QUOTE(lotutee @ 2010 08 16, 06:35)
pamačiau kad supjaustyti pomidorai yra, tai pagalvojau kad jie tokie vos vos sirpti pradeje turi buti, kad juos pjaustyti, ane?
blem turiu kibira tokiu jau issirpusiu bet ne persirpusiu pomidoru kaži ar tiks tas receptas
blem turiu kibira tokiu jau issirpusiu bet ne persirpusiu pomidoru kaži ar tiks tas receptas
tikrai tiks visokie pomidorai, as dejau ir vos panokusius ir gerai sunokusius, nei vieni nei kiti neistizo. O receptukas Simikes
QUOTE(something else @ 2010 08 16, 08:50)
Pernai bandžiau pjaustyti ir tik pradėjusius sirpti, ir jau gerokai pasirpusius -- mano pačios nuostabai nei vieni, nei kiti nepatižo.
QUOTE(Osvile @ 2010 08 17, 12:01)
Jei klausiate apie ta recepta is zurnalo, tai dabar nuejau paziureti, tikrai nieko neparasyta apie cukru, tai turbut jo isvis nesideda ten, jei jau taip parasyta