QUOTE(vi_ @ 2012 08 13, 14:10)
jot.ka, toms smilgoms, kaip rašo, reikia trąšios, lengvos, laidžios vandeniui dirvos. Gal tai jas nervina? O gal, mažos jos dar, tad per daug jautrios visam kam. Kitais metais bus jau užsigrūdinusios ir valgys, kas paduota.
Šiemet man su astriukais, astrancija ir rudbekija prastai gavosi. Kaltinu kurmį, bet įtariu, kad per daug lengvas ir dėl to kiek per sausas dirvožemis paveikė. Kitais metais pasitaisysiu. Tikiuosi, kad jie irgi.
Pas mane šiaurės-rytų, t.y. vos ne vakarų pusė.
Šiemet man su astriukais, astrancija ir rudbekija prastai gavosi. Kaltinu kurmį, bet įtariu, kad per daug lengvas ir dėl to kiek per sausas dirvožemis paveikė. Kitais metais pasitaisysiu. Tikiuosi, kad jie irgi.
Pas mane šiaurės-rytų, t.y. vos ne vakarų pusė.
Pirmamečiai turbūt dauguma augalų jautrūs, o astrai, astrancijos ir šiaip vandens mėgėjai, kai savam kieme gyvenu, tai papilu, o jūsiškiam gal ir ekstremalesnės sąlygos įsikabinimui. Užtai dabar man pats gerumas, palyja dažnai, neberikia šlangų tąsyt, karščio alinančio irgi nebėra, žodžiu mano laikas, ir ravėjimo jau mažiausiai likę, sulapoję augalai nebeleidžia piktžolėms įsitvirtint. dabar jau pagaunu save, kad džiaugiuosi tuo, kas yra, ką turiu ir nebėra to laukimo nu kada gi pražydės mano favoritai , birželį ir dar liepą visada tas jausmas neapleidžia, o jau rugpjūtį tik mėgaujuos, ir naujus planus kuriu. Reikia man dabar lendrūnų, ne korėjinių, ir daug , jau laukiu mugės