Verta, bet tik į 1 parką. Ir atvažiuoti kuo anksčiau ryte ir būt suplanavus ką norima pamatyt, įvertinant, kad žmonių bus daug ir ilgos eilės.
As irgi sutinku, kad verta. Na turi jis savo sarmo. Bet tik i viena parka. I abu nespesit niekaip.
Šarmo ten yra ir daug Viena diena - max vienas parkas ir dar prieš tai detaliai išsinagrinėjus, kur yra jus dominantys atrakcionai (atstumai ten nemaži).
Tik nusiteikit, kad viena diena mažai - kad nepradėti plėšytis, kad kuo daugiau spėt, nes tada liks nemalonus slogutis. Ten reikia mėgautis atmosfera ir vaizdais.
Lietuvišku požiūriu bilietai labai jau brangūs Tai iškarto kerta per nuotaiką ir norisi už tuos pinigus labai daug pamatyti ir daug suspėti. Jei taip neišeina dėl didelių eilių - ir įspūdis gali likti ne toks, kokio norisi.
Aš tai daug nesitikėjau (plius žagtelėjau, kai teko už bilietus visai penkių šeimynai susiploti), tai atsidusau ir mėgavausi pasaka. Ten tikrai pasaka. Tai, apie ką svajojau vaikystėje
Tik nusiteikit, kad viena diena mažai - kad nepradėti plėšytis, kad kuo daugiau spėt, nes tada liks nemalonus slogutis. Ten reikia mėgautis atmosfera ir vaizdais.
Lietuvišku požiūriu bilietai labai jau brangūs Tai iškarto kerta per nuotaiką ir norisi už tuos pinigus labai daug pamatyti ir daug suspėti. Jei taip neišeina dėl didelių eilių - ir įspūdis gali likti ne toks, kokio norisi.
Aš tai daug nesitikėjau (plius žagtelėjau, kai teko už bilietus visai penkių šeimynai susiploti), tai atsidusau ir mėgavausi pasaka. Ten tikrai pasaka. Tai, apie ką svajojau vaikystėje
Pasisakau ir as, kad vienareiksmiskai VERTA! jei tik yra galimybe, net nesvarstykite, jei neturite realiu planu vaziuoti ten ,,normaliam,, laikui As susimokeciau pilna bilieta vien tik uz leidima pereiti Main street USA. As atrakcijonu nemegeja, as alpau nuo grozio, estetikos, pasakos
QUOTE(Vidara @ 2014 01 14, 19:37)
Norėčiau jūsų nuomonės.
Ar verta važiuoti į Disneilendą vienai dienai? Na jeigu mes vykstame pažintinę kelionę į Paryžių ir numatyta viena diena Disneilende, visuomeniniu transportu?
Ar kam teko taip važiuoti ir ar verta? Ar spėtume bent kažką pamatyti? Planuotume važiuoti vasarą.
Būsiu dėkinga, jeigu pasidalinsite savo nuomone. Galite ir asmenine žinute, jei taip patogiau.
Ar verta važiuoti į Disneilendą vienai dienai? Na jeigu mes vykstame pažintinę kelionę į Paryžių ir numatyta viena diena Disneilende, visuomeniniu transportu?
Ar kam teko taip važiuoti ir ar verta? Ar spėtume bent kažką pamatyti? Planuotume važiuoti vasarą.
Būsiu dėkinga, jeigu pasidalinsite savo nuomone. Galite ir asmenine žinute, jei taip patogiau.
Laba,
mes buvome ir dar tuo labiausiai nerekomenduojamuoju metu, t.y. per Naujuosius metus. Mūsų tikslas buvo Paryžius su vienos dienos Disneilendu. (P.S. ir pirmyn su Beta kartu skridom tuo pačiu lėktuvu )
Į Disneilendą važiavom su RER, bilietus jau buvom nusipirkę iš anksto ir labai džiagiamės, kai pamatėm kokios eilės ten. Ėjom tik į vieną parką, buvom apsižiūrėję ką norim pamatyt, todėl nei šoko, nei streso jokio nepatyrėm. Manau, kad ir Jūs tikrai rastumėte ką veikti. Tiesa, prie vieno atrakciono teko stovėti daugiau nei dvi valandas, bet nieko, priimam kaip nuotykį. Suspėjom aplankyti 4 atrakcionus, bet nedejuojam- užteko tiek, kiek norėjom. Nelakstėm akių išdegę, tiesiog mėgavomės viskuo: tiek pasirodymais, tiek pietumis, tiek gražiomis parduotuvytėmis ir pirkiniais, kuriems neįmanoma atsispirti, tiek visu tuo, ką matėme.
Galvoju, kad jei esi nuo Disneilendo apie 40 min. traukiniu, tai griekas jo neaplankyti. Aš pati, kaip mažas vaikas, vis aikčiojau: ai, kaip faina:)
Žodžiu, važiuokit-pasakojimai yra viena, o, kai pamatai pats, va, tada ir įvertini.
QUOTE(Vidara @ 2014 01 14, 18:37)
Norėčiau jūsų nuomonės.
Tikrai verta, mes taip darem.tik mes taxi vaziavom, kad laika pataupyt, bilietus pirkom isanksto, tik klaida padarem, kad I abu parkus.vieno per akis.
Disneylandas labai specifiskas. Gali moraliskai ruostis kiek tik nori, kad bus brangu, kad eiles ilgos... ir atvaziavus nuo to pasiruosimo geriau netampa Pliusiuka, kad buvome uzsidejom. Sekantis kartas bus gal uz kokiu 5m, tikrai neanksciau Na ko nepadarysi del vaiko As tik pagazdinu mb, kad kita karta as su dukra juos paleisiu i parka eilese trintis, o pati patrauksiu i netoliese esanty ispardavimu miesteli. MB ypac sunkiai tas eiles atlaike, o antros dienos antroje puseje jau ir maze nebenorejo nieko. Is dvieju dienu apsilankymo, kas paliko malonius prisiminimus tai Vaiduokliu viesbucio liftas ir vidurnakcio fejerverku show. Kita karta manau mums uzteks ir vienos dienos
Bilietus geriausiai pirkti iš anksto, internetu. Ir nuolaidas taip susišaudyti galima, nes kainos kasose užmuša Ir vienai dienai - vienas parkas, lakstyt per abu turint tik 1 dieną, nesąmonė.
O man vienos dienos ten mažai. Ką ten vienos ir trijų negana pilnos dienos jau šis tas Neskubant, pasimegaujant viską apeini, pamatai, sudalyvauji. Nes ten veikt yra ką. Norisi ir atrakvionų, ir šou, ir paradų, ir veikėjų, ir dar pavalgyt reikia Ir skubėt nesinori Nes tas lėkimas numuša ūpa, o kai žinai, kad laiko yra, mažiau skauda širdį, kai eilėj stovi. Nors aš užsibrėžus, ilgiau nei 45 min eilėj - nė už ką Man gerai, mano vaikai nemėgsta tų rimtų karuselių, kurios būtent ir yra pačios populiariausios. Jiem labiau limpa tos vaikiškos, kurios sutraukia kiek mažesnį kiekį lankytojų. Nors man susidaro įspūdis, kad kai kuriose ir eilės juda greičiau. Pvz. aš nelabai suprantu tą pamišimą dėl Peter Pan atrakciono, nieko ten įspūdingo, bet eilės visada užmušančios
Ir šiaip esu nuomonės, kad važiuot verta tada, kai vis tik Disney kažką reiškia. Nes jei važiuot tik dėl atrakcionų, gali tekti nusivilti. Vis tik tai daugiau teminis parkas nei atrakcionų parkas.
Ech, iki kelionės kiek mažiau nei 3 mėn, o aš jau taip nekantrauju
O man vienos dienos ten mažai. Ką ten vienos ir trijų negana pilnos dienos jau šis tas Neskubant, pasimegaujant viską apeini, pamatai, sudalyvauji. Nes ten veikt yra ką. Norisi ir atrakvionų, ir šou, ir paradų, ir veikėjų, ir dar pavalgyt reikia Ir skubėt nesinori Nes tas lėkimas numuša ūpa, o kai žinai, kad laiko yra, mažiau skauda širdį, kai eilėj stovi. Nors aš užsibrėžus, ilgiau nei 45 min eilėj - nė už ką Man gerai, mano vaikai nemėgsta tų rimtų karuselių, kurios būtent ir yra pačios populiariausios. Jiem labiau limpa tos vaikiškos, kurios sutraukia kiek mažesnį kiekį lankytojų. Nors man susidaro įspūdis, kad kai kuriose ir eilės juda greičiau. Pvz. aš nelabai suprantu tą pamišimą dėl Peter Pan atrakciono, nieko ten įspūdingo, bet eilės visada užmušančios
Ir šiaip esu nuomonės, kad važiuot verta tada, kai vis tik Disney kažką reiškia. Nes jei važiuot tik dėl atrakcionų, gali tekti nusivilti. Vis tik tai daugiau teminis parkas nei atrakcionų parkas.
Ech, iki kelionės kiek mažiau nei 3 mėn, o aš jau taip nekantrauju
QUOTE(Tosk @ 2014 01 15, 11:37)
As tik pagazdinu mb, kad kita karta as su dukra juos paleisiu i parka eilese trintis, o pati patrauksiu i netoliese esanty ispardavimu miesteli.
Pas mus atvirkščiai - MB tuo mus gąsdina
Šiais metais jis ir neis, sakė, važiuos į Paryžių.
O mes su dukrom - į parką
kad mane kas taip "pagąsdintų"
Sveikos, patyrusios ir beveik viską išbandžiusios
Noriu pasiteirauti, ar perkant internetu bilietus į Disneilendą yra patikima? Kiek neramina, ar priims kortelę, dar esu mačiusi, kad kainas rodo svarais..jei buvo apie tai kalbama kurioje temoje, tai nukreipkit, jei ne, būsiu dėkinga už patarimus.
Į Paryžių vykstam iškart po valentino dienos, tad visiška loterija bus ir dėl oro, ir dėl parko..bet vistiek esam pasiryžę per trumpą laiką pajusti šios šalies dvasią
Kadangi vykstam su dviem vaikais, tai vyras liks su mažium mieste, o mudvi su dukruže truputį paišlaidausim
Noriu pasiteirauti, ar perkant internetu bilietus į Disneilendą yra patikima? Kiek neramina, ar priims kortelę, dar esu mačiusi, kad kainas rodo svarais..jei buvo apie tai kalbama kurioje temoje, tai nukreipkit, jei ne, būsiu dėkinga už patarimus.
Į Paryžių vykstam iškart po valentino dienos, tad visiška loterija bus ir dėl oro, ir dėl parko..bet vistiek esam pasiryžę per trumpą laiką pajusti šios šalies dvasią
Kadangi vykstam su dviem vaikais, tai vyras liks su mažium mieste, o mudvi su dukruže truputį paišlaidausim
Kainos bus tos šalies valiuta, kurią šalį pasirinksite arba eurais. Galima ir LT pasirinkti. Iš oficialaus psl pirkti patikima. Nežinau ar ima debetinę. Kai užsakinėju paketą, moku iš visa.