Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(Ginara @ 2013 11 06, 19:59)
Aciu Deborah, kad pasidalinai.Mes skrendam i Paryziu pries pat Kaledas, tad Disney si kart teks praleisti  verysad.gif

Na jei norit tik pasivaiksciot, jaukiai graziai ispuostam Disneylende tai prasom, bet manau uz pasivaiksciojimus susimoket tiek brangoka smile.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos ,gal kas vasario kovo menesi planuojat kelione i pasaku sali ,gal kur akciju geru uzmatet ? ax.gif Radau 550 euru du vaikai ir du suauge cia daug ar mazai ,it ar galima tiketis dar maziau g.gif
Atsakyti
Žiūrint už kiek dienų tie 550? Su kokia akcija čia?
Šiaip tos akcijos loterija.
Aš pvz pirkau 2014 kovui 6 naktim santa fe 1 suaugęs ir 2 vaikai už 550, tai buvo su 30 proc nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 21 lapkričio 2013 - 16:34
QUOTE(Isila @ 2013 11 21, 15:31)
Žiūrint už kiek dienų tie 550? Su kokia akcija čia?
Šiaip tos akcijos loterija.
Aš pvz pirkau 2014 kovui 6 naktim santa fe 1 suaugęs ir 2 vaikai už 550, tai buvo su 30 proc nuolaida

Akcijos nepamenu ,bet 3 naktis 4 dienas viesbutis santa fe nu kiek ieskau kolkas pigiausei g.gif
Atsakyti
Žiūrint kuriam viešbuty tas 550e. Mes kovo pab 2plius 2vaikai iki 12m free, New York uz 4 naktis 800e. 30proc berods buvo nuolaida.
Papildyta:
QUOTE(nuna200 @ 2013 11 21, 16:27)
Akcijos nepamenu ,bet 3 naktis 4 dienas viesbutis santa fe nu kiek ieskau kolkas pigiausei  g.gif

Na va, Isila buvo tam paciam viesbuty ir uz ta pacia kaina daugiau naktu. Vadinasi buna pigiau. Bet tikrai loterija. Arba pulti pirkti is anksciau arba rizikuoti ir laukti.
Atsakyti
reikia atkreipti dėmesį, ar yra akcija vaikai iki 7 gyvena ir žaidžia nemokamai ar vaikai iki 12.
Būna 40proc, bet retai. Dažniau galima sutikti 30. Būna flash sale iki 50, bet trumpai ir galioja dažniausiai 3 naktų vizitui ir mažiau. Skirtingom šalim skirtingi paisūlymai.
Atsakyti
Gal kas domejosi is viesbuciu organizuojamomis kelionemis po Paryziu? Ar maisau ar seniau buvo naktine kelione po Paryziu? Dabar tik visos dienos randu.. g.gif
Atsakyti
Aš buvau toj vakarinėj, tai patiko. Tiesiog pavežiojo ir pasakojo. Dienos neimčiau, nes dvigubai moki. Turi bilietus į parką ir dar sumoki už pačią ekskursiją.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 12 10, 10:54)
Aš buvau toj  vakarinėj, tai patiko. Tiesiog pavežiojo ir pasakojo. Dienos neimčiau, nes dvigubai moki. Turi bilietus į parką ir dar sumoki už pačią  ekskursiją.

Tai vat ir noriu del to naktines ekskursijos, bet randu tik dienine, du variantai, bet visai dienai.

Isila, o jus kada uzsisaket ekskursija? Jau ten budami ar is anksto?
Atsakyti
Iš anksto, nes buvo akcija, kainavo pigiau ir už vaiką mokėt nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 12 10, 20:47)
Iš anksto, nes buvo akcija, kainavo pigiau ir už vaiką mokėt nereikėjo.

Oi, tai dar klausiu bigsmile.gif Disneypsla r kur kitur? Nes nerandu ekskursiju g.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 12 10, 22:11)
Oi, tai dar klausiu  bigsmile.gif Disneypsla r kur kitur? Nes nerandu ekskursiju  g.gif

aš atsisiunčiau jų tą brošiūrą ir ten buvo. Kai skambinau, pasiklausiau ar tikrai ir užsakiau.
Atsakyti