QUOTE(simike @ 2010 08 05, 11:36)
O tai kaip tu juos be acto darei? Įdomu.

Kažkaip man abejotinai atrodo, kokia ten rūgštis pas pomidorus? Nemanau, kad vien jos gana.
Simike,
atsakau į Tavo iškeltą klausimą.
Aš pomidorus darau be jiokio acto
Ir,taip:
1ltras vandens+vienas v.š druskos,2,5 v.š cukraus+kvapieji pipirai +česnalaiškiai+gelsves lapeliai[jeigu neturime dedame petražolių.
Paruošiu pomidorus juos subadau mediniu iešmeliu,sudedu į stiklainį užpilu marinatu,tik česnakų neverdu ir žalėsių neverdu,o tiesiog labai greitai įmerkiu į virintą vandenį.
Kuomet viską sudedu užpilu marinatu ant pomidorų įpilu v.š. alyvų aliejaus.
Užsuku metaliniais dangteliais,apverčiu,kai agurkus.
Taip aš darau jau ne vienus metus{aš ,čia acto nemėgstu}
O,dėl natūralios pomidorų rūgšties pasidomėk internete