Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

o man problema iskilo tie pomidorai drebuciuose man stustingo viskas gerai buvo.as juos pastaciau i tamsu kambariuka ,nes rusio neturiu ir ta zele man issileido tai vel sukisau i saldytuva tik galvoju ka paskiu su jais daryt man saldytuva tai atlaisvint nuo ju visteik reiks.gal ka patarsit 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
O pomidorus zelatinoj darot tik iš raudonų ar tiktų ir žali? g.gif
Įdomu, nesu tokių ragavus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 09 15, 20:15)

Pagal kokį receptą šitie skanumynai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera @ 2009 09 14, 20:47)
o man problema iskilo tie pomidorai drebuciuose man stustingo viskas gerai buvo.as juos pastaciau i tamsu kambariuka ,nes rusio neturiu ir ta zele man issileido tai vel sukisau i saldytuva tik galvoju ka paskiu su jais daryt man saldytuva tai atlaisvint nuo ju visteik reiks.gal ka patarsit 4u.gif

Aš, dariau anksčiau,pomidorus drebučiuose,bet dabar jie man nepatinka,nes reikia laikyt šaldytuve.
4u.gif
Atsakyti
Sveikutės ,gal galit parašyti receptuką žalių pomidorų marinavimui,dėkui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 09 17, 22:07)
Sveikutės ,gal galit parašyti receptuką žalių pomidorų marinavimui,dėkui bigsmile.gif

AveM receptas thumbup.gif Zaliu pomidoru receptas:
4kg zaliu supjaustytu pomidoru uzpilame saltu vandeniu ir kaitiname iki uzvirimo,vos uzvirus graziai kiaurasamciu visus pomidorus isdeliojam i stiklainius.
Marinatas:
1l vandens,
1 stikline acto,
1 stikline cukraus,
3 saukstai druskos,
4 saukstai aliejaus,
Prieskoniai pagal kiekvieno skoni.
Po to reikia pakaitinti 15 min ir uzdarau.-------man labai skanus tie pomidoriukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dakora: 18 rugsėjo 2009 - 00:35
QUOTE(regna @ 2009 09 16, 15:04)
Aš, dariau anksčiau,pomidorus drebučiuose,bet dabar jie man nepatinka,nes reikia laikyt šaldytuve.
4u.gif

arba reikia labai salto rusio 4u.gif
Nes as pernai pridariau nemazai, pakol stovejo saldytuve buvo ciki, bet kai isneciau i rusi, viskas atsileido doh.gif , nes ten katiline, ganetinai siltas rusys..tai sakau darbas nuejo veltui, nebera jie tokie skanus kaip su zelatina verysad.gif Nebent reikia turet koki milziniska pienines saldytuva lotuliukas.gif , tada viska sudesi.
O as ppridariau ir adzikos ir ketsupo is pomidoru, nebezinau ka galima daryt doh.gif . Pas mane daug tokiu apyminksciu pomidoru, gal zinot koki nebloga receptuka tada? Prasau, help, savaitgali skinsiu, reiks kazka daryt, o ju koks kibiras tai tikrai bus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2009 09 18, 02:34)
AveM receptas  thumbup.gif Zaliu pomidoru receptas:
4kg zaliu supjaustytu pomidoru uzpilame saltu vandeniu ir kaitiname iki uzvirimo,vos uzvirus graziai kiaurasamciu visus pomidorus isdeliojam i stiklainius.
Marinatas:
1l vandens,
1 stikline acto,
1 stikline cukraus,
3 saukstai druskos,
4 saukstai aliejaus,
Prieskoniai pagal kiekvieno skoni.
Po to reikia pakaitinti 15 min ir uzdarau.-------man labai skanus tie pomidoriukai  thumbup.gif

o kokius prieskonius dedat zaliem?dar tokiu nedariau,o turiu 3 kibirus priskynus doh.gif
Atsakyti
[quote=Shliopke,2009 09 18, 11:20]
arba reikia labai salto rusio 4u.gif
Jeigu,turi daug tokių pomidorų,pabandyk pasidaryti naminio pomidorų padažo. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 18, 18:41)
Jeigu,turi daug tokių pomidorų,pabandyk pasidaryti naminio pomidorų padažo. 4u.gif  4u.gif

Gal mažu kokį skanų receptėlį turi essen.gif ax.gif blush2.gif ,O tai pomidoruose,musėk maudysiuos greit,nebesugalvoju kur dar jų prikišt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 19 rugsėjo 2009 - 08:50
QUOTE(merga @ 2009 09 19, 09:49)
Gal mažu kokį skanų receptėlį turi  essen.gif  ax.gif  blush2.gif ,O tai pomidoruose,musėk maudysiuos greit,nebesugalvoju kur dar jų prikišt  biggrin.gif

As ir ieškau pomidoru padažo receptuko rolleyes.gif nes tiek šiemet pomidoru uzderejo doh.gif kad nebezinau ka su jais be daryt unsure.gif
Atsakyti