Isila, albumai nerealus, labai labai faini O is kur sriftas Disneilandiskas?
O gal pastebejot kainos ar labai skiriasi disney store online parduotuvej ir ten vietoj? Online nerandu paziuret tu parasu albumu... Pvz maike suaugusiu su 2014m uzrasu 16svaru, kazi ten labai brangiau? Ir as bandet siuvinetis vardus?
Labai labai aciu uz visa info, labai viskas aiskiai ir isamiai
Šriftą parsisiunčiau. Kainų yra visokių, bet brangu ten. Manyčiau siuvinėt galima, tik nežinau ar verta. Man būtų smagiau ten pirkti, nes yra tikrai nerealių ir parduodamų tik ten.
Isila, dideliausias dėkui už patarimus - pakeičiau planus pagal tamstos rekomendacijas ir sutaupiau krūvą pinigėlių Laukiu nesulaukiu kelionės į pasakų šalį
O kokia kaina yra Inventions?
Ir kaip rezervuoti "iki išvažiavimo"?
QUOTE(Isila @ 2013 12 26, 21:34)
Aš tikrai imčiau inventions: žymiai skaniau, gražiau, prabangiau, daugiai veikėjų. Plius visa tai vyksta Disneyland hotel! Aš rezervuoju viską dar iki išvažiavimo.
O kokia kaina yra Inventions?
Ir kaip rezervuoti "iki išvažiavimo"?
Inventions kainos čia. Brangu, bet man tikrai geriau nei Mickey cafe. Mes ėjom į Sunday brunch, ten kiekvieną sekmadienį būna skirtinga tema ir jos eina ratu. Mes papuolėm į Enchanted forest, tai buvo visi veikėjai iš Mikės Pūkuotuko, Mikis, Minė, Donaldas, Čipas ir Deilas, Goofis.. Maistos skanumas neišpasakytas, o desertų stalas vertas grieko Prabuvom, kol užsidarė ir buvo nerealu.
Mickey cafe bus pigiau, bet paskutiniu metu atsiliepimai ten kaip papulsit.. Dar ir meniu dabar pakeitė. Bet šiaip maistas ten prastas, aptarnavimas kaip kada, o veikėjai dažniausiai pagrindiniai.
O rezervuoti iki išvažiavimo, tai paskambinti į DLP restoranų linija. Ten sužinosit ar dirba, kaip dirba ir rezervuosit. Rezervuoti patartina visur (išskyrus greitą maistą), jei norit išvengti eilių (bet vis tiek gali tekti laukti). Rekomenduoju imti arba prie piką, arba po piko pietums. O vakare kokį 30 min iki pačio piko.
Mickey cafe bus pigiau, bet paskutiniu metu atsiliepimai ten kaip papulsit.. Dar ir meniu dabar pakeitė. Bet šiaip maistas ten prastas, aptarnavimas kaip kada, o veikėjai dažniausiai pagrindiniai.
O rezervuoti iki išvažiavimo, tai paskambinti į DLP restoranų linija. Ten sužinosit ar dirba, kaip dirba ir rezervuosit. Rezervuoti patartina visur (išskyrus greitą maistą), jei norit išvengti eilių (bet vis tiek gali tekti laukti). Rekomenduoju imti arba prie piką, arba po piko pietums. O vakare kokį 30 min iki pačio piko.
Beatos keliones i Disneylanda aprasymas http://www.beatosvir...lando-apzvalga/
2-tra dalis http://www.beatosvir...valga-ii-dalis/
Labai jau pesimistiskas pasakojimas. Na tikras lietuviskas bumbejimas
2-tra dalis http://www.beatosvir...valga-ii-dalis/
Labai jau pesimistiskas pasakojimas. Na tikras lietuviskas bumbejimas
Isila, ačiū
Na, nuvažiavo pačiu tuo ne metu - po Naujų, kai visiems atostogos ir dar oras šiaip sau Bet kuriam turbūt nuotaika subjurus būtų. Ne tada važiuoti reikia - reikia tada, kada jau oras šyla, kaip žydi visa aplinka, ne masinės atostogos vaikams Europoje, tada ir įspūdžiai visai kiti bus
Jei kam padės - šiuo metu kainos geresnės prancūziškoje DLP versijoje, nei angliškoje Kaip išsiaiškini užsakymo subtilybes angliškoje, prancūziškai irgi nesudėtingai atrodo užsakymą pasidaryti
200EUR sutaupyti pavyko tokiam paketui, kurio norėjau, širdis dainuoja. Daugiau nežiūrėsiu, kad netyčiom dar ko pigesnio neužmatyčiau ir nagų nenusigriaužčiau.
QUOTE(tute28 @ 2014 01 14, 11:43)
Beatos keliones i Disneylanda aprasymas
Na, nuvažiavo pačiu tuo ne metu - po Naujų, kai visiems atostogos ir dar oras šiaip sau Bet kuriam turbūt nuotaika subjurus būtų. Ne tada važiuoti reikia - reikia tada, kada jau oras šyla, kaip žydi visa aplinka, ne masinės atostogos vaikams Europoje, tada ir įspūdžiai visai kiti bus
Jei kam padės - šiuo metu kainos geresnės prancūziškoje DLP versijoje, nei angliškoje Kaip išsiaiškini užsakymo subtilybes angliškoje, prancūziškai irgi nesudėtingai atrodo užsakymą pasidaryti
200EUR sutaupyti pavyko tokiam paketui, kurio norėjau, širdis dainuoja. Daugiau nežiūrėsiu, kad netyčiom dar ko pigesnio neužmatyčiau ir nagų nenusigriaužčiau.
neatlaikiau, parašiau komentarą
Susidarė toks įspūdis, kad nežinojo nei kur, nei ko važiuoja. Labai paviršutiniški įspūdžiai. Niekuo nepasidomėti prieš važiuojant, tada rizikuoji ir kaltink tik save dėl nevykusių atostogų.
Susidarė toks įspūdis, kad nežinojo nei kur, nei ko važiuoja. Labai paviršutiniški įspūdžiai. Niekuo nepasidomėti prieš važiuojant, tada rizikuoji ir kaltink tik save dėl nevykusių atostogų.
QUOTE(Isila @ 2014 01 14, 10:30)
neatlaikiau, parašiau komentarą
Tai jau tikrai
Vaziuoja i paprastesni viesbuti, bilietus perka atskirai, pusryciai raso brangus... O viesbuty neiskaiciuota?
Viešbutis tas geras, bet brangus. Man kišenė neišneša tokio plius bilietai. Ji už bilietus sunojėjo tiek, kiek man atsiėjo 6 naktys viešbuty su visais bilietais! Gavau tokį gerą šoką. Matyt, tikrai pigiai gavau. Žmonių daug, ilgos eilės. Negi nežinojo kur važiuoja?! Matosi, nepasidomėta visiškai, nes taip pralošt ant kainos...
QUOTE(Isila @ 2014 01 14, 14:56)
Viešbutis tas geras, bet brangus. Man kišenė neišneša tokio plius bilietai. Ji už bilietus sunojėjo tiek, kiek man atsiėjo 6 naktys viešbuty su visais bilietais! Gavau tokį gerą šoką. Matyt, tikrai pigiai gavau. Žmonių daug, ilgos eilės. Negi nežinojo kur važiuoja?! Matosi, nepasidomėta visiškai, nes taip pralošt ant kainos...
Na ne tai, kad prastas viesbutis, bet jis neduoda bilietu i parka, todel atskirai moket reik. Ir bilietus skrydziui pirko likus gal sav iki skrydzio, tai ner ko ir noret tada...
Tiesa sakant mano ispudziai irgi buvo panasus. Sakiau, kad gyvenime mano kojos ten nebus. Nors nebuvo labai spontaniska kelione ir domejausi, tik viska ne taip isivaizdavau. Bet dabar, praejus kuriam laikui, atsirado noras sugrizti. Todel palauksiu pora meteliu, kol mazoji paaugs ir vel keliausim.
QUOTE(Vapsvute @ 2014 01 14, 20:29)
Tiesa sakant mano ispudziai irgi buvo panasus. Sakiau, kad gyvenime mano kojos ten nebus. Nors nebuvo labai spontaniska kelione ir domejausi, tik viska ne taip isivaizdavau. Bet dabar, praejus kuriam laikui, atsirado noras sugrizti. Todel palauksiu pora meteliu, kol mazoji paaugs ir vel keliausim.
Norėčiau jūsų nuomonės.
Ar verta važiuoti į Disneilendą vienai dienai? Na jeigu mes vykstame pažintinę kelionę į Paryžių ir numatyta viena diena Disneilende, visuomeniniu transportu?
Ar kam teko taip važiuoti ir ar verta? Ar spėtume bent kažką pamatyti? Planuotume važiuoti vasarą.
Būsiu dėkinga, jeigu pasidalinsite savo nuomone. Galite ir asmenine žinute, jei taip patogiau.