Mes per Velykas buvom Disney(aciu Isilai uz daug info), ir dabar jau vel dairomes velykines atostogas praleisti ten, nes visiems superiniai prisiminimai ir norisi dar grizti.Sakom gal tradicija padaryti - Velykos Disney
QUOTE(Ginara @ 2013 09 06, 22:47)
Mes per Velykas buvom Disney(aciu Isilai uz daug info), ir dabar jau vel dairomes velykines atostogas praleisti ten, nes visiems superiniai prisiminimai ir norisi dar grizti.Sakom gal tradicija padaryti - Velykos Disney
Bet gi kiek žmonių buvo! Šįmet, kai buvom prieš velykas, pirmą kartą mačiau tokias minias. Kitais metais sekėsi geriau. Tikiuosi kitais metais jų tiek nebus.
sveikos merginos, pirmame puslapyje mineta jog bilietus uzsisakyti i Disneilenda pigiau internetu, gal galite pasakyti nuoroda to puslapio ???
Besipakuojant daiktus namolio, bandau rasyt svieziausius ispudzius is pasaku salies. Sorry uz klaidas, spaudau telefonu ir dar vaikas lipa . Pirmiasiai Aciuuuuu isilai uz pagalba. Buvo nerealu. Nezinau kiek vaikams, bet mes su vyru apake net nesuprantu kaip galejom svarstyt : Turkija ar DLP. Gyvenom cheyenne viesbuti. Tvarkingas, kambarius tvarke kasdiena, ranksluoscius keite, turejom kambari arbatini. Pusryciams:krosanta keliu rusiu, bandeles,keliu rusiu suris, kumpis, marmaledai, sausu pusryciu gausa,konservuoti vaisiai, kazkokie uztepai su cesnaku, tepamas varskes suris, sultys, pienas, kavos, arbatos. Na tikrai pakankamai.
Nudegem su viesbucio pasiemimu. Sumokejom 98 eurus, bet nei i galva, kad tas pasiemimas tik tam tikromis valandomis ir mums butu reikeje laukti 5 val. Pirkome kita pasiemima, kuri rekomendavo isila, ir parke buvome uz valandos, taip dar visa pusdieni dziaugemes parku.
Kad ir nukentejo mokykla, bet uz tai dziaugemes atrakcijonais be jokiu eiliu. Nenaudojome fast pass nei karto. Ateini ir uz keliu min jau supiesi.
Parasysiu dar daugiau, jau is LT
Nudegem su viesbucio pasiemimu. Sumokejom 98 eurus, bet nei i galva, kad tas pasiemimas tik tam tikromis valandomis ir mums butu reikeje laukti 5 val. Pirkome kita pasiemima, kuri rekomendavo isila, ir parke buvome uz valandos, taip dar visa pusdieni dziaugemes parku.
Kad ir nukentejo mokykla, bet uz tai dziaugemes atrakcijonais be jokiu eiliu. Nenaudojome fast pass nei karto. Ateini ir uz keliu min jau supiesi.
Parasysiu dar daugiau, jau is LT
Lauksim įspūdžių detalesnių
QUOTE(Isila @ 2013 09 16, 09:53)
Lauksim įspūdžių detalesnių
Kad atrodo ir aprasyt sunku bandziau rodyt nuotraukas, bet ne tas reikia pabuti, pajusti, isbandyti. Bet tai butinai reikia padaryti. Tikrai nuosirdiauzias patarimas visiems, jei kas kur keliaujate su vaikais, nebuve disneylende, tai ateinanti kelione turi buti i sia svajoniu sali. Mes tikrai ten sugrisim, nes teks atiduoti skola sunui, vargu ar jis ka nors atsimins. Nors ,,its a small worl,, supomes kokia 40min, kol mane pradejo pykint nuo supimo, tada ji klykianti issinesiau O siaip tai buvo viskas ne taip, kaip isivaizdavau vis stresavau, planavau, skaiciau, rasiau. O nuvykus - nuo visko atsijungiau Vyras su panom - sau, jiems kitokio pobudzio atrakcijonai kele adrenalina, o mes su mazuoju - sau
Sokiravo kainos,labai labai barngu ir vilioja ne tik vaikus, bet ir as kaip pamisus, svaigau nuo mazyciu niekuciu, ausyciu, kepuryciu, puodeliu ir t.t. zodziu, issileidom geroookaiii daugiau nei planavom nera, ar tik as neradau JOKIOS parduotuveles/kiosko, kur elementariai butu galima nusipirkt jogurto, bananu, serveteliu ar t.t. Vieningai nusprendem, kad vykti maziau nei 3 dienom - apsoliutus pinigu praradimas, nes begti per parkus - greiciau nuovargis ir stresas, nei pasilinksminimas. Mes buvom 2,5 dienos, tai to gero pusdienio labai truko
Na jei kas kam idomu, jau dabar ir as galiu gal ka atsakyt...JUK IR AS TEN BUVAU...
Tokios parduotuvės nėra. Per 1 metro stotelę yra prekybcentris, dar kažkur degalinė. Tik tų jogurtų nėr kur laikyt- šaldytuvų nėra.
Mano įspūdžiai po pirmo karto irgi tokie buvo, todėl kita kelionė buvo dvigubai ilgesnė. Jokio streso!
Mano įspūdžiai po pirmo karto irgi tokie buvo, todėl kita kelionė buvo dvigubai ilgesnė. Jokio streso!
QUOTE(Isila @ 2013 09 16, 16:56)
Tokios parduotuvės nėra. Per 1 metro stotelę yra prekybcentris, dar kažkur degalinė. Tik tų jogurtų nėr kur laikyt- šaldytuvų nėra.
Na mums irgi taip nuaiskino, kad tai TIK viena metro stotele, bet mums penkiems su vezimu, naudojant brangu disney laika, ji pavirto i NET viena metro stotele, todel tenkinomes tuo, ka siule DLP
P.S. siandien visa diena galvoje groje parado muzika grizta panos is mokyklos, seda pietauti ir kazka niuniuoja, isiklausau... ogi paradas eina , sako, negalim iskratyt is galvos
Ateini tik į temą ir užsimanai iki negalėjimo . Noriu paklausti , kaip renkant pagal paiešką tomis akcijinėmis datomis laiką, tai suradus rašoma kaina, ar ji galutinė jau su ta numatoma 40% nuolaida ar dar reiktų minusuoti? Soriuks, jei labai jau nemokšiškas klausimėlis
QUOTE(Naktibalda @ 2013 09 16, 19:29)
Ateini tik į temą ir užsimanai iki negalėjimo . Noriu paklausti , kaip renkant pagal paiešką tomis akcijinėmis datomis laiką, tai suradus rašoma kaina, ar ji galutinė jau su ta numatoma 40% nuolaida ar dar reiktų minusuoti? Soriuks, jei labai jau nemokšiškas klausimėlis
Mano atveju, kiek rase, tokia jau ir galutine suma, jau pripliusavus visas nuolaidas
QUOTE(Naktibalda @ 2013 09 16, 18:29)
kaina būna galutinė. Aš akcijas medžioju paprastai - varau per visus šalių puslapius: LT, UK, Airijos, vokiečių, prancūzų, esu ir olandų žiūrėjus bet pagal patirtį geriausi būna UK, airių ir international. Šiaip akcijos panašios, bet būna galima iš lošti dėl valiutos konvertavimo, arba pvz airiams kažkodėl 50eur pigiau nei kitiem arba atvirkščiai. Visada yra nurodomas akcijos laikas, pvz.: book by...
Jei bookinsit internetu, iškart mokėsit visą sumą. Jei telefonu, tai įmokėsit 15 proc, visa kita 30 dienų iki kelionės. Nebloga išeitis, jei akcija gera, o pinigų dar nėra Aš dabar kai bookinau, tai buvo liką 7 mėn iki kelionės
Kitas patarimas bookinant neimti transporto.
Ir būtinai pažiūrėti kokį kambarį siūlo - pagl taisyklę visada siūlo brangesnį. Jie neapsimoka, tikrai neverti to skirtumo.
Muffins, ir man taip būna. Tik popaskutinio vizito daugiau niūniavau animagique meolodiją