o man problema iskilo tie pomidorai drebuciuose man stustingo viskas gerai buvo.as juos pastaciau i tamsu kambariuka ,nes rusio neturiu ir ta zele man issileido tai vel sukisau i saldytuva tik galvoju ka paskiu su jais daryt man saldytuva tai atlaisvint nuo ju visteik reiks.gal ka patarsit

O pomidorus zelatinoj darot tik iš raudonų ar tiktų ir žali?
Įdomu, nesu tokių ragavus.

Įdomu, nesu tokių ragavus.

QUOTE(Adera @ 2009 09 14, 20:47)
o man problema iskilo tie pomidorai drebuciuose man stustingo viskas gerai buvo.as juos pastaciau i tamsu kambariuka ,nes rusio neturiu ir ta zele man issileido tai vel sukisau i saldytuva tik galvoju ka paskiu su jais daryt man saldytuva tai atlaisvint nuo ju visteik reiks.gal ka patarsit 

Aš, dariau anksčiau,pomidorus drebučiuose,bet dabar jie man nepatinka,nes reikia laikyt šaldytuve.

QUOTE(satanele @ 2009 09 17, 22:07)
AveM receptas

4kg zaliu supjaustytu pomidoru uzpilame saltu vandeniu ir kaitiname iki uzvirimo,vos uzvirus graziai kiaurasamciu visus pomidorus isdeliojam i stiklainius.
Marinatas:
1l vandens,
1 stikline acto,
1 stikline cukraus,
3 saukstai druskos,
4 saukstai aliejaus,
Prieskoniai pagal kiekvieno skoni.
Po to reikia pakaitinti 15 min ir uzdarau.-------man labai skanus tie pomidoriukai

QUOTE(regna @ 2009 09 16, 15:04)
Aš, dariau anksčiau,pomidorus drebučiuose,bet dabar jie man nepatinka,nes reikia laikyt šaldytuve.

arba reikia labai salto rusio

Nes as pernai pridariau nemazai, pakol stovejo saldytuve buvo ciki, bet kai isneciau i rusi, viskas atsileido

O as ppridariau ir adzikos ir ketsupo is pomidoru, nebezinau ka galima daryt

QUOTE(Dakora @ 2009 09 18, 02:34)
AveM receptas
Zaliu pomidoru receptas:
4kg zaliu supjaustytu pomidoru uzpilame saltu vandeniu ir kaitiname iki uzvirimo,vos uzvirus graziai kiaurasamciu visus pomidorus isdeliojam i stiklainius.
Marinatas:
1l vandens,
1 stikline acto,
1 stikline cukraus,
3 saukstai druskos,
4 saukstai aliejaus,
Po to reikia pakaitinti 15 min ir uzdarau.-------man labai skanus tie pomidoriukai

Marinatas:
1l vandens,
1 stikline acto,
1 stikline cukraus,
3 saukstai druskos,
4 saukstai aliejaus,

o kokius prieskonius dedat zaliem?dar tokiu nedariau,o turiu 3 kibirus priskynus

[quote=Shliopke,2009 09 18, 11:20]
Jeigu,turi daug tokių pomidorų,pabandyk pasidaryti naminio pomidorų padažo.

QUOTE(regna @ 2009 09 18, 18:41)

Gal mažu kokį skanų receptėlį turi

QUOTE(merga @ 2009 09 19, 09:49)
Gal mažu kokį skanų receptėlį turi
,O tai pomidoruose,musėk maudysiuos greit,nebesugalvoju kur dar jų prikišt 

As ir ieškau pomidoru padažo receptuko