QUOTE(tute28 @ 2013 12 27, 19:00)
Isila, reiktu jau imt pinigelius uz konsultacijas
Kas tas dreams?
Dabar pasitikslinsiu, Studios dirba iki 18h? O kaip tada vakariene des stars, ji studios gi? Bet sakysimes pietus turbut des stars. Ten buna tas pats ir per pietus ir vakariene, taip? Ir jau nusprendem, eisim i Inventions
Ir kuriuos atrakcijonus eitumet 100kart, i kuriuos neverta, i kuriuos baisu mazesniem vaikam. Visa info skaiciau, bet is zmogaus buvusiu noriu isgirst.
Disney Dreams - vakarinis šou ant Miegančios gražuolės pilies. Fejerverkai, muzika, šviesos. Gražu. Bet tos minios
mes žiūrėjom tik kartą, nes mano vaikam 20val jau vėlu. Jie būna prieš užsidarant parkui, t.y. jei parkas dirba iki 20, tai Dreams 20, jei iki 22, tai Dreams 22 val. Mano nuomonė tokia, gražu, pamatyt verta, bet ne kas vakarą
youtūbėj parašykit Disney dreams ir gausit visus vaizdus. Turiu ir aš nufilmavus.
O kada važiuojat? Yra kalendorius, kur galima pažiūrėt iki kada dirba, kokios karuselės būna uždarytos.
Į kur eitume 100 kart?
Buzz lighyear laser blast, Mad hatter's tea cups, It's a small world, Casey Jr., Le pays des contes de fees - mano vaikų mėgstamiausi Disney parke. Man ir vyresnėliui laaabai patinka ir Pirates of the Carribean, bet mažiui per tamsu. Bet šiaip nėr baisu.
Snow white and seven dwarfs, Pinocchio, Peter Pan - kelionė sper tas pasakas. peter Pan įdomiau - ten "skrendama". Indiana Johnes - mano vaikai per maži, ten 360 laipsnių ratukas yra
Big Thunder mountain - amerikietiškų kalnelių tipo, maniškiam per baisu. Space mountain - mano vaikai per maži, nes didelė thrill ride ten. Oi, pamiršau Star tours - kelionė į Endorą Star wars motyvais - vaikai dievina. Disneyland railroad - traukinys apvežantis visą parką. Autopia - mašinas vairuot, nė kart nebuvom
Dumbo ir Orbitron - kelia į viršų ir skraidai drambliukuose ar raketose.
Sudios.. Flying carpets - kaip ir Dumbo. Slinky dog - a la linksmieji kalneliai, paprasta, smagu. Tram tours - spec efektų turas su daug netikėtumų, bet labai įdomu. Animagique ir Cinemagique - mano vaiaki nepaprastai mėgsta šiuos šou, einam po kelis kartus. Stitch live - susitikimas su Stitch'u
interaktyvus šou. Motors, action stunt show - nerealus kaskadininkų pasirodymas. Ten ir McQueenas yra
ir žinoma Cars rally - panašu į puodelius, įlipi į mašinėles ir sukiesi.
Parachute drop - iškelia į viršų ir kritimas žemyn. RCracer - su didele mašina aukštyn žemyn puslankiu. Tower of terror - kritimas žemyn "liftu". Phantom manor - "siaubo kambarys" - karuselė. Mano vaikai bijo, bet pagal atsiliepimus sako, kad nerealu. Pati norėčiau, bet kur vaikus dėt?
Armagedon - spec.efektai kosminiame laive pagal filmą. Buvau tik su vyresnėlių, bet persigando taip, kad tą dieną išvis bijojo eit kur suptis
Art of Disney animation - šou apie animacijos kūrimą, verta pamatyt. Ten dar ir piešimo pamokos vyksta, jei pataikysit. Per 3 metus pataikėm tik 1 kartą, piešėm Mikį
Ten dar kažkokia karuselė yra susijusi su Aerosmith, bet ten eninam, maniškiai bijo. Disney playhouse - interaktyvus šou, a la vaidinimas. Vaikam nepatiko, nes nieko nesuprato.
youtubėj pažiūrėkit pagal pavadinimus, bus vaizdas.