Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

Musu visas pradinis planas tai buvo iskylauti prie Paryziaus su palapinemis: mb zvejoja, as lankau pilis, mazaja nuvezam i Asterix pramogu parka. Ir jeigu orai geri, jeigu yra liekamo laiko - nuvaziuoti dienai i Disneylanda. O finale... Liutis buvo tokios, zaibai trankesi taip, kad teko sleptis ir masinoje. Tad nusprendeme kaip nors mazaja pamaloninti. Tad slapi, murzini patraukeme ieskoti laisvo viesbucio disneylande doh.gif Vergelis lotuliukas.gif Daugiau tokios klaidos nebedaryciau lotuliukas.gif Manau, kai mazoji ugtels ir pramoks neblogai anglu kalba, vaziuosime vel i Disneylanda.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 09 04, 11:27)
Musu visas pradinis planas tai buvo iskylauti prie Paryziaus su palapinemis: mb zvejoja, as lankau pilis, mazaja nuvezam i Asterix pramogu parka. Ir jeigu orai geri, jeigu yra liekamo laiko - nuvaziuoti dienai i Disneylanda. O finale... Liutis buvo tokios, zaibai trankesi taip, kad teko sleptis ir masinoje. Tad nusprendeme kaip nors mazaja pamaloninti. Tad slapi, murzini patraukeme ieskoti laisvo viesbucio disneylande doh.gif Vergelis lotuliukas.gif Daugiau tokios klaidos nebedaryciau lotuliukas.gif Manau, kai mazoji ugtels ir pramoks neblogai anglu kalba, vaziuosime vel i Disneylanda.

o būtent kuo jums neįtiko SF? Šiaip, labai įdomu. Norisi sužinoti ten buvusių žmonių įvertinimus, ne tik pagal reklaminį bukletą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 09 04, 10:30)
o būtent kuo jums neįtiko SF? Šiaip, labai įdomu. Norisi sužinoti ten buvusių žmonių įvertinimus, ne tik pagal reklaminį bukletą  lotuliukas.gif

Nesu labai islepintas zmogus. Bet svarus vonios kambarys yra vienas is mano reikalavimu net ir paprastam viesbutukui:ax: Ir pusryciams noreciau siek tiek daugiau, nei uogiene ant bulkutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 09 04, 11:59)
Nesu labai islepintas zmogus. Bet svarus vonios kambarys yra vienas is mano reikalavimu net ir paprastam viesbutukui:ax: Ir pusryciams noreciau siek tiek daugiau, nei uogiene ant bulkutes ax.gif

aa.. tai jų pusryčiai toks standartas. Tik HNY pateikia kažką daugiau, nesuprantamą daiktą iš kiaušinio ir dešreles. O kas vonios kambary buvo? Nesutvarkytas? Fotkių turit?
Atsakyti
Na su tokiais pusryciais mes niekada dar nesusidurem lotuliukas.gif Mes maistui gana isrankus, todel niekada neimam AI. Bet vis tiktais... Pusryciu stalas vien bulkutes, croissant ir uogienes?!?!
O vonios kambarys... na pavarges toks... kranas kalkemis apnestas, vonia gelstelejusi, visi kampai vos ne parudave. O tai elementariausia nepakankamo valymo pasekme. Nuotrauku neturiu, as ir paciam Disneylende beveik nepaveikslavau.
Atsakyti
O aš nieko blogo apie Santa Fe viešbutį pasakyti negaliu. Man kaip tik pasirodė labai švarus kambarys. O aš esu tam pakankamai priekabi. Aišku viešbutis aptrintas, ir gerokai. Bet kambariai man patiko. Gal švara priklauso nuo kambarinės?
Tiesa kambaryje neveikė televizorius, bet paskambinus i registratūrą problema buvo išspręsta labai efektyviai.
O dėl pusryčių, tai aš nieko kito nesitikėjau. Klasikiniai prancūziški. Bulkutės, sausi pusryčiai, šlapia dešra (o gal kumpis?), pjaustyti vaisiai, sūris. Visas asortimentas.
Atsakyti
Deja, mums nei ale desros/kumpio, nei jokio surio nekliuvo....
Atsakyti
Dabar galvoju,su tais pusryciais,Paryziui gyvenant 2*viezbuty,irgi gaudavom cruasana uogienes,sausi pusryciai,kava ir sultys,kazkaip nieko daugiau ir nesitikejau,rimciau jau paskui mieste galima pavalgyti,man svarbiausia buvo paryziu pamatyti,gryzdavom jau nakty beveik smile.gif vat,kai vaziuoju tinginio atostogu,tai tada ir pavalgyti geriau norisi ir visi kampai svarbesni buna...nors,patinginiauti tik 1diena iseina,paskui vel keliones prasideda doh.gif
Atsakyti
Na mes 2zv. niekada neapsistojam... Gal del to ir gavom soka 4u.gif Tiek to, sekanty karta planuosime o ne expromtu darysime 4u.gif

O siaip, jei kas vaziuoja link Paryziaus su masina, galiu parekomenduoti Asterix parka. Ypac karsta vasaros diena - nemazai atrakcijonu susijusiu su vandeniu 4u.gif
Atsakyti
Bet nėra Disney magijos ax.gif mum šiuo atveju netinka, nes vaikai važiuoja ne dėl atrakcionų, o dėl pačios tematikos ir atmosferos wub.gif
Atsakyti
Na taip, Disneylandas turi savo savita braiza. Bet musu mazajai kliuvo abu parkai 4u.gif
Atsakyti
Maniškiai kitur nesiprašo. Be to, kreivai žiūri į rimtesnius atrakcionus ir net Disneilende ant tokių neina. Tad tiesiog neapsimoka smile.gif
Atsakyti