Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(Isila @ 2013 12 16, 09:27)
aš atsisiunčiau jų tą brošiūrą ir ten buvo. Kai skambinau, pasiklausiau ar tikrai ir užsakiau.

Aciu, reiks paskambint ir pasiklaust. 4u.gif
Atsakyti
Isila, gal galit parasyt, kur valget? Kur patiko, kur ne? Jei labai aisku nesukliudys laiko blush2.gif Buvau net susirasius jusu pastebejimus, pameciau doh.gif Reiks jauciu knistis vel per visas temas...
Atsakyti
Čia labai subjektyvu. Ir žiūrint ko norit bei finansus.
Pvz man nerealu Inventions - pietūs su veikėjais, bufetas, labai skabu, bet LABAI brangu. Bet ten verta nueit.
Caseys corner - nerealūs hotdogai.
Earl of sandwich - karšti sumuštiniai, skanumėlis.
Restaurant des stars ir plaza gardens - panašūs bufetai, panaši kaina, daug pasirinkimo, skanu.
Agrabah cafe- rytietiškas maistss, sako super, nebuvau, nedrįstu.
Mickeys cafe- irgi su veikėjais. Darosi neverta tos kainos, meniu suprastėjo. Rezuktatad kaip papulsit- gali būti super, gali paskutinis š.... realiai aš verčiau pataupyčiau inventions.
Rainforest cafe- super tematika. Maistas šiaip sau.
Annettes dinner - nerealūs hamburgeriai ir padavėjai ant ratukų. American dinner stiliaus, rokenrolas valdo. Must do mūsų kelionėse.
Walts - vaikam kiek per įmantrus maistas, bet labai skanu, gražu
Auberge de cedrilion - pietūs su princesėm Nerealiai brangu, maistas super įmantrus.
Buzightyear pizza planet - retai dirba, nebuvom. Pigu. picos, makaronai. Sako šiaip sau.
Cowboy cokout - greitss maistas, skanu.
Pizzeria bella notte, chalet de marionette, colonel haithi piza outpost - greitas maistas: picos, makaronai. Pagal kainą ir maistą gerai. Mes einam dažniausiai į pizza outpost.
Hakuna matata - nebuvom. Kitoks greitas maistsd. Sako kiek aštriau.
Lucky nuget - greitas maistas, vištiena. Nebuvom.
Iš viešbučių bufetų buvom dar hotel new york parksie dinner. Skanu, brangu, kiek mažesnis pasirinkimas.
Yra mcdonaldas.
Kas čia dar?
Greito maisto pilna, jis kartojasi, tik skiriasi vieta ir tematika.
Dlrpmagic.com yra visi meniu su kainom. Gali būti pusmečio ar metų senumo, bet labai padefa skaičiuojant biudžetą ir pratinantis prie kainų.
Klauskit konkrečiau, man tada lengviau orientuotis.
Beje, verta rezervuot iš anksto!
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 12 25, 23:22)
Čia labai subjektyvu. Ir žiūrint ko norit bei finansus.
Pvz man nerealu Inventions - pietūs su veikėjais, bufetas, labai skabu, bet LABAI brangu. Bet ten verta nueit.
Caseys corner - nerealūs hotdogai.
Earl of sandwich - karšti sumuštiniai, skanumėlis.
Restaurant des stars ir plaza gardens - panašūs bufetai, panaši kaina, daug pasirinkimo, skanu.
Agrabah cafe- rytietiškas maistss, sako super, nebuvau, nedrįstu.
Mickeys cafe- irgi su veikėjais. Darosi neverta tos kainos, meniu suprastėjo. Rezuktatad kaip papulsit- gali būti super, gali paskutinis š.... realiai aš verčiau pataupyčiau inventions.
Rainforest cafe- super tematika. Maistas šiaip sau.
Annettes dinner - nerealūs hamburgeriai ir padavėjai ant ratukų. American dinner stiliaus, rokenrolas valdo. Must do mūsų kelionėse.
Walts - vaikam kiek per įmantrus maistas, bet labai skanu, gražu
Auberge de cedrilion - pietūs su princesėm Nerealiai brangu, maistas super įmantrus.
Buzightyear pizza planet - retai dirba, nebuvom. Pigu. picos, makaronai. Sako šiaip sau.
Cowboy cokout - greitss maistas, skanu.
Pizzeria bella notte, chalet de marionette, colonel haithi piza outpost - greitas maistas: picos, makaronai. Pagal kainą ir maistą gerai. Mes einam dažniausiai į pizza outpost.
Hakuna matata - nebuvom. Kitoks greitas maistsd. Sako kiek aštriau.
Lucky nuget - greitas maistas, vištiena. Nebuvom.
Iš viešbučių bufetų buvom dar hotel new york parksie dinner. Skanu, brangu, kiek mažesnis pasirinkimas.
Yra mcdonaldas.
Kas čia dar?
Greito maisto pilna, jis kartojasi, tik skiriasi vieta ir tematika.
Dlrpmagic.com yra visi meniu su kainom. Gali būti pusmečio ar metų senumo, bet labai padefa skaičiuojant biudžetą ir pratinantis prie kainų.
Klauskit konkrečiau, man tada lengviau orientuotis.
Beje, verta rezervuot iš anksto!

oho, kaip issamiai. Labai labai aciu. Busim new york viesbuty. Su veikejais planuojam imti viena vakariene, masciau Disney Cafe. Bet jei sakot, kad Inventions geriau, tai ziuresiu dar karteli. Kainas ziurejau, nepigu. Vaziuojam 2suauge ir du vaikai, 6 ir 10m. Ar realu isitekti i sakysim 500e maistui? Cia gautusi 3 pilnos dienos. Pirmad jau vakarop busim, penktad is pat ryto isvaziuojam. Imant viena vakariene su veikejais, cia jau vien apie 120e. Na nesinori vien Mcdonalde valgyt. Bet ten ir kainos turbut ne kaip LT? Turiu omeny Mcdonalda biggrin.gif
Labai norejau ta cowboju show, bet labai jau brangu, gal apsieisim.
O kada uzsisakyt geriausia? Ar dar net neisvykus? Ar jau ten nuvykus? Ir visur uzsisakyt reik? Ir bufetuose ir tuose prabangesniuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 26 gruodžio 2013 - 18:55
Aš tikrai imčiau inventions: žymiai skaniau, gražiau, prabangiau, daugiai veikėjų. Plius visa tai vyksta Disneyland hotel! Aš rezervuoju viską dar iki išvažiavimo. Esu mėgėja planuoti, be to, norisi kuo mažiau eilėj stovėt. Visur, išskyrus greitą maistą, yra dvi eilės - be rezervacijų ir su. Piko valandos 12.30- 14.00 ir nuo 18.00. Tada sausakimša ir eilės visur. Mums labiau pasiteisino lengva vakarienė ir rimti pietūs. Jei šeimyna valgi, geriau bufetai, nes valgai kiek nori. Greito maisto kavinėse sau imu vaikišką porciją, nes dar ir nuo vaikų lieka.
Būsite kiek naktų? Pirmam vakarui siūlyčiau į kurio nors viešbučio bufetą. Šiaip rekomenduoja Cheyenne pagal kainos, kokybės ir įvairovės santykį. Kavinės parke užsidaro anksčiau, dar iki parko uždarymo, tad lieka viešbučiai ir disney village.
Antram vakarui inventions. Tą dieną praleiskit disney parke.
Trečią dieną eikit į studios ir ten rezervuokit restaurant des stars bufetą - bus Remy iš La troškinys ir grupė su gyva muzika. Man ten labai patinkai ir tikrai geras maisto pasirinkkmas bei įvairovė.

Ketvirtai dienai - pagal norą ir kišenę.
Jei greito maisto cowboy cookout ar pizza outpost
Mcdonalde kainos kiek didesnės, bet normoj. Tikrai siūlau išbandyti earl of sandwich, skaniausias a la greitas maistas.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 12 26, 19:34)
Aš tikrai imčiau inventions: žymiai skaniau, gražiau, prabangiau, daugiai veikėjų. Plius visa tai vyksta Disneyland hotel! Aš rezervuoju viską dar iki išvažiavimo. Esu mėgėja planuoti, be to, norisi kuo mažiau eilėj stovėt. Visur, išskyrus greitą maistą, yra dvi eilės - be rezervacijų ir su. Piko valandos 12.30- 14.00 ir nuo 18.00. Tada sausakimša ir eilės visur. Mums labiau pasiteisino lengva vakarienė ir rimti pietūs. Jei šeimyna valgi, geriau bufetai, nes valgai kiek nori. Greito maisto kavinėse sau imu vaikišką porciją, nes dar ir nuo vaikų lieka.
Būsite kiek naktų? Pirmam vakarui siūlyčiau į kurio nors viešbučio bufetą. Šiaip rekomenduoja Cheyenne  pagal kainos, kokybės ir įvairovės santykį. Kavinės parke užsidaro anksčiau, dar iki parko uždarymo, tad lieka viešbučiai ir disney village.
Antram vakarui inventions. Tą dieną praleiskit disney parke.
Trečią dieną eikit į studios ir ten rezervuokit restaurant des stars bufetą - bus Remy iš La troškinys ir grupė su gyva muzika. Man ten labai patinkai ir tikrai geras maisto pasirinkkmas bei įvairovė.

Ketvirtai dienai - pagal norą ir kišenę.
Jei greito maisto cowboy cookout ar pizza outpost
Mcdonalde kainos kiek didesnės, bet normoj. Tikrai siūlau išbandyti earl of sandwich, skaniausias a la greitas maistas.

Oi, Isila, jus auksas 4u.gif
Mes nesat labai jau daug valgantys, tai ir planuojam sociau pietum ir lengva vakariene. O Inventions ir tam des Stars (sitas jau buvo mano sarase is kart, butinai eisim) ar ta pati programa ir per pietus, ir per vakariene? Nes ziuriu ten galima arba pietus arba vakariene? O kaip ten tie veikejai, jie per visa vaakriene sedi kartu prie staliuko ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 26 gruodžio 2013 - 21:23
Inventions veikėjai būna tik per vakarienę. Jie vaikšto po visą salę, prieina prie kiekvieno staliuko. Negalima bėgt prie jų, kuomet jie prie kito stalo. Jie vaikšto, bendrauja, pasirašinėja, fotogtafuojasi. Skambinkit į disneylendą, rezervuokit staliuką kokį 15 min iki pradedant vaikščioti veikėjam. Bet geriausiai iš kart atidarius, pvz vakarienė nuo 18, tada ir rezervuojat staliuką. Galėsit ilgiau pabūt ir neskubėt. Galiu maisto foto įmest.
Restaurant des stars atidarytad visą dieną. Nuo inventions maistas skiriasi - paprastesnis, kiek mažiau pasirinkimo, bet daug ir įvairu. Ten vėžina Remy su pertraukom ir groja grupė irgi su pertraukom. Čia veikėjų nėra. Tai du skirtingi tematika ir maistu , ir žinoma kaina restoranai.
Geriausiai eiti valgyt tam parke, kur esat.
Vakarienei mes imdavom hotdogą iš caseys corner arba esrl of sandwich sumuštinį. Metro stotelėj iš anksto nusiperki gėrimą - nereik ten pirkt, nes laaaabai brangu.
Atsakyti
QUOTE(nuna200 @ 2013 11 21, 15:34)
Sveikos ,gal kas vasario kovo menesi planuojat kelione i pasaku sali ,gal kur akciju geru uzmatet ?  ax.gif Radau 550 euru du vaikai ir du suauge cia daug ar mazai ,it ar galima tiketis dar maziau  g.gif

Sveiki,gal as cia biski ir ne i tema bet mes su vaikais buvome Disneyland du kartus.Viena karta pries halovina viena karta Rugpjucio men ir padareme tokias isvadas kad naudotis akcijomis kurais duoda tiesiog neverta.Jus akciju laikotarpiais pralosiate apie penkias valandas nuostabaus laiko ir reginiu.Siulyciau vaziuoti ten butent vasara nuo liepos 15 iki rugpjucio 30 kaip vyksta sviesu ir muzikos paradai,fejerverkai,(jie vyksta tik 6 sav per metus) kaip galesite dalyvauti vandens atrakcionuose ir Disneilendas uzsidaro net 23val.Viskas pasipuosia vakarinemis sviesomis.Ten vakare pats judesys.Kaip buvom per Halovyna Disney uzsidarydavo apie 6 val.Temo anksti, iskaitant kad prie atrakcionu ilgos eiles tai vaikai net nespejo visu apeiti.Paradas buvo tik vienas kaip kurios karuseles buvo uzdarytos taip kad gerai pagalvokit ar verta.Nes Disneylandas fantastika ne tik vaikams bet ir suaugusiems.Mes patys buvom suzaveti.O kainos panasios buvo ir vasara.Jeigu vaziuojate viduri savaites tai buna pigiau o savaitgaliais brangiau.Kaip ir viskas visame pasaulyje.Mes buvome apsistoje Deivido Kroketo Rancioje.Turejome savo virtuve taip kad valgeme ir kavinese ir viezbutyje.Toj pacioj autostradoj Le Marle Varle(kazkaip panasiai) yra didelis supermarketas taip kad maistas brangiai neatsiejo.Mano nuomone gal geriau pataupyti sitoje vietoje.4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 27 gruodžio 2013 - 12:48
Paradai vyksta kasdien wink.gif Dreams irgi būna kas vakarą. Tiesa, daug kas užraukta vardan tų Dreams, nes ten sukišo begalę pinigų. Pradedant dieną 8 val ir baigiant 20 val., manyčiau lauko daugiau negu gana biggrin.gif 18 val. užsidaro tik studios, Disney parkas dirba visada ilgiau. Vasarą dirbą ilgiau, bet ir žmonių ilgiau, visiem atostogos, visi važiuoja, eilėse gali tekti laukti ir daugiau nei valandą, net po dvi. Bet užtat oras geras... biggrin.gif Per šventes yra visada brangiau, vasarą visada yra brangiau. Ir savaitgaliais yra žymiai brangesni doh.gif
Renginių nepraloši, nes viskas visada vyksta taip apt, tik koreguojami laikai. Paradai irgi visada tie patys - na, išskyrus Kalėdinį laikotarpį ir turbūt Helovyną.
Ir su akcijom gaunasi pigiau, tereikia sekti kainas ir jų kitimą. Pigiausias variantas būtų apsistoti ne Disney viešbuty. Davy Crockett Ranch apsistojant reik automobilio unsure.gif o taip man ten patiktų rolleyes.gif
Mes važiuojam kovą - studios dirba paprastom dienom nuo 10 iki 18, savaitgaliaisnuo 10 iki 20. Disney parkas nuo 10 iki 20val paprastom dienom, savaitgaliais ir iki 22 val. Bet su EMH parkai atsidaro 8val. - žmonių gerokai mažiau, per tas 2 val spėjam apeit daugybę karuselių ir net ne po kartą.
Realiai, aš norėčiau, kad Dreams jau pabaigtų ir būtų kažkas naujo.
Beje, Fantilusion nebeliko būtent dėl Dreams.
Atsakyti
Isila, reiktu jau imt pinigelius uz konsultacijas biggrin.gif
Kas tas dreams?

Dabar pasitikslinsiu, Studios dirba iki 18h? O kaip tada vakariene des stars, ji studios gi? Bet sakysimes pietus turbut des stars. Ten buna tas pats ir per pietus ir vakariene, taip? Ir jau nusprendem, eisim i Inventions thumbup.gif

Ir kuriuos atrakcijonus eitumet 100kart, i kuriuos neverta, i kuriuos baisu mazesniem vaikam. Visa info skaiciau, bet is zmogaus buvusiu noriu isgirst.
Atsakyti
žadėtos maisto foto
Inventions
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Colone's haithi pizza outpost
pica, tiramisu, salotos ir makaronai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 12 27, 19:00)
Isila, reiktu jau imt pinigelius uz konsultacijas  biggrin.gif
Kas tas dreams?

Dabar pasitikslinsiu, Studios dirba iki 18h? O kaip tada vakariene des stars, ji studios gi? Bet sakysimes pietus turbut des stars. Ten buna tas pats ir per pietus ir vakariene, taip? Ir jau nusprendem, eisim i Inventions  thumbup.gif

Ir kuriuos atrakcijonus eitumet 100kart, i kuriuos neverta, i kuriuos baisu mazesniem vaikam. Visa info skaiciau, bet is zmogaus buvusiu noriu isgirst.

Disney Dreams - vakarinis šou ant Miegančios gražuolės pilies. Fejerverkai, muzika, šviesos. Gražu. Bet tos minios doh.gif mes žiūrėjom tik kartą, nes mano vaikam 20val jau vėlu. Jie būna prieš užsidarant parkui, t.y. jei parkas dirba iki 20, tai Dreams 20, jei iki 22, tai Dreams 22 val. Mano nuomonė tokia, gražu, pamatyt verta, bet ne kas vakarą hihihi.gif

youtūbėj parašykit Disney dreams ir gausit visus vaizdus. Turiu ir aš nufilmavus.

O kada važiuojat? Yra kalendorius, kur galima pažiūrėt iki kada dirba, kokios karuselės būna uždarytos.

Į kur eitume 100 kart?
Buzz lighyear laser blast, Mad hatter's tea cups, It's a small world, Casey Jr., Le pays des contes de fees - mano vaikų mėgstamiausi Disney parke. Man ir vyresnėliui laaabai patinka ir Pirates of the Carribean, bet mažiui per tamsu. Bet šiaip nėr baisu.
Snow white and seven dwarfs, Pinocchio, Peter Pan - kelionė sper tas pasakas. peter Pan įdomiau - ten "skrendama". Indiana Johnes - mano vaikai per maži, ten 360 laipsnių ratukas yra biggrin.gif Big Thunder mountain - amerikietiškų kalnelių tipo, maniškiam per baisu. Space mountain - mano vaikai per maži, nes didelė thrill ride ten. Oi, pamiršau Star tours - kelionė į Endorą Star wars motyvais - vaikai dievina. Disneyland railroad - traukinys apvežantis visą parką. Autopia - mašinas vairuot, nė kart nebuvom biggrin.gif Dumbo ir Orbitron - kelia į viršų ir skraidai drambliukuose ar raketose.

Sudios.. Flying carpets - kaip ir Dumbo. Slinky dog - a la linksmieji kalneliai, paprasta, smagu. Tram tours - spec efektų turas su daug netikėtumų, bet labai įdomu. Animagique ir Cinemagique - mano vaiaki nepaprastai mėgsta šiuos šou, einam po kelis kartus. Stitch live - susitikimas su Stitch'u biggrin.gif interaktyvus šou. Motors, action stunt show - nerealus kaskadininkų pasirodymas. Ten ir McQueenas yra biggrin.gif ir žinoma Cars rally - panašu į puodelius, įlipi į mašinėles ir sukiesi. thumbup.gif

Parachute drop - iškelia į viršų ir kritimas žemyn. RCracer - su didele mašina aukštyn žemyn puslankiu. Tower of terror - kritimas žemyn "liftu". Phantom manor - "siaubo kambarys" - karuselė. Mano vaikai bijo, bet pagal atsiliepimus sako, kad nerealu. Pati norėčiau, bet kur vaikus dėt? hihihi.gif Armagedon - spec.efektai kosminiame laive pagal filmą. Buvau tik su vyresnėlių, bet persigando taip, kad tą dieną išvis bijojo eit kur suptis doh.gif Art of Disney animation - šou apie animacijos kūrimą, verta pamatyt. Ten dar ir piešimo pamokos vyksta, jei pataikysit. Per 3 metus pataikėm tik 1 kartą, piešėm Mikį biggrin.gif Ten dar kažkokia karuselė yra susijusi su Aerosmith, bet ten eninam, maniškiai bijo. Disney playhouse - interaktyvus šou, a la vaidinimas. Vaikam nepatiko, nes nieko nesuprato.

youtubėj pažiūrėkit pagal pavadinimus, bus vaizdas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 27 gruodžio 2013 - 21:37