Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

Tiesa, pirmaja diena padarem trumpa petraukele nuo Disneylando surmulio - nuvaziavom i Aquarium Sea Life. Su marsrutiniu autobusu nuo Disneylando uztrukom gal kokias 10-15min, Tai nera didelis, bet truputeli leidzia atsigauti nuo surmulio (lankytoju nebuvo daug). Kaip ne kaip zuvis veikia raminanciai biggrin.gif
Atsakyti
Nius klausimas iskilo... Mes i Disneylanda vykstame kovo 28 vienai nakciai. Taigi,ar yra kokia galimybe isstudijuoti parko supynes kur kas randasi - yra koksai zemelapis?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2014 01 17, 23:06)
Disneyland Hotel 4u.gif  As dar drysciau suabejoti savo anglu kalbos ziniomis, bet mano sugyventinis laisvai kalba angliskai.

ooo.. tada suprantu kodėl tokia kaina. Bet nesuprantu, kodėl pusryčiai atskirai? blink.gif

QUOTE(mamka-Blonde @ 2014 01 18, 09:21)
Nius klausimas iskilo... Mes i Disneylanda vykstame kovo 28 vienai nakciai. Taigi,ar yra kokia galimybe isstudijuoti parko supynes kur kas randasi - yra koksai zemelapis?

Yra, tik įėjus pro kasas bus jų pilna pridėliota, visokim kalbom. Pasiimkit ir programėles mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2014 01 17, 21:19)
doh.gif Vaje, kaip as pamirsau patikrint AirLituanica... Butu patogiau is CDG ir dar nuskrenda anksti ryte. Nu jau saukstai puo pietu  rolleyes.gif

Kai aš šiaip ieškojau bilietų, niekur jų neduoda, tik per oficialų Air Lituanica psl. Kažkaip nesu jais užtikrinta, bet manau vėliau nei Ryanair tikrai nenuskraidins hihihi.gif
Atsakyti
Didelis aciu uz pagalba wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka-Blonde @ 2014 01 18, 07:21)

http://www.dlrpmagic.../guidebook/map/
Ir ju oficialiam yra visi zemelapiai ir aprasymai.

QUOTE(Isila @ 2014 01 18, 08:32)
Kai aš šiaip ieškojau bilietų, niekur jų neduoda, tik per oficialų Air Lituanica psl. Kažkaip nesu jais užtikrinta, bet manau vėliau nei Ryanair tikrai nenuskraidins hihihi.gif

Tai va, nemete ir man, kai ieskojau. Isgaravo visai, kai ieskojau, kad tokie yra.
Atsakyti
Aš tik prisiminiau, kad jie žada skraidyt, pradėjau ieškot, bet kurį laiką rodė tik vasariui. Dabar galų gale pradėjo ir kovui bei balandžiui. Vasariui buvo visai pigu, mano datom brangiau. Tikiuosi daugiau nebrangs, nes dar neperku.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 01 18, 10:06)
Aš tik prisiminiau, kad jie žada skraidyt, pradėjau ieškot, bet kurį laiką rodė tik vasariui. Dabar galų gale pradėjo ir kovui bei balandžiui. Vasariui buvo visai pigu, mano datom brangiau. Tikiuosi daugiau nebrangs, nes dar neperku.

Laimes dalykas, neaisku.
Isila, toks dar keistas klausimas biggrin.gif Invention per vakariene kaip zmones apsirenge?. Tiesiog taip, kaip atejo ir parko, ar sventiskiau?
Ir des Stars jei valgysim pietus, ne vakariene, matysim ta peliuka faina? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 01 18, 16:24)
Laimes dalykas, neaisku.
Isila, toks dar keistas klausimas biggrin.gif Invention per vakariene kaip zmones apsirenge?. Tiesiog taip, kaip atejo ir parko, ar sventiskiau?
Ir des Stars jei valgysim pietus, ne vakariene, matysim ta peliuka faina? biggrin.gif

Restaurant des stars dirba tik dienos metu, nes yra Studios. O visi restoranai parkuose užsidaro kike anksčiau nei patys parkai. Paliuką vėžina tam tikrai intervalais, tad verta neskubėt valgant ir palaukt. Beje, gėrimų sau galit nepirkti, ten yra grafinai su vandeniu - atsineši ant stalo ir gerai. Vaikam įeina į kainą gėrimas, suaugusiems reik papildomai mokėt. Tai aš tik vaikam ėmiau, o sau vandens. Per akis buvo biggrin.gif

Mes ėjom paprastai apsirengę. Ne su treningais, bet maikės, džinsai. Ten visokių pilna. Bet labai išsipuošusių tikrai nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 01 18, 20:10)
Restaurant des stars dirba tik dienos metu, nes yra Studios. O visi restoranai parkuose užsidaro kike anksčiau nei patys parkai. Paliuką vėžina tam tikrai intervalais, tad verta neskubėt valgant ir palaukt. Beje, gėrimų sau galit nepirkti, ten yra grafinai su vandeniu - atsineši ant stalo ir gerai. Vaikam įeina į kainą gėrimas, suaugusiems reik papildomai mokėt. Tai aš tik vaikam ėmiau, o sau vandens. Per akis buvo biggrin.gif

Mes ėjom paprastai apsirengę. Ne su treningais, bet maikės, džinsai. Ten visokių pilna. Bet labai išsipuošusių tikrai nebuvo.

aciuks.gif
Dar del baseino New Yorke? Kokia ten tvarka? Kaip su ranksluosciais? Neradau info.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 01 18, 09:32)
ooo.. tada suprantu kodėl tokia kaina. Bet nesuprantu, kodėl pusryčiai atskirai?  blink.gif

Mums irgi buvo keista, kad be pusryciu. Ir aplamai nesam 5zv. gerbejai, tai patraukem toliau ieskoti.

Siaip buvo smagu parke stebeti kitus zmones, kaip dziaugiasi ne tik vaikai, bet kokia pensininku porike su peliuko Mikio ausimis... pagyvenusio amziaus moteriskes su princesiu suknelemis.... gerumelis thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi turiu Minės ausytes, vežuosi jas ir nešioju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2014 01 18, 23:28)
aciuks.gif
Dar del baseino New Yorke? Kokia ten tvarka? Kaip su ranksluosciais? Neradau info.

duoda arba galima iš kambario pasiimti.
Atsakyti
Pasiūlymas už 1274Lt 6nakvynių kelionė į Prancūziją ir Olandiją su Disneilendu. Plius vaikas keliauja nemokamai iki 12m.

Novaturo kelionėse įėjimas į Disneilendo parką yra pažymėtas žvaigždute - tai reiškia, kad bilietus reikės pirkti papildomai.
Viena diena vienam parke suaugusiam kainuoja 64EUR, vaikui nuo 3-11 metų - 58EUR. Vaikas virš 11 metų jau laikomas suaugusiu ir jam reikia mokėti pilną kainą.
Aišku, Jūs dar pamatysit ir Olandiją, Paryžių ir daug gražių vietų. wub.gif
Tik lyginti Jūsų minėto pasiūlymo su gyvenimu Disneylando viešbučiuose nereikėtų - tai visiškai ne tas pats. 4u.gif

Man asmeniškai įvairumas irgi veža, dėl to šiais metais planuojam kelionę automobiliu po Prancūziją. Bet Disneilende strigsim dviem dienom (žinau iš patirties, kad mūsų šeimai vienos dienos tikrai yra mažai). iIšbandykit - pamatysit 4u.gif Po to žinosit, ar norėsit grįžti ir kiekai laiko.
Atsakyti