Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(AveM @ 2009 11 13, 22:31)
O as ragauju ir galvoju,jog man dar truksta saldumo. ax.gif

smile.gif man per daug, jums per mazai ax.gif
Atsakyti
As smalize. biggrin.gif
Atsakyti
As nelabai megstu pomidorus,tai vyras suvalgo,o as vandenuka sugeriu. biggrin.gif
Atsakyti
AveM ,tavo pomidorų receptas be acto thumbup.gif
Atsakyti
dariau pomidorus pagal uspaskio agurkų receptą, tik truputį mažiau acto pyliau.
Jie puikūs ir išgirti ne tik vaikų, bet ir mamos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 11 27, 17:57)
AveM ,tavo pomidorų receptas be acto thumbup.gif
Skanaus. 4u.gif
Atsakyti
sveikos!as naujoke,ar jau pasirupinote pomidoru seklomis kitiems metams? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke123 @ 2009 12 06, 19:58)
sveikos!as naujoke,ar jau pasirupinote pomidoru seklomis kitiems metams? thumbup.gif

Yra tema flora , ten rasi ir apie pomidorus ir apie sėklas thumbup.gif
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 08 15, 09:08)
Vakar dariau pomidorus pagal tokį receptą (nepykit, jei kartojuosi):
1,5 ltr. vandens
3 šaukštai druskos
5 šaukštai cukraus
8 šaukštai acto
Į stiklainius dėjau svogūnų (nemažai prikišau į tarpus), česnako, krapų, petražolių, lauro lapų, gvazdikėlių, kvep. ir juodųjų pipirų. Marinatas gavosi super skanus, bent jau atitiko mano skonį clap_1.gif  Tokiu pačiu marinatu bandysiu ir agurkus marinuot. Pomidorus su visais kt. priedais sudėjau į stiklainius, užpyliau verdančiu marinatu ir palaikiau apie pusvalandį, tada nupyliau, vėl užvirinau ir jau užsukau dangteliais. Per naktį laikiau šiltai apklotus. Pomidorus subadžiau dantų pagaliuku, tai nesutrūko smile.gif

praeitais metais dariau pagal šį receptuką, tai pamidorai super duper gavosi good.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš nusipirkau tokį puodą rusišką "Sokovarka". Jau viriau juodųjų serbentų sultis, puikiai pavyko, dabar mąstau apie pomidorus... g.gif
Gal kas bandėt, ar ne per tirštos gaunas, ar išvis gaunas ir kokią rūšį pomidorų reiktų naudoti?
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 07 28, 09:58)
dabar mąstau apie pomidorus...  g.gif
Gal kas bandėt, ar ne per tirštos gaunas, ar išvis gaunas ir kokią rūšį pomidorų reiktų naudoti?

na man gaunesi tikrai ne per tirštos, o rūšis pomidoru, dedu visokius ir nesuku galvos, tik va man atsiskyrė toks ale vandenukas nuo pačių tirštimų, vat nepamenu ka reik daryti kad taip nebūtų g.gif reikšs uošvienės paklausti, ji buvo užsiminusi, bet neužfiksavau g.gif
Atsakyti