavus doh.gif . bet kiek ten bunu- tiek matau visokias babytes su matronom biggrin.gif ir tos matronos buna jau ne matronytes, o viedro didumo bigsmile.gif
Atsakyti
Aispra, didelių simpatijų rudbekijai nejaučiau, bet šita labai daili, gal ir žiedeliai jos nėra labai stambūs?čia gal 'Goldsturm' ?, ir kompanija labai labai, rūgtis??

o ežiuolė 'Double decker'? manoji tikiuosi šiemet irgi turės kuodą, nes pernai vyniojo vyniojo kažką, bet į karūną panašu nebuvo smile.gif skaičiau, kad ant pirmamečių nebūna, nors pas mane ji keturmetė, bet kai porąkart keliavus iš vietos į vietą, tai normalaus vaizdo ir neturėjo kada parodyt.

pavasarį įsigijau oranžinę ežiuolę, nusvirusiais žiedlapiais. sulaukiau, spalva išties ryški,skaisti, šviečianti, mano gėlyne iškrentanti iš konteksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 08 02, 08:07)
Aispra, didelių simpatijų rudbekijai nejaučiau, bet šita labai daili, gal ir žiedeliai jos nėra labai stambūs?čia gal 'Goldsturm' ?, ir kompanija labai labai, rūgtis??

o ežiuolė 'Double decker'? manoji tikiuosi šiemet irgi turės kuodą, nes pernai vyniojo vyniojo kažką, bet į karūną panašu nebuvo smile.gif skaičiau, kad ant pirmamečių nebūna, nors pas mane ji keturmetė, bet kai porąkart keliavus iš vietos į vietą, tai normalaus vaizdo ir neturėjo kada parodyt.

pavasarį įsigijau oranžinę ežiuolę, nusvirusiais žiedlapiais. sulaukiau, spalva išties ryški,skaisti, šviečianti, mano gėlyne iškrentanti iš konteksto smile.gif

Rudbekija 'Goldsturm', nėra ji stambi, o šalia rūgtis 'Red Dragon' 4u.gif

Ežiuolė 'Double decker' pirmametė, todėl ir buvo smalsu, kaip su tuo kuodu. Skaičiau, kad neaugina pirmais metais, o internete daug nusivylimo, kad neaugina apskritai blink.gif Bet ją paradavusi moteris įspėjo, kad labiausiai kuodus lemia drėgmės kiekis, jei užteks drėgmės - bus ir kuodai biggrin.gif Panašu, kad pasitvirtino.

Oranžinės ežiuolės wub.gif Gal dar kils idėjų, kaip ją geriau įkomponuoti smile.gif
Atsakyti