Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

As viesbuti uzsakinejau Visa Debit, tik nelietuvisko banko. Tiko.
Atsakyti
Didelis dėkui visoms, kurios pasidalino patarimais ir patirtimi. Bandysime dėliotis , ką galėtume per vieną dieną pamatyti. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus. Daug lengviau darosi, kai pasiskaitai temoje thumbup.gif Bandysiu ir aš pirkti internetu bilietus, kad sutaupytume laiko atvykus į Disneilendą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anike @ 2014 01 16, 22:51)
Ačiū už patarimus. Daug lengviau darosi, kai pasiskaitai temoje  thumbup.gif Bandysiu ir aš pirkti internetu bilietus, kad sutaupytume laiko atvykus į Disneilendą  ax.gif

ir pinigų mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, jei ne paslaptis, kiek jums kainuoja kelionė be bilietu i parka t.y. kelionė (skrydis/važiavimas) + viešbutis?
Atsakyti
QUOTE(LaukinesRozes @ 2014 01 17, 11:57)
Merginos, jei ne paslaptis, kiek jums kainuoja kelionė be bilietu i parka t.y. kelionė (skrydis/važiavimas) + viešbutis?

Jei viesbutis Disney, tai uz bilietus nereik moket, ieina i viesbucio kaina. O skrydzio kaina jau ivairiai, kaip kam pavyksta sumedziot ir kokiu metu vaziuojat priklauso. Mes uz 4 bilietus uz skrydi sumokejom apie 450e. Galima ir pigiau rasti. Nuo Beuvais oro uosto iki Disney vaziavimas kainuos apie 170e. Viesbutis 2suauge ir du vaikai iki 12m 800e uz 4naktis. Galima irgi zymiai pigiau, pasirinkus kita viesbuti. Na ir pramogos ir maistas. Cia jau pagal norus, fantazija ir kisene...
Atsakyti
Disney viesbutyje uz pusrycius reikia moketi atskirai.

Perkant taip is anksto bilietus, galima labai prasauti su oru 4u.gif Uztat mes nusprendem netaupyti, o organizuoti kelione pagal ora (mes vaziavom su masina). Siaip ar taip, tas malonumas kainuoja pinigus, tai bent jau sausi buvom biggrin.gif

Isila, man labai patinka Disney filmai blush2.gif Bet as negaliu pakesti zmoniu masiu, man galva iskausta. Uztat man Disneylandas ir nebuvo dziaugsmo vieta. O kai nejauti potraukio tokiems dalykams, tai ar 100 ar 500eur bus vistiek brangu. I visus kitus parkus mes vaziuodavom is ankstaus ryto, ir dingdavom is parko 14-15val, kai zmoniu eiles tapdavo erzinantis dalykas. O va Disneylando neisejo sutrumpinti. Na bet ko nepadarysi del vaiko. Uztat dabar laukiu tikruju atostogu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaukinesRozes @ 2014 01 17, 13:57)

550eur Santa Fe 1 suaugęs, 2 vaikai, 6naktys, bilietai į abu parkus 7 dienoms. RYanair bilietai 1149lt, bet mes turbūt skrisim su Air Lituanica, tai, berods, 1500l.t Nuo CDG iki viešbučio pirmyn/atgal 98eur. Niekada neperku atskirai viešbučio ir bilietų, nes man pilnas "paketas" išeina mažiau.

QUOTE(Tosk @ 2014 01 17, 20:00)
Disney viesbutyje uz pusrycius reikia moketi atskirai.

Netiesa.
Pusryčiai nemokami, jie įeina į kambario kaina. Tik Davy Crockett ranch neturi pusryčių, nes kambariai turi virtuvėles. Bet jei yra noras galima užsisakyti. Taip apt visuose viešbučiuose galima užsisakyti papildomus pusryčius.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 01 17, 19:13)
550eur Santa Fe 1 suaugęs, 2 vaikai, 6naktys, bilietai į abu parkus 7 dienoms. RYanair bilietai 1149lt, bet mes turbūt skrisim su Air Lituanica, tai, berods,  1500l.t Nuo CDG iki viešbučio pirmyn/atgal 98eur. Niekada neperku atskirai viešbučio ir bilietų, nes man pilnas "paketas" išeina mažiau.
Netiesa.
Pusryčiai nemokami, jie įeina į kambario kaina. Tik Davy Crockett ranch neturi pusryčių, nes kambariai turi virtuvėles. Bet jei yra noras galima užsisakyti. Taip apt visuose viešbučiuose galima užsisakyti papildomus pusryčius.

Mes birzeli, kai vaziavom i Disneylanda, tai tiesiog ivedem i GPS Disneyland ir taip atsidurem prie to viesbucio. Kaina 2suauge ir 1vaikas vienai nakciai, su bilietais i parka buvo beveik 900eur. Pusryciai neiejo i ta kaina. Tokia info gavome viesbucio registraturoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2014 01 17, 20:19)
Mes birzeli, kai vaziavom i Disneylanda, tai tiesiog ivedem i GPS Disneyland ir taip atsidurem prie to viesbucio. Kaina 2suauge ir 1vaikas vienai nakciai, su bilietais i parka buvo beveik 900eur. Pusryciai neiejo i ta kaina. Tokia info gavome viesbucio registraturoje 4u.gif

kokiam čia viešbuty? doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 01 17, 18:13)
bet mes turbūt skrisim su Air Lituanica, tai, berods,  1500l.t Nuo CDG iki viešbučio pirmyn/atgal 98eur.

doh.gif Vaje, kaip as pamirsau patikrint AirLituanica... Butu patogiau is CDG ir dar nuskrenda anksti ryte. Nu jau saukstai puo pietu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 01 17, 20:08)
kokiam čia viešbuty?  doh.gif  doh.gif

Disneyland Hotel 4u.gif As dar drysciau suabejoti savo anglu kalbos ziniomis, bet mano sugyventinis laisvai kalba angliskai.
Atsakyti