QUOTE(vi_ @ 2012 08 12, 21:47)
Šis man yra kritęs į akį, tik gal kiek per aukštas Matronų reikalui (130 vs 70 cm). Bet gal būtų visai tinkamas už rykštenės kompanijos. Šiandien ilgai smilgavau internete ir geriausiu variantu kol kas atrodo šluotsmilgė Deschampsia cespitosa Schottland (Goldschleier irgi nieko). Beje, šluotsmilgės fone labai gerai žiūrisi kraujalakės (buvau užsilipusi ant judviejų foto). Kitais metais dalis mano kraujalakių turės užleisti dabartines darbo vietas, bet gal gaus dar geresnę vietą smilgynėje? Žiūrėsim...
Dar aptikau pilną įdėjų vietelę. Baltos kraujalakės, česnakai smilgyne (o tos aukštos tai bene tubės?) ir dar visokio gėrio ten galima įžiūrėti... Ech...
Dar aptikau pilną įdėjų vietelę. Baltos kraujalakės, česnakai smilgyne (o tos aukštos tai bene tubės?) ir dar visokio gėrio ten galima įžiūrėti... Ech...
per jūsų nuorodą išėjau dar toliau ir paklaidžiojau, prisižiūri gražių vaizdų, savam kieme norisi revoliucijos..
o tas lendrūnas pas mane būtent matronos glėby, kol žiedų nėra, neaišku ar tas aukštis toks jau nesuderinamas.
Papildyta:
O su deschampsia 'Schottland' pas mane neaiškūs reikalai, šiais metais pasodinau, bet visą sezoną vargo, išleido porą žiedų, o lapijos praktiškai nesimatė, dabar išvis kurmis išvertė, na ir išlupau suvisam, šaknų beveik nerasta . Išskaidžiau į visiškai mažas skroteles ir dabar gal 7 vienetus sukišau darže, ten kompostu turtinga žemė, o gal bus stebuklas ir kitąmet vietoj vienos suvargusios turėsiu kelias naujas?
Su sora irgi kažkas ne taip, kokioje dirvoje auga pas jus? Maniškė pernai buvo daug didesnė nei šiemet, kodėl/ kas nepatinka?