QUOTE(vi_ @ 2012 08 10, 13:56)
Labai malonu žinoti, kad yra neabejingų mano gėliukams. Aš jūsiškiams irgi neabejinga ir dažnai apie juos pagalvoju.
Va, apie hortenziją ir rūgtis pagalvojau... Nors neturiu patirties patarinėjimams, bet logiškai mąstant, su jūsų hortenzija gaunasi tokie dalykai: juodai užstoti kitomis gėlėmis ją iš priekio galima tik tiek, kiek tai daro rūgties lapai, o aukščiau turėtų būti kažkas perregimo ir tikrai ne baltos spalvos. Kas tai galėtų būti? Ar tik ne smilgos?
Rausvi, gelsvi ar kitokie jų žiedynų debesėliai neužstotų hortenzijos žiedų, o atliktų subtilų jų paspalvinimą. Bent man hortenzija nutupdyta į žydinčią pievą ar miežių lauką atrodytų beprotiškai-fantastiškai-gražiai.
O priešais smilgas galėtų žygiuoti armija šilokų, kuriems jūs iš terasos vis pamotumėte ranka. Kaip toks variantas?
Rimtai...
Gi apie jūsų pasiūlytas smilgas už rykštenės kompanijos tai... aš jau pati sau esu čia tai pasisiūliusi prieš 2 dienų, berods... na, dar budlėjas prie jų paminėjau... pamenat? Tai va, teoriškai, smilgos būtų gerai. Manau tiktų ir rausvos, ir gelsvos spalvų žiedynai. Lapai ne taip svarbu, nes už rykštenės gėliukų jų nesimatys.
Tai ką dabar? Einam smilgų rinktis? Man dar už Matronos reikia jei pamatysit, neškit čia.
Merginos, gana tinginiauti ir šykštėti idėjų (įtariu, kad turit jų jau gatavų nuosavuose kvietkynuose...).
na tai išeina kad , labai besigilindama i jūsų gėlynus, jūsų pačios mintis praignoravau
ir pasiūlaiu kaip naują variantą. nu svarbu vizija panaši. o apie hortenzijas mislinu ar nerašiau irgi anksčiau, kad virš jų kraujalakių debesėliai yra, plukių rausvos galvelės ir beabejo, miskantas
, taigi jūsų-mūsų vizijos kaip ir tokios pat, ane?
kaip tik dabar sėdžiu ir žiūrinėju derinius, reikia tą skylę vidury gėlyno užlopyt, na ir randu visus derinius, kuriuos ir turiu, bet esminis skirtumas nuo gražiųjų foto - masės. tai kaip ir reiktų pakentėt, pasidaugint, ir tada užkišinėt skyles.
dar apie hortenzijas, aš po šio sezono mąstau prieš jas nieko nesodint, sunkūs žiedynai vistiek sugula, jei ant žemės, tai patampa murzini, jai ką nuspaudžia, tai to augalėlio nebelieka.gal tegul gula ant žolės? todėl astrancijoms jau ieškau naujos vietos, rūgtis gal liks, žiūrėsiu kaip pavasarį atrodys, verta jį patraukt kažkiek, ar palikt aiškintis su hortenzija, kuris kurį.
o iš žolių planuoju dar miskantų įsigyt, molinia turiu, bet reikia daugiau, ir sorų noriu daugiau, kol kas turiu vieną, bet šiemet, neitin graži...kitiems metams jau ir šluotsmilgė parodys savo grožį, na ir lendrūnas man vis dar patinka. jūsiškis atradimas kur, už tamsiųjų šilokų norėtumėt patupdyt irgi įdomus, jei nebūčiau išdidinus nuotraukos, tikriausiai nebūčiau jos pastebėjusi ar išskyrusi iš visos gausos.