mamkaa, kaip skaniai atrodo
Reiks ir man isbandyti si recepta

Sudetus pomidorus reikia uzpilti verdanciu marinatu ar nebutinai? as dar pomidorus nuplikau, kad galeciau odele nulupti, nes man jinai nepatinka
Kvailas klausimas - kaip palaikyti puode 90 laipsniu temperatura? gi kaitinant, tai uzvirs vanduo
O kazin galima naudoti raudonojo vyno acta?
Ir dar noriu paklausti tu, kurios marinuoja su svogunu. Ar nenusaudo?
As pernai marinuodama dejau 1 s. druskos ir 1 s. cukraus i 1 l vandens, keleta pipiriuku. Man labai patiko - svelnus skonis, bet MB sake, kad jam nelabai - skonio truksta (jo ne toks subtilus, kaip mano

). Tai dabar galvoju, dar i toki marinata prideti svoguno, tik suabejojau, kad nenusaudytu, gal vis tik geriau cesnako skiltele? Butu gaila darbo
Papildyta:
QUOTE(ing @ 2010 08 20, 10:45)
Aš darau paprasčiau į 0,5 stikl.pridedu pjaustytų skiltelėmis pomidorų truputį paspaudžiu ir įdedu arbatinį šaukštelį druskos, kaitinu kol pradeda kilti burbuliukai, tikslaus laiko nežinau.Jau darau kelinti metai iš eilės labai skanu, paprasta ir geitai gaminasi.Užsukus stiklainiukus apverčiu, kad susimaišytų druska, kai pakaista sukrenta tai gaunasi daugiau, kaip puse stiklainiuko. Darau ir į litrinius stiklainius tada 2arbat.šaukšt.druskos. Pameginkite
Ka darot, kai lieka tik puse stiklainio pomidoru

? toki ir uzdarot, ar is kitu perpilat, kad butu pilni? Ir ar pomidorai nesigauna sukrite? Man kazkaip atrodo, kad bus beveik kaip tyre? Noriu pabandyti