QUOTE(groovy_chick @ 2006 05 02, 22:33)
O kada jau galesiu valgyti? As per ziema ar panasiai neislauksiu tokiu gardesiu
Nu ir as manau, kad savaitele pakentek, nes nespes prisitraukti pomidorai marinato skonio. O jau tada- i sveikata!
Papildyta:
QUOTE(valiute @ 2006 04 30, 13:17)
Aš dar dedu gvazdikėlių, krapų ir česnako.

O kai tingiu rinkti viską, tai perku parduotuveje universalų mišinį marinavimui

Kainuoja apie 1,5-2 Lt
Kazkada bandziau siuos misinius ,marinuojant agurkus, tai nelabai patiko, nes ten buna ideta kardamono, ar dar kokio velnio, o jie priduoda specifini prieskoni. Bet siaip jie geri, jei kas megsta tokius prieskonius.
Dabar i marinatus dedu tik lauro lapelius, pipirus zirneliais ir krapu sakeliu( ju tai negailiu), marinatas gaunasi be jokio pasalinio prieskonio ir neuzgozia pagrindinio produkto, o gvazdikelius dedu tik virdama kompotus( ziemai), jie man kazkaip su saldziais produktais asocijuojasi.