

Gandi, 28 Bal 2006 - 16:12, parašė:
Gandi, 28 Bal 2006 - 16:12, parašė: ![]()
prasom
![]()
Nuplautus pomidorus ( tinka ir zali ir raudoni, tik visi turi buti kieti) sumetu i iskaitintus stiklainius, pridedu lauro lapo, kvep. pipiru zirniukais, ziedais pjaustytu svogunu, ant ju uzpilu verdanti marinata, po5min. ji nupilu atgal i puoda ir dar karta uzverdu. Tada vel uzpilu ant pomidoru( jie nuo karscio jau buna susirauksleje, bet neissigask) ir greitai uzdarau iskaitintais dangteliais. Uzkloju silta antklode, o ryte sudedu i saldytuva, kad gerai atsaltu.
Marinatas:6l vandens, 1 stikline druskos, 0.5 stiklines cukraus, 1 stikline acto.
Sis receptas labai geras ir agurku marinavimui. Sekmes
Chikipiki, 30 Bal 2006 - 09:57, parašė:
Chikipiki, 30 Bal 2006 - 09:57, parašė: ![]()
Gandi, aciukas.
Tikrai isbandisiu tavo receptuka si vasara. Kaip manai, gal vertetu dar idet cesnako trupuciuka?
Gandi, 28 Bal 2006 - 15:12, parašė:
Gandi, 28 Bal 2006 - 15:12, parašė: ![]()
prasom
![]()
Nuplautus pomidorus ( tinka ir zali ir raudoni, tik visi turi buti kieti) sumetu i iskaitintus stiklainius, pridedu lauro lapo, kvep. pipiru zirniukais, ziedais pjaustytu svogunu, ant ju uzpilu verdanti marinata, po5min. ji nupilu atgal i puoda ir dar karta uzverdu. Tada vel uzpilu ant pomidoru( jie nuo karscio jau buna susirauksleje, bet neissigask) ir greitai uzdarau iskaitintais dangteliais. Uzkloju silta antklode, o ryte sudedu i saldytuva, kad gerai atsaltu.
Marinatas:6l vandens, 1 stikline druskos, 0.5 stiklines cukraus, 1 stikline acto.
Sis receptas labai geras ir agurku marinavimui. Sekmes
groovy_chick, 02 Geg 2006 - 21:33, parašė:
groovy_chick, 02 Geg 2006 - 21:33, parašė: ![]()
O kada jau galesiu valgyti? As per ziema ar panasiai neislauksiu tokiu gardesiu
groovy_chick, 02 Geg 2006 - 22:33, parašė:
groovy_chick, 02 Geg 2006 - 22:33, parašė: ![]()
O kada jau galesiu valgyti? As per ziema ar panasiai neislauksiu tokiu gardesiu
valiute, 30 Bal 2006 - 13:17, parašė:
valiute, 30 Bal 2006 - 13:17, parašė: ![]()
Aš dar dedu gvazdikėlių, krapų ir česnako.
O kai tingiu rinkti viską, tai perku parduotuveje universalų mišinį marinavimui
Kainuoja apie 1,5-2 Lt
Nike, 23 Bir 2006 - 09:28, parašė:
Nike, 23 Bir 2006 - 09:28, parašė: ![]()
Turiu super receptuka pomidorams, kai pabandziau- tai dabar jau ketvirti metai vis taip pat ir taip ir niekaip nenusibosta
![]()
Pomidorus sudedu i puodą ir užpilu verdantį vandeni,kad apsemtu..Palaikau kelias minutes ir nulupu odeles- kai uzplikau - jos labai lengvai nusiima....Tada pomidorus dedu i stiklainius, idedu krapu, cesnaku ir uzpilu verdanti marinata....marinatui - 1 ltr vandens 1 valgomas saukstas druskostaip - ir jokio acto
tada stiklaini pakaitunu - 1ltr -10 min, 2ltr -20 min, 3ltr - apie pusvalandi ir viskas
uzdarau ir laukiu bent jau rudens, kad galeciau megautis super pomidoriukais
![]()
Verta pabandyt![]()
eimi, 01 Lie 2006 - 23:43, parašė:
eimi, 01 Lie 2006 - 23:43, parašė: ![]()
įdomu, o tie pomidorai ko gero kaip švieži gaunasi...o ar neištįžta?
papasakokit, o kur ir kaip tuos kaitinimo procesus atlikinėjat![]()
jei kaitinat, sustačiusios stiklainius į puodą, tai vanduo tikriausiai užverda? o stiklainiuose esantis marinatas, kaip?- irgi užverda? nelabai įsivaizduoju į ką orientuotis, kad suprastum, kad to kaitinimo pakaks
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė